0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün Meguiars marka boya korumasını arabama uygulattım.. arabanın parlaklığı 1 kat daha arttı.. valla dönüp dönüp bakıyorum kendi nazarım değecek diye korkuyorum cam filmi için de fiyat araştırıyorum.. bugün Ziebartı aradım kapı içlerini açmadan camları çıkarmadan yapıyoruz dediler..camların lazerle karartılması konusunda bilgisi olan var mı acaba ??
Yaptırdığınız işlemler hayırlı olsun da, fiyatlarını mahsuru yoksa yazsanız, biz de öğrensek
lazerle 1000 tl ye tapıyorlar ama ben tavsiye etmem en iyi cam filmi llumar solargard solarmaster 3m shadowline dır ama özellikle metalize film olmalı.
valla Faruk bey baya yere sordum 150-200 fiyat verdiler.. ben bi oto kuaför buldum 40 TL ye yaptırdım.. arabayı ilk önce sünger ve fiber bezle bi güzel yıkadılar.. kurutup üzerine Meguiars boya koruma sürdüler süngere benzer bişeyle kaportanın heryerine yedierdiler, daha sonra 1-2 saat bekledikten sonra silip parlatma işlemini yaptılar.. cama da su kaydırıcı sürdüler.. araba pırıl pırıl oldu..pasta işlemi ile boya korumayı birlikte 100 tl ye yapıyorlarmış sanırım..
teşekkürler Alparslan bey, peki bu Lumar solagard ve diğer dediğiniz markaları güzel bi işçilik ve uygun fiyata yaptıracağımız yer var mı bildiğiniz tavsiye edeceğiniz.. selamlar
Bilgi için sağolun Mesut Bey. Ben arabayı yeni aldım. Daha öncekine serviste boya koruma, motor koruma, koltuk koruma yaptıktan sonra teslim etmişlerdi. Bu seferkinde hiçbir şey yaptırmadım. Ne bileyim bana bu işler biraz pazarlama taktiği gibi gelmişti. Yeni arabanın kendi cilası, koruması vardır diye düşünmüştüm. En azından 6 ay 1 sene için. Sizce ben de yaptırmalı mıyım?
maslak oto sanayi gençler oto tanzer usta llumar
hocam 40 liraya yapılan nedir boya korumamı ? şaşırdım nasıl bir işlem uyguladıklarını. cilayı bile o fiyatı çekmiyorlar. nerede bu yer acaba?
Hakan hocam yukarıda da yazdığım gibi 40 lira boya koruma maddesi uygulattım sadece.. ve çok da güzel oldu.. benim arabam sıfır olduğu için pastaya gerek yok, e zaten fabrika çıkışı cilalı henüz, uygulattığım sadece boya koruma o da Meguiars marka.. pasta cila ve boya koruma 100 TL dediler.. yaptırdığım yer Avcılarda.. eğer isterseniz özelden size yerin adını ve telefonunu mesajlayabilirim.. şimdi reklam yapıyor diye yanlış anlaşılmak istemem.. selamlar Hakan hocam..