Gönderen Konu: Bukadarcık hasardan tampon ve çamurluğun değişimi normalmidir ?  (Okunma sayısı 16613 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+

Arkadaşlar herkese öncelikle kazasız belasız yolculuklar diliyorum.. Bugün aracımı 5 dk.lığına bankaya gitmek için park ettim döndügümde bu halde buldum..Ne vuranın kimliği ne de plakası yok.. Polisi aradım tutanak tutturdum servise gittim kaskomla görüştüm falan servis ön tamponla sol ön çamurluğun değişeceğini söylediler.. Sizce normal mi ? Benim açımdan ne gibi avantajları ya da dezavantajları olur yorumlarınızı bekliyorum..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
fotoğrafı göremiyorum
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun. fakat resim koymamışsın. :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
şimdi güncelledim arkadaşlarr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
geçmiş olsun ama resimleri göremiyoruz
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür edildi
resim büyük açılşında hata veriyor , küçük resimden gördügüm kadarıyla parça değişecek kadar hasar yok. zaten servisler para peşinde kuş pislese komple boya koruma yapalım diycekler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
şimdi düzenledim tekrar kusura bakmayın arkadaşlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
şuan fotoğrafın görünüyor olması lazım arkadaşlar üzerine tıkladıgımızda da yönlendirdiği siteden büyük halde de görebiliyoruz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
Gecmis olsun. Acikcasi cok bir hasar yok gibi.
Genelde yetkili veya yetkisiz servisler kasko lafini duyunca meblag artiyor. Hasarsizliginiz düsecektir ancak kac kademe düsecegi meblaga bagli oldugu icin dikkatli incelemenizi tavsiye ederim.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Tampon değişimi gereksiz gözüküyor. Çamurluk kurtulabilir gibi geldi bana ama fotoğraftan net yorum yapamıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 133000
  • Model Yılı: '01
  • 5 kere teşekkür edildi
geçmiş olsun..çamurluk düzeltilebilir çekiçleme veya vakumla..tampon da klipsler kırılmamışsa hiç gerek yok değişmesine..
değişim olursa satarken değişen parçalı olduğu için fiyat kırarlar.çamurluk düzeltilirse boya atmadan yapılabilirmi bilmiyorum.ama el kadar yer boyalı olur en çok.resimlerinizi mutlaka saklayın satarken elinizde kanıt olur.
değiştirilmesini istemiyorsanız servis dışında kaskonuzun anlaşmalı olduğu bi kaportacıda bunu yaptırabilirsiniz.iş tamamen kasko şirketi ve sizin aranızda.
2001 1.6 terra sol special corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Bu arada tampon klipsleriniz kırılmışsa ve değişim kasko ile yapılmayacaksa mini onarım yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu tarz bir klips kırığını kendi işyerimde 40 TL civarına tamir ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
çok sağolun arkadaşlar Allah beterinden saklasın diyelim.. Tamponun klipsleride kırık gördüm tampon değişimi açıkçası işime de gelebilr cünkü ufak tefek taş izleri de bu bahaneyle geçicek.. çamurluk içinde tam kemerin oldugu yer oldugundan ötürü düzeltmenin tam sağlıklı olmayacağını ve çok fazla macun kullanılacagını söylediler.. Hasarsızlık olayı da zaten cabası.. Aracım suan serviste ve kaporta için sıra bekliyor yaklaşık 10 gün içinde teslim edebileceklerini söylediler.. İnanın kararsızım.. Ama tamponun o camurlukla bağlantılı olduğu bölme bariz kırık..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Melih bey arabanızda hiçbir şey yok kaskonuzun anlaşmalı tamirhaneye gidin servise gitmeyin eminim tamirhane cıncık gibi çıkartır......
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Bu arada tampon klipsleriniz kırılmışsa ve değişim kasko ile yapılmayacaksa mini onarım yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu tarz bir klips kırığını kendi işyerimde 40 TL civarına tamir ediyorum.

beyfendi kaskom dahilinde değişicek önerileriniz için tesekkür ediyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
geçmiş olsun..çamurluk düzeltilebilir çekiçleme veya vakumla..tampon da klipsler kırılmamışsa hiç gerek yok değişmesine..
değişim olursa satarken değişen parçalı olduğu için fiyat kırarlar.çamurluk düzeltilirse boya atmadan yapılabilirmi bilmiyorum.ama el kadar yer boyalı olur en çok.resimlerinizi mutlaka saklayın satarken elinizde kanıt olur.
değiştirilmesini istemiyorsanız servis dışında kaskonuzun anlaşmalı olduğu bi kaportacıda bunu yaptırabilirsiniz.iş tamamen kasko şirketi ve sizin aranızda.

evet düsüncelerinizin hepsi su an kafamda fotografları güzel bi şekilde muhafaza ediyorum. Çok kücük bi hasar ve durum bu şekilde.. Bi dosya acıldı konuyla ilgili bakalım artık hayırlısı diyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
kasım ayında yarisin sağ tarafınısürttüm servis değişir dedi autoking 1056 tl ye sağ iki kapıyı ve arka çamurluğu düzeltti sizinkini 300 -400 e yaparlar belki daha da aza.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Melih bey arabanızda hiçbir şey yok kaskonuzun anlaşmalı tamirhaneye gidin servise gitmeyin eminim tamirhane cıncık gibi çıkartır......

tolga bey dediğiniz gib olur mutlaka zaten yakın bi akrabam da kaportacı ama ben görevim sebebiyle farklı bi ildeyim.. Hala kararsızım hasarla ilgili kaskomda dosya da açıldı ama tamir edilmeden alıp farklı bi yerde mi yaptırsam bilemedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
kasım ayında yarisin sağ tarafınısürttüm servis değişir dedi autoking 1056 tl ye sağ iki kapıyı ve arka çamurluğu düzeltti sizinkini 300 -400 e yaparlar belki daha da aza.

bu miktarları gözden çıkartıp kaskoyu mu muhafaza etmeli yoksa gelecek dönemde ki hasarsızlık indiriminin olmamasını mı o da belirsizlik.. Olayın stresi hala üzerimde oldugundan sağlıklı düşünemiyorum sanırım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
bi fotoğraf daha ekledim orda tamponun kırıklıgı az da olsa görünüyor gibi arkadaşlar