0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yücel beyGeçen hafta ve daha önce yağan yoğun karda araba kullandım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Lastiklerim Michelin Alpin A4. Lastiğin çok para ile veya az para ile hiç bir alakası yok. Lastik aracınız üzerinde sizi dünyaya bağlayan tek elememan. Lastikleriniz iyi ise dünyaya sağlam basarsınız, yok iyi değil ise maalesef dünyaya yamuk basarsınız. Listenizdeki en pahalı lastik ile en ucuz lastik arasındaki fark 55 Tl. Şöyle basit bir hesapla iki tane alırsanız 110 Tl, dört tane alırsanız 220 Tl fark verirsiniz. Kaza yaparsanız en az vereceğiniz para herhalde 220 Tl'den fazla olacaktır. Hiç birimiz parayı gazete kağıdından kesmedik ve arabalarımız bizler için değerli. Kararı siz verin.
Bahadır beyÖzür dilerim ama fikrinize katılamıyorum. En azından bunu 25 yıllık şöförlük deneyimim ile söyleyebiliyourm. Şayet lastikleriniz mevsim şartlarına ve araç kullandığınız iklime uygun değilse zaten kontrollü gidemiyorsunuz. Kaza haberlerini dikkatle dinleyecek olursanız "şöförün aracın kontrolünü kaybetmesi" diye başlıyor çoğu. Siz tedbirinizi almazsanız olmayacak kazalar da olabiliyor.
Seyit bey haklısınız bende michelin almak isterim en iyi lastikleri takmak isterim ama bu birazda bütçe meselesi sonuçta. Şöförün aracın kontrolü kaybetmesi genellikle aşırı hızdanda olabiliyor. ben tedbirimi aldım şu anda kış lastiğim olmadığı için arabamı 1 haftadır yerinden kıpırdatmadım otobüse talim ettim