Gönderen Konu: Reis ve Toyan'ın yaptıkları!  (Okunma sayısı 5667 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
Reis ve Toyan'ın yaptıkları!
« : Ocak 23, 2012, 22:47:44 »
Bundan bir ay önce başladı her şey. Ben arabayı başka bir arabayla kafa kafaya çarpmayayım diye kaldırıma çarptım ve arabanın alt çıtası kırıldı. Sonra arabayı Reis'e götürdük dediler ki bu arabanın yapılması için 10 gün gerek ve o kadar laubali bir tavırla oldu ki bu olay bu kadar beyefendi insanlar olmasak o elemana orda ağız burun dalardık! Neyse ordan bir sinirle çıktık toyana gittik.(Bir kaç gün sonra) Toyan 'da arabaya baktılar yaparız tamam dediler süreyi de 4 gün olarak belirlediler. Ama bu sefer Reiste jantı da değiştiren diyen eksper janta dokunmayın dedi. Biz yine sinir küpü. Neyse olaylar bitti araba tamir oldu ve biz Ankaradan Ispartaya doğru yola çıktık. Tam Afyon'a gelmiştik ki araba elektrik kesmeye başladı. Nolduğunu anlamak için bir benzin istasyonuna girdik. Arabayı stp ettirdik ve iki dakika bekledik araba bir daha çalışmadı ama ne hikmetse! Sonrası malum telefonla araşmalar başladı. Herkesi aradık taradık en sonunda Afyon toyotadan sağolsun bir servis ustası geldi arabaya baktı ve akü kablosunun doğru dürüst takılmadığını o yüzden bu arızanın olduğunu söyledi ve Toyanın ustalarının yaptığı hatadan dolayı bizden özür diledi. Ama mesele bu değildi ne yazık ki bize Toyandaki yetkili dediki sizin arabanızın akü bağlarıyla oynanmadı bu yüzden bu hata bizim değil. Bu bizi çıldırttı bant kaydının olduğunu bilmesek o an o söyleyen elemana ana avrat düz gidecektik. Ondan sonra olay bitti ve biz tekrar yola koyulduk ama bu bir hafta içerisinde Reisinde Toyanında ne mal olduğunu anlamış olduk!. Bu arada araba dediğim 2010 Avensis. Araba diyorum çünkü yıllardır yaptıkları reklamların hepsi bir hafta içinde çöpe gitti en yakın zamanda babamı kandırıp sattırıcam bunu ve sağlamından bir Alman panzerine geçeceğim! Herkese selamlar ve saygılar eğer sizde böyle şeyler yaşarsanız ve burada bizimle paylaşırsanız seviniriz. Bare insanlar burda okusunlar da o kocaman servislerin ne kadar küçük kafalı insanlar tarafından yönetildiğini anlasınlar. Hayırlı geceler... 

Toyota Club Türkiye

Reis ve Toyan'ın yaptıkları!
« : Ocak 23, 2012, 22:47:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: Reis ve Toyan'ın yaptıkları!
« Yanıtla #1 : Ocak 23, 2012, 22:52:36 »
geçmiş olsun ne diyelim.. buna benzer olaylar zaten mevcuttu.. ama okuduklarını okuyacaklarını hiç sanmam malesef.. umarım panzercilerden! aynılarını çekmezsiniz..
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2012, 22:56:32 »
İnşallah olmaz ama ben bu olaydan sonra Toyotadan tam anlamıyla soğudum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 23, 2012, 22:58:03 »
ama ekleyecek olursam.. bir kaç saat boyunca sıkılmadan vakit geçirebileceğiniz,, tatlı bir sohbette bulunabileceğiz servisler de var.. toyan ve reis den ibaret değil :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ocak 23, 2012, 23:01:19 »
Biz Reis'e hep ufak tefek şeylerden gidiyorduk ve gerçekten ilgileniyorlardı. Bu sefer neden böyle yaptklarını anlamadık ama şunu anladık ciddi bir şey olunca olaylar değişiyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 23, 2012, 23:05:36 »
Toyotanın bir sürü servisi var.Ben 3 ayrı ilin servisine gitmiş biri olarak çok memnunum.Başınıza gelen olaydan dolayı geçmiş olsun.Panzerlerin bütün servislerinin dört dörtlük olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Bir çok tanıdığım panzer servislerinden şikayetçi.İyiler de var kötülerde geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 23, 2012, 23:07:39 »
Eskiden servisler bu kadar yoğun değildi.Servislerde çoluk cocuk çalışıyor..Sağını solunu kırarlar kabul etmez i....ler...neyse bu sadece toyota da değil diğer tüm markalarda başınıza gelebilir.Eskiden esnaf müşteri herzaman haklıdır derdi.Şimdi valla müşterinın sesi solugu çıkmıyor...ama genede satıcı haklı kardeşim artık...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ocak 24, 2012, 01:02:04 »
Ozan bey oncelıkle gecmıs olsun ınanın bunun tam tersı servıslerde var gecen hazıran ayında kardesımın okul ıslemlerı ıcn sılıvrıye gıttım aracı park ettım ıslemlerı bıtırdım araca bındım calısmadı tekrar denedım gene olmadı sankı aku hıc yokmus gıbı butun sıstemler acılıyor ancak arac calısmıyordu servısı aradık once bır usta yolladılar olmayınca kurtarıcı ıle sılıvrıdekı maxı toyota servısıne cekıldı usta bana arac 2 gun kalıcak dedı tamam dedım bu arıza tekrarlarmı dedım hayır dedı tamam dedık 2 gun sonra aracı teslım almaya gıttım sorun neymıs dedım onemsız bısey sadece bıkac sıgorta atmıs dedı 15 gun sonra zeytınburnuna ındım donerken avcılarda trafık sıkısıktı dur kalk ılerlıodu arac bırden stop ettı calıstırmayı denedım olmadı gene aynı arıza derındereyı aradım(aracı ordan almıstık)o sınır stresle kardes dedım  bu arabayı bana bela olarakmı verdınız ya adam gıbı tamır edın yada bana paramı ıyade edın 0 arac ıle ıkı kere yolda kaldım dedım ınanın yoldan gecenler bana ne oldu toyota gıbı adam dıye soruyolardı cekıcı ıle bıze bı corolla verdıler bızım aracı yukledıler bız eve arac servıse sabah servısten aradılar  gercekten arızanın benı toyotadan sogutmasını derındere telafı ettı bana bu arazanın duzgun onarılmadıgı ıcın yenıden bu sorunu yasadıgımı ve aracın butun elektrık sıstemının gozden gecırıldıgını  bu sorunu bır daha yasamıycamı soyledı aracı ne zaman teslım alıcaz dedım aracınız sıze getırılıcek dedı benım aracımı getırıp kendı araclarını aldılar ve suana kadar dahaden aracımdan hıcbır sıkayetım yok bende sızıngıbı satıcam kurtulcam dıyordum ancak sımdı ıyıkı  satmamısım dıyorum aracımıda severek aldım vazgecmek ıstemıyordum bence sız hangı markaya gecersenız gecın servısın af buyrun hodugu gene hoduk bundan kacıs yok bu benım kendı gorusumdur tabı tesekkurler
2003 subaru impreza  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 24, 2012, 02:31:32 »
Toyotadan soğumak saçma, yetkili servislerden soğumak mantıklı :) Ben zaten oldum olası ısınamadım yetkili servislere..
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 24, 2012, 08:38:42 »
Sizin sıkıntınızın sebebi toyota değil, yetkili servis ustaları. Umarım ustaya kızıp arabayı satmazsınız.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 24, 2012, 09:13:09 »
Öncelikle geçmiş olsun .Sizin durumunuz pire kızıp yorgan yakmak tabirine tam uyuyor.Bence aracınızı elin beş para etmez ustası için satmayın .Çok mühim birşey olmadıkçada aracınızı satmayın
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ocak 24, 2012, 10:48:20 »
pireye kızıp yorganı yakanın üstü hep açık kalır :) uzun yıllar otomotiv sektöründe çalışan biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. japon sorunsuz araç üretiyor.. servise kızıp aracından vazgeçme

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ocak 24, 2012, 11:25:51 »
Başınıza gelen olaya üzüldüm. Bende bu Reis Liderden çok memnunum. Her gittiğimde adamlar el üstünde tutuyorlar sağolsunlar.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ocak 24, 2012, 12:11:01 »
Eskiden servisler bu kadar yoğun değildi.Servislerde çoluk cocuk çalışıyor..Sağını solunu kırarlar kabul etmez i....ler...neyse bu sadece toyota da değil diğer tüm markalarda başınıza gelebilir.Eskiden esnaf müşteri herzaman haklıdır derdi.Şimdi valla müşterinın sesi solugu çıkmıyor...ama genede satıcı haklı kardeşim artık...

suç bizde hastanede kendisine müdehale eden doktora börbör böğürmeyi adamlık zannederiz bankada serviste azımıza ederler ses etmeyiz...

pire için yorgan yakmayın tüm servisler aynı... arabamız sorunsuz gerçi içinde de bişey yok pejoda standart olan elektronik oyuncakların:) hiçbiri bizde yok, bizde arabamız sorunsuz diye geziyoruz ama genede üzülmeye deymez servisleri insanlar işletiyor baştaki kazmaysa çalışanlarda aynı davranıyor maalesef
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ocak 24, 2012, 12:42:43 »
Serdar Abi, bu tür olaylar ile sık karşılaşıyor musun?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ocak 24, 2012, 15:15:32 »
ben mikrobiyoloji uzmanı olduğumdan (laboratuar branşı) idari şef nöbeti tutuyoruz acile günde zaten 1000 hasta geliyor en az, helikopterimiz bile var:) milletin elleyemediği hastalar direk bize sepet.... Trafik kazası getiriyor 112 heryer kan revan, acilin asistanları koşturuyor vakaya "kazma" hoop benim iş daha bitmedi diyebiliyor... zaten gerçek acil olmayanlar bu konuda en çok sesi çıkanlar... ama bizim vatandaşta kazma:) öbür adam doktor döverse senin hastana kim bakacak accık sahip çıkın doktorunuza... ama diyorum ya aldığım maaşı bile anneme inandıramıyorum,... maksatlı bir doktora düşmanlaştırma var malum partinin (kızacan sen bana ama:) dünya kadar hastane ortağı olduğundan emeği ucuzlatma ve sermayeye peşkeş çekme var... siz içinde değilsiniz izmirde bile düzgün bel fıtığı, kanser operasyonu falan yapan adam kalmadı, muslukcu bile bi gelişte en az 70 alıyor benim 120 saat icap nöbetim 300lira... ama herkez bizi süper zengin saydığından, acil kapısına jiple gelen yeşilkartlılarda maaşını ben veriyorum diyebilir çok değil 2 seneye apandisit amaliyatı yapacak, yada aspirin yazıp altına imza atıp sorumluluk alacak doktor bulamayacaksınız.... ki ben pratisyen olarak çalışırken hastanede uzmanla vizit yaparken 1997 öncesi hastalar pijamaların üstüne ceket giyip önlerini iliklerlerdi saygıdan... kıymet bilirlerdi şimdi bizim meslek ayağa düştü maalesef..
Allah kötüye çattırmasın...
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ocak 24, 2012, 15:40:59 »
Abicim, partiyle bir sıkıntım yok. Hastane ortaklıklarından da haberim var, peşkeş olayından da. Sıkıntı yok yani :D.

Ya bizim gözümüzde hep o muayenehanede para sayan doktor imajı var :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ocak 24, 2012, 17:23:11 »
HER meslekte mutlaka çıban başı vardır, saygısız aç gözlü vardır mutlaka, bizim meslekte maalesef bizim abi ablalarımızın az bir kısmı bir günde bizim yılda kazanamadığımız paraları kazanmış ve bu gücü kullanmışlardır, tam gün çıkmadan öğle yemeğine giderken cerrahlar arabaya doluşup çorbaya giderlerdi:) ama bu kadar vur öldür olmamıştı... %5 lik kesim engellenemedi şimdi kalanı eziyorlar her üniversite resmen çete:) olmuş allameyicihan olsan onlardan değilsen ki bu siyasi görüş üniversitesine göre değişiyor oralara giremezsin, konusunda iyi olan adam sana göstermez rakibi olma diye.. falan neyse konu bölünmesin efkarlı damarıma bastınız:)

sonuçta marka hiçbirşeydir; arkasında duran adam kötüyse; yada çalışanları afedersiniz hödükse bmv de olsa kötüdür...
şavroleden sonra içinde kurcalıyacak elektronik hiçbirşeyi olmasada arabamı ve karımın renosunu (ki yazmıştım servis önden uyarmadık bakım 1 gün sürecek diye kiralık araba verdi beleş mais a.ş) seviyorum
herkesin öperim gözlerinden

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ocak 24, 2012, 21:16:15 »
Ozan bey
Öncelikle geçmiş olsun. Bir iki gereksiz elemanın laubaliliği ile arabanızı satmayın bence. Reis Lider gerçekten iyi bir servistir ve yönetenler de öyle dediğiniz gibi küçük kafalı tipler değil. Şimdi nereden biliyorsunuz diyeceksiniz. Reis Liderin genel müdürünü tanıyorum. Gayet gayretli, bilgili ve çalışkan bir insan. Size o laubaliliği yapan ustayı servisin müdürüne veya genel müdürüne şikayet etseydiniz hiç bu kadar zorlanmadan ve üzülmeden halledilebilirdi diye düşünüyorum. Size bu laubaliliği yapan kişinin ismini biliyorsanız yazarmısınız. Bu konuda önlem alınacağından eminim.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ocak 25, 2012, 13:15:58 »
Allahtan efendi adammışsın bilader üslubundan seninde ne olduğun belli... Yok sövecektik yok dalacaktık... Bana gösteriş yapma iş göster ;)  Daldım vurdum de boş lakırtının luzümu yok... Olayı birde diğer taraftan dinlemek gerek... Malum kış sezonu senin önünde 10 tane araç varsa kaporta bölümünde sadrazam tohumu olmadığı için tutupta seni en öne alacak değiller... Ki servisleri kesinlikle savunmam kendimde gitmem ama en dikkat ettiğim şey üslüptur anladın mı BARE ;)

Hayır haddime değilde, bu kadar eleştiri yapabilen bir insan açıp akü kablosunu bi yoklamaz mı onada aşırı şaşırmış durumdayım ::)