0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tekin.Hakan,Arda beyler aracımda çelik alaşım jant yok.su ile yıkatırken jantın deliklerinden yada altından diskleri körükleri kaliperleri vs..yıkatmaktan bahsediyorsunuz değilmi?.ayrıca bu WD40 pas sökücü olan ürünlerle ile firen aksamını kaliperleri vs iyice sıksam pası kiri aşağı indirebilir ve bunun faydası olur mu.ayrıca firen yağı de motor yağı gibi belli zamanlarda değişmesi gerekiyor mu pislenmiş olabilir mi teşekkürBu şeki,lde kullanmak bir sorun teşkil eder mi ilerisi için.zaten devamlı da olmuyor 10 çalıştırmada ortalama 5 defa oluyor.
aracın altına girerek pas sökücü bol bir şekilde dedğiniz yerlere sıkarsam faydası olur belki.Kanaatimce kiri pası çok güzel sıyırıyor ve nemlilik derecesinde yağlamada yapıyor.ardın danda fren hidrolğini değiştirmek en mantıklısı.Bir de tekin bey bizim araçlarda direksiyon yağı var mı ben göremedim kaput altında. klavuzunda elektirik destekli yazıyor ondan dolayı mı? ve motorun akü üst tarafında direksiyona yakın yerde ki firen hidroliği mi plastik depolu olan.sizleride meşgul ediyorum kusura bakmayın öğrenecejk çok şeyimiz var
hidrolik yağını kişisel olarak yapabilir miyiz yani kendimiz değiştirebilir miyiz.bulunduğum yörede yetkili servis yok.ama iyi bir oto tamircisi değiştirirse ne kadar hidrolik kullanılır.Ayrıca araç şalıştıktan sonra abs hiç yanmıyor öyle bir sorun yok.ama dediğim gibi herzaman olmamakla beraber marşa bastığımda abs yanıyor araç çalışınca sönüyor.