0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kış lastiği alayım mı almayım mı diye çok düşündüm. Sonunda Goodyear UG 8 aldım. 2011 yılının en iyi kış lastiği ödülünü almış diye biliyorum. Lastikleri internetten aldım çünkü fiyatı oldukça iyiydi. Edirnede yaşıyorum ve 2 gün önce kar yağdı ve ben de lastiklerimi karda ve buzda kullanma fırsatı buldum. Eskiden buz olan yere aracımı kesinlikle sokmuyordum ama 2 gündür arabamla her yerde geziyorum. Eşim buzlu yollara girdiğimde gözlerini kapıyor ama araç patinaj bile çekmiyor. En ufak bir kayma bile yaşamadım. Hava eksi üç derece, ara sokaklar kar değil buzla kaplı ama maşallah hiç bir problem yaşamadım. Kar lastiği bir kez bile işe yarasa al demişlerdi, aldım. memnunum, pişman değilim.
Yok hocam şunun malıymış bunun malıymış diyerek bu millete çin malı lastikleri veriyorlar.Benim könmütlükte 1 takım lastik var 1 yıl sonunda resmen kemik gibi oldu lastik yag gibi kayıyor.Baktım kaza yapacam anında söktürdüm.ben hep şu söze inandım " UCUZDUR VARDIR İLLETİ , PAHALIDIR VARDIR LEZZETİ " ucuz ama kaliteli lastik ben hiç görmedim