Gönderen Konu: Reis ve Toyan'ın yaptıkları!  (Okunma sayısı 5668 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Reis ve Toyan'ın yaptıkları!
« Yanıtla #20 : Ocak 25, 2012, 13:51:39 »
Allahtan efendi adammışsın bilader üslubundan seninde ne olduğun belli... Yok sövecektik yok dalacaktık... Bana gösteriş yapma iş göster ;)  Daldım vurdum de boş lakırtının luzümu yok... Olayı birde diğer taraftan dinlemek gerek... Malum kış sezonu senin önünde 10 tane araç varsa kaporta bölümünde sadrazam tohumu olmadığı için tutupta seni en öne alacak değiller... Ki servisleri kesinlikle savunmam kendimde gitmem ama en dikkat ettiğim şey üslüptur anladın mı BARE ;)

Hayır haddime değilde, bu kadar eleştiri yapabilen bir insan açıp akü kablosunu bi yoklamaz mı onada aşırı şaşırmış durumdayım ::)

Aynı fikirdeyim :) Az bile yazmışsın ciğerim. Böyle tipler insanların canını sıktığı için bizim gibi efendi insanlar olumsuz muameleler ile karşılaşıyor ne yazık ki :(
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 25, 2012, 13:51:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 25, 2012, 14:28:48 »
Geçmiş olsun abicim..Ya onu bunu geçtimde burda çok toyota var , fakat kimle konuştuysam hepsi satmanın peşinde hepsi servisten olsun araçlardan olsun şikayetçi hondanın kat kat daha kaliteli sorunsuz olduğunu idda edenler var hemde kanıtlarıyla vs..başta yalan söylenip sonrasında (aracımın sabıka kaydını iki sene geçtikten sonra doğru bilgilendirildiğim gibi)Burda galericile otomatik ve MMT corolla falan almıyorlar çok ölü fiyat veriyorlar hepsi bizdeki ve bizden sonraki toyotaların her modelini çok fazla sorununa değiniyor adamın canının sıkılıp soğumaması elde değil yani..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 25, 2012, 14:44:21 »
mmt ye laf dedirtmem... yarış arabası sürmediğinin bilincindeysen süper şanzıman... ben bir sıkıntısını yaşamadım... galerici almasın zaten ona kalmıyor kıytırık bir ilan yazıyorsun sahibindene 50 kişi arıyor... tamam arabamız altın kaplı değil ama izmirde servis olsun aracım olsun memnunum
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 25, 2012, 15:32:46 »
Abi umarım sorun yaşamazsın bende laf demem :)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #24 : Ocak 28, 2012, 22:21:14 »
Ahmet Can burası forum sitesiyse içeriğinde küfür olmadıkça istediğimi yazarım burası bunun için var yok eğer yazamazsın dersen çekip giderim zaten. Burda da bir şey paylaşamayacaksam neden burda olayım. Ha gerçekten beyefendi bir adam olmasaydım zaten o zaman görürdün burda yazacağım yorumları ama burdaki insanların kesinlikle öyle yorumları okumalarını istemem. Bu arada kabloyu niye açıp bakmamışsın diyorsun! Açıp baksaydım ve halledemeyeceğim bir şey olsaydı bu sefer siz burayı açmışsınız biz bunu yapamayız diyebilirlerdi o yüzden ellemedik. Yoksa yanımızda usta vardı abi bakayım basit bir şeydir belki dedi yok dedik elleme şimdi bir sorun çıkar sonra nolacağı belli olmaz. Neyse Ahmet Can gibi ve ona destek veren gibi yorum yapmadığınız içi teşekkürler. Eğer buna da saçma sapan yorum yapan olursa ona da şimdiden eyvallah...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 28, 2012, 22:30:00 »
Uslubum farklıda olsa yazdıklarımın asıl kısmına cevap değil yazdıkların...

Servisler hakkında konuştuğun efendi olmayan sözlerden bahsediyoruz burada... Ve ayrıca kimseye paylaşım yapmayın diyen olmadı olamazda ben şahsi yorumumu yaptım senin sinirle yazdığın dalmalı çıkmalı ergen yazına ki sende saygılı tavrınla SAÇMASAPAN diyerek son yorumunda da kattın kendinden birşeyler....

İşin özü şu ki ''Keskin sirke küpüne zarar.'' Burada kimse servislerin ve ya herhangi bir üçüncü kişinin ya da kurumun avukatı değil... Sakin açılan tüm yorumlara aynı sakinlikte cevaplar gelir, taa ki serzeniş HAKARET boyutuna erişmediği sürece... Anlayışın için şimdiden Teşekkürler ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 209000
  • Model Yılı: '04
  • 34 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 28, 2012, 22:37:11 »
bu forumda insanlar rahat bir şekilde düşüncelerini yazabilmelidirler.ortamı germeye gerenk :) yok.
2004 VERSO ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 28, 2012, 22:50:44 »
Bundan bir ay önce başladı her şey. Ben arabayı başka bir arabayla kafa kafaya çarpmayayım diye kaldırıma çarptım ve arabanın alt çıtası kırıldı. Sonra arabayı Reis'e götürdük dediler ki bu arabanın yapılması için 10 gün gerek ve o kadar laubali bir tavırla oldu ki bu olay bu kadar beyefendi insanlar olmasak o elemana orda ağız burun dalardık! Neyse ordan bir sinirle çıktık toyana gittik.(Bir kaç gün sonra) Toyan 'da arabaya baktılar yaparız tamam dediler süreyi de 4 gün olarak belirlediler. Ama bu sefer Reiste jantı da değiştiren diyen eksper janta dokunmayın dedi. Biz yine sinir küpü. Neyse olaylar bitti araba tamir oldu ve biz Ankaradan Ispartaya doğru yola çıktık. Tam Afyon'a gelmiştik ki araba elektrik kesmeye başladı. Nolduğunu anlamak için bir benzin istasyonuna girdik. Arabayı stp ettirdik ve iki dakika bekledik araba bir daha çalışmadı ama ne hikmetse! Sonrası malum telefonla araşmalar başladı. Herkesi aradık taradık en sonunda Afyon toyotadan sağolsun bir servis ustası geldi arabaya baktı ve akü kablosunun doğru dürüst takılmadığını o yüzden bu arızanın olduğunu söyledi ve Toyanın ustalarının yaptığı hatadan dolayı bizden özür diledi. Ama mesele bu değildi ne yazık ki bize Toyandaki yetkili dediki sizin arabanızın akü bağlarıyla oynanmadı bu yüzden bu hata bizim değil. Bu bizi çıldırttı bant kaydının olduğunu bilmesek o an o söyleyen elemana ana avrat düz gidecektik. Ondan sonra olay bitti ve biz tekrar yola koyulduk ama bu bir hafta içerisinde Reisinde Toyanında ne mal olduğunu anlamış olduk!. Bu arada araba dediğim 2010 Avensis. Araba diyorum çünkü yıllardır yaptıkları reklamların hepsi bir hafta içinde çöpe gitti en yakın zamanda babamı kandırıp sattırıcam bunu ve sağlamından bir Alman panzerine geçeceğim! Herkese selamlar ve saygılar eğer sizde böyle şeyler yaşarsanız ve burada bizimle paylaşırsanız seviniriz. Bare insanlar burda okusunlar da o kocaman servislerin ne kadar küçük kafalı insanlar tarafından yönetildiğini anlasınlar. Hayırlı geceler... 

Bünyamin bey ve tüm diğer üyerler artık bu mesajı yönetici olarak yazıyorum.... Son zamanlarda üyelerimizde bir özgürlükçü ruh belirdi herkes kıstlamalardan vs bahseder oldu...

Arkadaşlar unutmayalım ki kavram olarak özgürlük; klişe bir deyişle başkalarının özgürlüğüne zarar verdiği anda biter !!!

Şimdi kırmızıyla belirttiğim yerlerde ki bu söylemlere cevap veremeyecek üçüncü kişiler hakkında böyle konuşmak ne kadar etik ???

Bu açıklamadan sonra yinede kısıtlayıcı olduğumuzu düşünüyorsanız gerçekten ama gerçekten özür dilerim şahsım adına ;) 

Saygılar ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ocak 29, 2012, 19:16:57 »
Abi umarım sorun yaşamazsın bende laf demem :)

Amin...
genede bizzat kullanmadan kulaktan dolma bilgilerle hiçbirşeyi kötüleme genç kardeşim
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 209000
  • Model Yılı: '04
  • 34 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 29, 2012, 19:38:43 »
Allahtan efendi adammışsın bilader üslubundan seninde ne olduğun belli... Yok sövecektik yok dalacaktık... Bana gösteriş yapma iş göster ;)  Daldım vurdum de boş lakırtının luzümu yok... Olayı birde diğer taraftan dinlemek gerek... Malum kış sezonu senin önünde 10 tane araç varsa kaporta bölümünde sadrazam tohumu olmadığı için tutupta seni en öne alacak değiller... Ki servisleri kesinlikle savunmam kendimde gitmem ama en dikkat ettiğim şey üslüptur anladın mı BARE ;)

Hayır haddime değilde, bu kadar eleştiri yapabilen bir insan açıp akü kablosunu bi yoklamaz mı onada aşırı şaşırmış durumdayım ::)
bir insanın hatasına aynı tonda karşılık verilmesi o insanın hatasını düzeltmesinde  faydalı olmuyor.tam tersi o kişi  bu sefer savunmaya geçiyor.
bunu kastetmiştim Ahmet Can Bey.
2004 VERSO ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ocak 30, 2012, 12:01:24 »
bir insanın hatasına aynı tonda karşılık verilmesi o insanın hatasını düzeltmesinde  faydalı olmuyor.tam tersi o kişi  bu sefer savunmaya geçiyor.
bunu kastetmiştim Ahmet Can Bey.

Haklısınız Bünyamin Bey, günlük hayatta 2 eksi 1 artı yapmıyor her zaman. Burada Ahmet Can arkadaşımızın yazdıklarına destek vererek aslında bu duruma ben de ortak olmuş oldum bu yüzden onun adına ben cevap vermek durumundayım. Konuyu açan Ozan arkadaşımızın tarzı eminim pek çok arkadaşımızı rahatsız etmiş olabilir. Bu konuda kendisine mutlaka bir uyarı yapılması gerekiyordu. Evet, uyarının şiddeti biraz sert olabilir ama kesinlikle yersiz değildir. Eğer Ahmet Can o mesajı yazmasaydı ben belki daha yumuşak gibi görünen bir üslupla çok daha ağır bir yazı yazacaktım. Ben şahsen Ozan arkadaşımızın yerinde olsam benim yazmadığım yazının yerine Ahmet Can arkadaşımızın gereksiz diplomasiden uzak, lafı eveleyip gevelemeyen ve son derece harbi olan bu yazısını tercih ederdim. Çok daha sakin üslupla yapılan uyarıların yanlış anlaşılarak ters teptiği veya dikkate alınmadığı forum tarihinde defalarca gözlemlenmiştir. Ahmet Can arkadaşımızın uyarısı rahatsız edici bulunduysa, bunu bir musibet olarak görmeli ve bir musibetin bazen bin nasihatten yeğ olduğu gerçeği unutulmamalıdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ocak 30, 2012, 12:06:16 »
Haklısınız Bünyamin Bey, günlük hayatta 2 eksi 1 artı yapmıyor her zaman. Burada Ahmet Can arkadaşımızın yazdıklarına destek vererek aslında bu duruma ben de ortak olmuş oldum bu yüzden onun adına ben cevap vermek durumundayım. Konuyu açan Ozan arkadaşımızın tarzı eminim pek çok arkadaşımızı rahatsız etmiş olabilir. Bu konuda kendisine mutlaka bir uyarı yapılması gerekiyordu. Evet, uyarının şiddeti biraz sert olabilir ama kesinlikle yersiz değildir. Eğer Ahmet Can o mesajı yazmasaydı ben belki daha yumuşak gibi görünen bir üslupla çok daha ağır bir yazı yazacaktım. Ben şahsen Ozan arkadaşımızın yerinde olsam benim yazmadığım yazının yerine Ahmet Can arkadaşımızın gereksiz diplomasiden uzak, lafı eveleyip gevelemeyen ve son derece harbi olan bu yazısını tercih ederdim. Çok daha sakin üslupla yapılan uyarıların yanlış anlaşılarak ters teptiği veya dikkate alınmadığı forum tarihinde defalarca gözlemlenmiştir. Ahmet Can arkadaşımızın uyarısı rahatsız edici bulunduysa, bunu bir musibet olarak görmeli ve bir musibetin bazen bin nasihatten yeğ olduğu gerçeği unutulmamalıdır. 
   :alkis: :alkis: :alkis:
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ocak 31, 2012, 08:37:39 »

Sivastaki mecburiden İzmire dönüyorum İzmirdeki sağlık müdürlüğünde çocuk cerrahı olan yaşca benden biraz büyük bir abi ile (tüm dr'ler kardeştir) evrak takibi yapıyoruz... adam o kadar kibar ve düzgün konuşuyor ki, ben 1-2 kez dellencek oldum (adam orda imza atmaya üşeniyor mesela) adamdan utandım sustum; müdürlükteki koltuk işgal eden fuzililer bile utandı işimiz görüldü.... Ben Hakkı beyide ki şahsen tanışma şansı yakaladım kendisiyle, hep ona benzetirim sakin, bilgili ve düzeyli, ama lafınıda esirgemeyen... bazen tartışma olduğunda forumda utanır onun yazdığı güzel yazıdan sonra cevap yazamam...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Şubat 01, 2012, 08:53:20 »
Estağfurullah Serdar Hocam  :-[  ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Şubat 01, 2012, 09:48:23 »
Üstadım az bile yazdım... Asosyal bir laboratuarcı olarak 40-50 kelimeyle konuşuyoruz, dilimiz ancak buna döndü...
Yalakalık değil inanın şu sanal alemde delikanlı mod diyince
BUMUDUR EVET BUDUR:)
selamlar saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Şubat 01, 2012, 23:02:13 »
ankara da reis plazada corolla hb aracımın arka stop lambası değişecekti..TOyota altın kasko oldugu için stop lambası hasarı kaskomu delmiyor.Ancak stop değişimi yapmadan bana 295 tl senet imzalattılar .Kaskodan parayı alınca seneti veririz dediler.Bu uygulamayı ön cam veya başka hasar için de yapıyorlarmış..Antepte de  d.bakır dada ne öncam ne   far ne arka stop hqasarlarında senet almıyorlar.Sizdede böyle bit uygulama yaptılarmı ben onu merak ediyorum ?
:)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Şubat 01, 2012, 23:59:36 »
ankara da reis plazada corolla hb aracımın arka stop lambası değişecekti..TOyota altın kasko oldugu için stop lambası hasarı kaskomu delmiyor.Ancak stop değişimi yapmadan bana 295 tl senet imzalattılar .Kaskodan parayı alınca seneti veririz dediler.Bu uygulamayı ön cam veya başka hasar için de yapıyorlarmış..Antepte de  d.bakır dada ne öncam ne   far ne arka stop hqasarlarında senet almıyorlar.Sizdede böyle bit uygulama yaptılarmı ben onu merak ediyorum ? :)
   Ya şu Reis'i oldum olası sevemedim bir türlü.ÖTV indirimi döneminde zoraki aksesuar satma sevdalarından vazgeçmeyince araba almaktan vazgeçmiştim.Ve o günden bu yana sevemedim Reis'i ;)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Şubat 02, 2012, 14:14:52 »
Sivastaki mecburiden İzmire dönüyorum İzmirdeki sağlık müdürlüğünde çocuk cerrahı olan yaşca benden biraz büyük bir abi ile (tüm dr'ler kardeştir) evrak takibi yapıyoruz... adam o kadar kibar ve düzgün konuşuyor ki, ben 1-2 kez dellencek oldum (adam orda imza atmaya üşeniyor mesela) adamdan utandım sustum; müdürlükteki koltuk işgal eden fuzililer bile utandı işimiz görüldü.... Ben Hakkı beyide ki şahsen tanışma şansı yakaladım kendisiyle, hep ona benzetirim sakin, bilgili ve düzeyli, ama lafınıda esirgemeyen... bazen tartışma olduğunda forumda utanır onun yazdığı güzel yazıdan sonra cevap yazamam...
Katılıyorum
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Temmuz 29, 2016, 15:30:20 »
19.02.2016 tarihinde 1000km bakımı için Toyan bayii gittim. İlk aracı alırken guleryuzlulerdi vs. Ama hersey aracı satan kadarmış... Aracın marsbiyerini ezip tekerini yarmışlar. Sonra da bana hiç haber vermeden tekere fitil saplamislar. 4 ay gecti lastik basınç uyarı sensorüm yandi. Ne oluyo diye lastikciye bi gittim bu olayları öğrendim... Bu kadar adi bi servis ömrü hayatım boyunca görmedim... sizi dava edeceğim şu yaptıklarınıza bakın diyorum. Yapanı bulamıyorlar. Kamera kayıtları yokmuş. Zaten servis çıkışında bu işlem hakkında bi belge de vermediler bana. Tavsiyem TOYAN'A asla GİTMEYİN. Bu işlem sebebiyle kim ilgilendi kim ne yaptı ise de hakkımı asla helal etmiyorum... Nasıl olsa öbür dünyada hesap verirken çıkar ortaya...