Gönderen Konu: boya koruma ve cam filmi ??  (Okunma sayısı 5050 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür edildi
boya koruma ve cam filmi ??
« : Ocak 23, 2012, 12:29:40 »
merhaba arkadaşlar öncelikle herkese kazasız belasız hayırlı günler dilerim :) boya koruma ile cam filmi yaptırmayı düşünüyorum.. hangi marka daha iyidir.. nerede yaptırabiliriz.. aracımız sıfır henüz 1 aylık beyaz astra hatcback.. acaba yetkili servisin yaptıkları nasıl olur? bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar var mı acaba? değerli fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum..
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..

Toyota Club Türkiye

boya koruma ve cam filmi ??
« : Ocak 23, 2012, 12:29:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • efsane
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: boya koruma ve cam filmi ??
« Yanıtla #1 : Ocak 24, 2012, 11:29:06 »
öncelikle aracın hayırlı olsn.
sana ziebart öneririm.
ben 4 sene önce yaptırmıştım filmleri. kesinlikle sorunsuz.
boya korumadada işinin ehliler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 24, 2012, 11:32:15 »
Meguiars Detail Car Care  , bu işin  lideridir gözümde

Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • efsane
« Yanıtla #3 : Ocak 24, 2012, 12:01:22 »
efsane olsun çamurdan olsun. nazar değmesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 24, 2012, 12:03:58 »
ben 3 yıldır 3M de yaptırıyorum memnunum motor+kumaş+boya paketi yaptırıyorum...
eşime araba aldığımızda 3M boya koruma yapmadı... 1 yıl geçsin üstündeki mikro çiziklerde gider dediler, koruma yapılırken ince zımpara atılıyormuş koyu renk hanımınki kıyamadılar bilginize
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 24, 2012, 12:37:19 »
Bence kullanılacak malzeme markasıyla beraber uygulamanın yapılacağı şube de önemli.

Boya koruma malzemesi konusunda  meguiarsı tavsiye ederim.

...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 24, 2012, 16:04:09 »
bugün Meguiars marka boya korumasını arabama uygulattım.. arabanın  parlaklığı 1 kat daha arttı.. valla dönüp dönüp bakıyorum kendi nazarım değecek diye korkuyorum  :D

cam filmi için de fiyat araştırıyorum.. bugün Ziebartı aradım kapı içlerini açmadan camları çıkarmadan yapıyoruz dediler..

camların lazerle karartılması konusunda bilgisi olan var mı acaba ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #7 : Ocak 24, 2012, 18:12:23 »
bugün Meguiars marka boya korumasını arabama uygulattım.. arabanın  parlaklığı 1 kat daha arttı.. valla dönüp dönüp bakıyorum kendi nazarım değecek diye korkuyorum  :D

cam filmi için de fiyat araştırıyorum.. bugün Ziebartı aradım kapı içlerini açmadan camları çıkarmadan yapıyoruz dediler..

lazerle 1000 tl ye tapıyorlar ama ben tavsiye etmem en iyi cam filmi llumar solargard solarmaster 3m shadowline dır ama özellikle metalize film olmalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 24, 2012, 19:25:43 »
   Yaptırdığınız işlemler hayırlı olsun da, fiyatlarını mahsuru yoksa yazsanız, biz de öğrensek :)
2012 Yaris 1.33 Cool MultidriveS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 24, 2012, 19:55:10 »

gözün  aydın  iyi tercih  olmuş , güle  güle  keyifle bin aracına , en  güzeli  ise  yagmurda  su damlacıklarının  aşagıya, belli bir  suratte de  yukarıya   kayması  inanılmaz  keyif  verici ;)

camları  lazerle   karartmaktansa , doraglass  yada  carglass tan  renkli cam fiyatı edin.
yukarıdaki aracımın  camları  renklidir.  film yada  lazer değil. 2  sene  önce  carglass tan  480 TL ye  taktırmıştım.
benim  diyen  polis ceza  yazamıyor, başka  şeyler  arıyorlar tabi yine :D
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 24, 2012, 20:32:49 »
   Yaptırdığınız işlemler hayırlı olsun da, fiyatlarını mahsuru yoksa yazsanız, biz de öğrensek :)

valla Faruk bey baya yere sordum 150-200 fiyat verdiler.. ben bi oto kuaför buldum 40 TL ye yaptırdım.. arabayı ilk önce sünger ve fiber bezle bi güzel yıkadılar.. kurutup üzerine Meguiars boya koruma sürdüler süngere benzer bişeyle kaportanın heryerine yedierdiler, daha sonra 1-2 saat bekledikten sonra silip parlatma işlemini yaptılar.. cama da su kaydırıcı sürdüler.. araba pırıl pırıl oldu..

pasta işlemi ile boya korumayı birlikte 100 tl ye yapıyorlarmış sanırım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ocak 24, 2012, 20:37:03 »
lazerle 1000 tl ye tapıyorlar ama ben tavsiye etmem en iyi cam filmi llumar solargard solarmaster 3m shadowline dır ama özellikle metalize film olmalı.

teşekkürler Alparslan bey, peki bu Lumar solagard ve diğer dediğiniz markaları güzel bi işçilik ve uygun fiyata yaptıracağımız yer var mı bildiğiniz tavsiye edeceğiniz.. selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ocak 25, 2012, 10:36:43 »
valla Faruk bey baya yere sordum 150-200 fiyat verdiler.. ben bi oto kuaför buldum 40 TL ye yaptırdım.. arabayı ilk önce sünger ve fiber bezle bi güzel yıkadılar.. kurutup üzerine Meguiars boya koruma sürdüler süngere benzer bişeyle kaportanın heryerine yedierdiler, daha sonra 1-2 saat bekledikten sonra silip parlatma işlemini yaptılar.. cama da su kaydırıcı sürdüler.. araba pırıl pırıl oldu..

Bilgi için sağolun Mesut Bey. Ben arabayı yeni aldım. Daha öncekine serviste boya koruma, motor koruma, koltuk koruma yaptıktan sonra teslim etmişlerdi. Bu seferkinde hiçbir şey yaptırmadım. Ne bileyim bana bu işler biraz pazarlama taktiği gibi gelmişti. Yeni arabanın kendi cilası, koruması vardır diye düşünmüştüm. En azından 6 ay 1 sene için. Sizce ben de yaptırmalı mıyım?
2012 Yaris 1.33 Cool MultidriveS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Ocak 25, 2012, 18:31:11 »
teşekkürler Alparslan bey, peki bu Lumar solagard ve diğer dediğiniz markaları güzel bi işçilik ve uygun fiyata yaptıracağımız yer var mı bildiğiniz tavsiye edeceğiniz.. selamlar
maslak oto sanayi gençler oto tanzer usta llumar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ocak 25, 2012, 20:36:45 »
  Bilgi için sağolun Mesut Bey. Ben arabayı yeni aldım. Daha öncekine serviste boya koruma, motor koruma, koltuk koruma yaptıktan sonra teslim etmişlerdi. Bu seferkinde hiçbir şey yaptırmadım. Ne bileyim bana bu işler biraz pazarlama taktiği gibi gelmişti. Yeni arabanın kendi cilası, koruması vardır diye düşünmüştüm. En azından 6 ay 1 sene için. Sizce ben de yaptırmalı mıyım?

öncelikle arabanız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah.. bana soruyorsanız ben yaptırın derim, ben de yeni aldım arabamı ve yaptırdım.. evet yeni araba cilalı bir şekilde size teslim ediliyor ama boya korumada kullanılan madde ile cila aynı şeyler değil.. hem arabanız yeni olduğu için kaportaya pasta, cila ve hare giderici cila işlemi uygulamayacaklar.. sadece boya koruma maddesi uygulanacak.. artık siz nasıl düşünürsünüz bilemem.. sonuçta bu kişisel bir tercih.. tekrardan hayırlı uğurlu olsun arabanız.. selamlar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ocak 25, 2012, 20:40:58 »
maslak oto sanayi gençler oto tanzer usta llumar

eyvallah sağolasın..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • efsane
« Yanıtla #16 : Ocak 26, 2012, 08:22:41 »

hocam 40 liraya yapılan nedir boya korumamı ?
şaşırdım nasıl bir işlem uyguladıklarını. cilayı bile o fiyatı çekmiyorlar. nerede bu yer acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ocak 26, 2012, 19:53:43 »
hocam 40 liraya yapılan nedir boya korumamı ?
şaşırdım nasıl bir işlem uyguladıklarını. cilayı bile o fiyatı çekmiyorlar. nerede bu yer acaba?

Hakan hocam yukarıda da yazdığım gibi 40 lira boya koruma maddesi uygulattım sadece.. ve çok da güzel oldu.. benim arabam sıfır olduğu için pastaya gerek yok, e zaten fabrika çıkışı cilalı henüz, uygulattığım sadece boya koruma o da Meguiars marka.. pasta cila ve boya koruma 100 TL dediler.. yaptırdığım yer Avcılarda.. eğer isterseniz özelden size yerin adını ve telefonunu mesajlayabilirim.. şimdi reklam yapıyor diye yanlış anlaşılmak istemem.. selamlar Hakan hocam..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • efsane
« Yanıtla #18 : Ocak 27, 2012, 08:26:26 »
Hakan hocam yukarıda da yazdığım gibi 40 lira boya koruma maddesi uygulattım sadece.. ve çok da güzel oldu.. benim arabam sıfır olduğu için pastaya gerek yok, e zaten fabrika çıkışı cilalı henüz, uygulattığım sadece boya koruma o da Meguiars marka.. pasta cila ve boya koruma 100 TL dediler.. yaptırdığım yer Avcılarda.. eğer isterseniz özelden size yerin adını ve telefonunu mesajlayabilirim.. şimdi reklam yapıyor diye yanlış anlaşılmak istemem.. selamlar Hakan hocam..
yaz başında ihtiyacım olacak. cilayı kendım atıyorum, pastaya hiç yaptırmıyorum zaten. sadece boya koruma gereklı banada. teşekkürler hocam .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ocak 27, 2012, 23:48:28 »
film için güzel yer arıyorsanız bahçelievlerde erdoğan usta var solargard 10 yıl garantili belgede veriyor hp smoke serisinden yaptırdım daha dün kaliteli işçilikleri var bana 230 a bıraktı en son fiyat sahibinden de ilanları mevcut :) (ikinci kez yaptırdım ilkinden ceza yedik söktürüp bi daha :D )
Audi A3 Sedan 1.6 TDi Ambiente