0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada tampon klipsleriniz kırılmışsa ve değişim kasko ile yapılmayacaksa mini onarım yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu tarz bir klips kırığını kendi işyerimde 40 TL civarına tamir ediyorum.
geçmiş olsun..çamurluk düzeltilebilir çekiçleme veya vakumla..tampon da klipsler kırılmamışsa hiç gerek yok değişmesine..değişim olursa satarken değişen parçalı olduğu için fiyat kırarlar.çamurluk düzeltilirse boya atmadan yapılabilirmi bilmiyorum.ama el kadar yer boyalı olur en çok.resimlerinizi mutlaka saklayın satarken elinizde kanıt olur.değiştirilmesini istemiyorsanız servis dışında kaskonuzun anlaşmalı olduğu bi kaportacıda bunu yaptırabilirsiniz.iş tamamen kasko şirketi ve sizin aranızda.
Melih bey arabanızda hiçbir şey yok kaskonuzun anlaşmalı tamirhaneye gidin servise gitmeyin eminim tamirhane cıncık gibi çıkartır......
kasım ayında yarisin sağ tarafınısürttüm servis değişir dedi autoking 1056 tl ye sağ iki kapıyı ve arka çamurluğu düzeltti sizinkini 300 -400 e yaparlar belki daha da aza.