0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allahtan efendi adammışsın bilader üslubundan seninde ne olduğun belli... Yok sövecektik yok dalacaktık... Bana gösteriş yapma iş göster Daldım vurdum de boş lakırtının luzümu yok... Olayı birde diğer taraftan dinlemek gerek... Malum kış sezonu senin önünde 10 tane araç varsa kaporta bölümünde sadrazam tohumu olmadığı için tutupta seni en öne alacak değiller... Ki servisleri kesinlikle savunmam kendimde gitmem ama en dikkat ettiğim şey üslüptur anladın mı BARE Hayır haddime değilde, bu kadar eleştiri yapabilen bir insan açıp akü kablosunu bi yoklamaz mı onada aşırı şaşırmış durumdayım
Bundan bir ay önce başladı her şey. Ben arabayı başka bir arabayla kafa kafaya çarpmayayım diye kaldırıma çarptım ve arabanın alt çıtası kırıldı. Sonra arabayı Reis'e götürdük dediler ki bu arabanın yapılması için 10 gün gerek ve o kadar laubali bir tavırla oldu ki bu olay bu kadar beyefendi insanlar olmasak o elemana orda ağız burun dalardık! Neyse ordan bir sinirle çıktık toyana gittik.(Bir kaç gün sonra) Toyan 'da arabaya baktılar yaparız tamam dediler süreyi de 4 gün olarak belirlediler. Ama bu sefer Reiste jantı da değiştiren diyen eksper janta dokunmayın dedi. Biz yine sinir küpü. Neyse olaylar bitti araba tamir oldu ve biz Ankaradan Ispartaya doğru yola çıktık. Tam Afyon'a gelmiştik ki araba elektrik kesmeye başladı. Nolduğunu anlamak için bir benzin istasyonuna girdik. Arabayı stp ettirdik ve iki dakika bekledik araba bir daha çalışmadı ama ne hikmetse! Sonrası malum telefonla araşmalar başladı. Herkesi aradık taradık en sonunda Afyon toyotadan sağolsun bir servis ustası geldi arabaya baktı ve akü kablosunun doğru dürüst takılmadığını o yüzden bu arızanın olduğunu söyledi ve Toyanın ustalarının yaptığı hatadan dolayı bizden özür diledi. Ama mesele bu değildi ne yazık ki bize Toyandaki yetkili dediki sizin arabanızın akü bağlarıyla oynanmadı bu yüzden bu hata bizim değil. Bu bizi çıldırttı bant kaydının olduğunu bilmesek o an o söyleyen elemana ana avrat düz gidecektik. Ondan sonra olay bitti ve biz tekrar yola koyulduk ama bu bir hafta içerisinde Reisinde Toyanında ne mal olduğunu anlamış olduk!. Bu arada araba dediğim 2010 Avensis. Araba diyorum çünkü yıllardır yaptıkları reklamların hepsi bir hafta içinde çöpe gitti en yakın zamanda babamı kandırıp sattırıcam bunu ve sağlamından bir Alman panzerine geçeceğim! Herkese selamlar ve saygılar eğer sizde böyle şeyler yaşarsanız ve burada bizimle paylaşırsanız seviniriz. Bare insanlar burda okusunlar da o kocaman servislerin ne kadar küçük kafalı insanlar tarafından yönetildiğini anlasınlar. Hayırlı geceler...
Abi umarım sorun yaşamazsın bende laf demem
bir insanın hatasına aynı tonda karşılık verilmesi o insanın hatasını düzeltmesinde faydalı olmuyor.tam tersi o kişi bu sefer savunmaya geçiyor.bunu kastetmiştim Ahmet Can Bey.
Haklısınız Bünyamin Bey, günlük hayatta 2 eksi 1 artı yapmıyor her zaman. Burada Ahmet Can arkadaşımızın yazdıklarına destek vererek aslında bu duruma ben de ortak olmuş oldum bu yüzden onun adına ben cevap vermek durumundayım. Konuyu açan Ozan arkadaşımızın tarzı eminim pek çok arkadaşımızı rahatsız etmiş olabilir. Bu konuda kendisine mutlaka bir uyarı yapılması gerekiyordu. Evet, uyarının şiddeti biraz sert olabilir ama kesinlikle yersiz değildir. Eğer Ahmet Can o mesajı yazmasaydı ben belki daha yumuşak gibi görünen bir üslupla çok daha ağır bir yazı yazacaktım. Ben şahsen Ozan arkadaşımızın yerinde olsam benim yazmadığım yazının yerine Ahmet Can arkadaşımızın gereksiz diplomasiden uzak, lafı eveleyip gevelemeyen ve son derece harbi olan bu yazısını tercih ederdim. Çok daha sakin üslupla yapılan uyarıların yanlış anlaşılarak ters teptiği veya dikkate alınmadığı forum tarihinde defalarca gözlemlenmiştir. Ahmet Can arkadaşımızın uyarısı rahatsız edici bulunduysa, bunu bir musibet olarak görmeli ve bir musibetin bazen bin nasihatten yeğ olduğu gerçeği unutulmamalıdır.
ankara da reis plazada corolla hb aracımın arka stop lambası değişecekti..TOyota altın kasko oldugu için stop lambası hasarı kaskomu delmiyor.Ancak stop değişimi yapmadan bana 295 tl senet imzalattılar .Kaskodan parayı alınca seneti veririz dediler.Bu uygulamayı ön cam veya başka hasar için de yapıyorlarmış..Antepte de d.bakır dada ne öncam ne far ne arka stop hqasarlarında senet almıyorlar.Sizdede böyle bit uygulama yaptılarmı ben onu merak ediyorum ?
Sivastaki mecburiden İzmire dönüyorum İzmirdeki sağlık müdürlüğünde çocuk cerrahı olan yaşca benden biraz büyük bir abi ile (tüm dr'ler kardeştir) evrak takibi yapıyoruz... adam o kadar kibar ve düzgün konuşuyor ki, ben 1-2 kez dellencek oldum (adam orda imza atmaya üşeniyor mesela) adamdan utandım sustum; müdürlükteki koltuk işgal eden fuzililer bile utandı işimiz görüldü.... Ben Hakkı beyide ki şahsen tanışma şansı yakaladım kendisiyle, hep ona benzetirim sakin, bilgili ve düzeyli, ama lafınıda esirgemeyen... bazen tartışma olduğunda forumda utanır onun yazdığı güzel yazıdan sonra cevap yazamam...