Gönderen Konu: boya koruma ve cam filmi ??  (Okunma sayısı 5051 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
Ynt: boya koruma ve cam filmi ??
« Yanıtla #20 : Şubat 15, 2012, 03:31:57 »
Ankara buluşmasına katılan arkadaşlara biliyor ama tekrar edeyim buradan. Meguiar's ın birkaç tip boya koruması var. 40 TL'ye yapılan kısa süreli etkili olan asıl amacı aracı parlatmak olan NXT serisinin wax ıdır büyük ihtimalle. Bende boya koruma işi yapıyorum, Meguiar's 21 sentetik wax'ı polisaj makinasıyla uygulayıp mümkünse 1 gece bekletiyorum. Fiyatı ise 40  TL olamayacak durumda :) 40 TL'ye bırakın işçiliğini, maliyetini bile kurtarmaz çünkü.

Cam filmi konusunda uzun süreli kullanacaksanız Solar Gard tercih edin derim. Solar Gard cam filmleri vasıflıdır. UV geçirmez. Dolayısıyla güneşin kanserojen etkilerini ve araç döşemesine zararlı etkilerini ortadan kaldırır. Fiyat olarak 230 TL güzel bir rakam cidden. Şu anda 400 TL'ye satıyorum aynı filmi ben. Tek uyarım şu olacak, yanında garanti belgenizi almayı unutmayın.

Son olarak Ankara'da bu tip işlemlere ihtiyacı olan arkadaşlar bana danışabilirler. kendileri yapacak olsalarda, dışarıda yaptıracak olsalarda seve seve yardımcı olabilirim.

Toyota Club Türkiye

Ynt: boya koruma ve cam filmi ??
« Yanıtla #20 : Şubat 15, 2012, 03:31:57 »