0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dizel bekleyen arkadaşlara sormak istiyorum; toyota, sahiplerini yağ yakma sorunuyla başbaşa bırakan 1.4 d4d motorda ne yaptı ki 1.6 bekliyorsunuz? toyotanın küçük hacimli dizel motorda beceriksiz olduğu ortada iken bu beklenti niye? daha iyisini yapabilecek olsalar önce 1.4 d4d ye müdahale etmezler miydi?
Toyota'nın küçük hacim dizeller de ne beceriksiz ne de birşey 6 yıldır kullanıyoruz d4d yi tabiri caizse eşşek niyetine kullandık 130,000 km de şu anda.ne yağ yakma var ne bişey. bilmediğimiz abuk subuk benzincilerden de mazot aldık yine birşey olmadı, ne koysan yakıyor adamlar nasıl bir motor yapmışlarsa , artık gerisini siz düşünün. bence 1,6 dizel gelmiyecek. en fazla olucağı twinturbo(pek ihtimal vermiyorum) yada tek turbo ile mevcut motorun hp ve torkunu yükseltirler
başınıza birşey gelmemiş olmasına sevindim ama hem benim kardeşim hem de bu foruma üye olan dizel toyotacıların yarısı bu dertten muzdarip o yüzden ne siz beni anlarsınız ne ben sizleri damdan düşenin derdini damdan düşen arar
Japonlar gerçekten akıllı millet, formda herkes dizel benzinli tartışması yaparken, adamlar hidrojenle çalışan ilk aracı bugün yarın piyasa sürecekler.ilk hibrit otomobili zaten onlar sürmüştü....adamlar gelecek peşinde biz hala alman hayranlığı peşindeyiz.adamlar en çok satan lar listesinin başında yıllardır inmezken ülkemizde çakılı çivileri yok.....ticari açığımızın %40 alman otolarına ve yedek parçalarına verilen Eurolardan kaynaklanıyor. BENCE HER TÜRK yerli oto kullanmalı.... paramız dışarı gitmemeli.
satış danışmanına 1.6 dizel corolla çıkar mı diye sordum cevabı toyota bu motoru corollaya koysa bmw araba satamaz oldu