0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serkan Bey, çok teşekkür ederim. Ben de dün bu konuları araştırıyordum. Tevafuk oldu. Görev icabı Yozgat'ta yaşıyorum. Burası 1300-1400 rakımlı bir il. Yerleşim itibarı ile de inişi çıkışı bol. Karlı, buzlu gün sayısı da oldukça fazla. (Hatta Yozgat'ın iklimini ifade için ''altı ay ayaz, altı ay beyaz, geri kalanı yaz'' şeklinde bir ifade kullanılır ). Kasım ayı başlarında dört tane mişlen lastik aldım. Lastiklerin performansından gayet memnunum. Ancak yol buzlu ve biraz da rampaysa lastikler fazla işe yaramıyor maalesef. Zincir takacak kadar kar olmuyor ama kar lastiği de yeterli gelmiyor. Bu durum için alternatifler ararken linkteki kauçuk kar paletleri ile karşılaştım. http://www.snowtech.com.tr/kaucuk-snowtech_kaucuk_karpaleti_nedir.html. Sonra da kar çorabını gördüm. Aslında fiyatlar birbirine yakın. Ama tercih noktasında kararsız kaldım. Biraz daha araştıracağım. Paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim. Selamlar..
Süleyman Bey Ben de Yozgatlıyım dediğiniz doğru kışlık lastik bile az geliyor..Şimdi Ispartadayım haftaya geliyorum Yozgat'a bakalım nasıl olacak..
Tevafukun böylesi...Ben de Ispartalıyım. Tatillerde Isparta'ya gidiyorum