0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fakat enjektör temizliğide çok önemli bir konudur, düzenli enjektör temizleyici kullanılması gerekir, bununda faydasını görürsünüz.
tekin bey enjektör temizleyicilerinin içinde ben ce solvent var gibi geliyo shell gtl mi koysak arada bir?
Sonucu paylaşırsanız herkes faydalanmış olur.
-5
Rest'tini görüyorum abı -10
arkadaşlar bugün istanbul dan amasya ya geldim yakıtımı hep shell den aldım çok keyifli seyahat yaptım.
Tekin bey depoyu fulledim PO'den 250 Km yol yaptım Aşağı yukarı Shell ile aynı diyebilirim. Titreşim Vs. yapma etkisi hiç yok.Menzil olayında ve yol bilgisayarının verdiği menzili tutturmada size katılıyorum gercekten. Fullediğimde 8.2/100 Km yakıt tüketim ortalamasında 617 Km verdi menzili. Şu anda yol bilgisayarında gördüğüm kalan 390 Km. Uzun yol yaptığımdan olsa gerek aşağı yukarı 30 Km bi tasarruf görüyorum. Genel anlamda memnun olunabilecek bir yakıt sizin de önerdiğiniz üzere. TEŞEKKÜRLER
Yakıt konusunu oldukça araştırmış biri olarak, markaların yakıtlarının özelliklerini tam olarak açıklamadıkları gerçeğide vardır, Dizel üretimi aşamasındaki en son safha olan filtreleme su ile yapılmaktadır, yakıt içinde ne kadar su varsa o kadar gürültülü çalışır ve buna oranla menzili kısmen az olur. Yada bazı markalar gibi, katkılarla suyun yakıtla birleşmesi başarılı şekilde birleştirilmesi sağlanmakta ama menzil konusunda bir şey yapılamamakta daha doğrusu onlara para kazandıran asıl bu konuyu düzeltmeye de çalışmamalarıdır.En az ses çıkarttırma ve en uzun menzili sağlayan PO dizeli, içinde en az su ihtiva eden ve kendilerinin açıklamadığı en fazla setan sayısına sahip olduğunun kanıtı gibi durmaktadır.
Hoop Hoop....alacağım şimdi uçak mazotu, hiç titreşim kalmayacak, sizi -20 ile görürüm...
Full as Arabam benzinli
tekin bey shell v power petrol ofisi w max sizce hangisi?
Shell V-power diesel+GTL fiyatı, PO V-max ile aynı olsaydı Shell'i tercih ederdim,Fakat Shell'e ödeyeceğimiz fark oranında daha fazla menzil elde edemediğimizden avantajlı olmuyor,Sadece uzun yola çıkarken Shell V power+GTL tercih edilebilir (teknik anlamda).