0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dışarıdan bakıldığında aracın harika olduğunu düşünüyorum. Yalnız iç mekan olarak çok kaliteli bir sunum yok ortada. Ayrıca 2.0 dizel motor vergi yükü getiriyor. Beygir gücü yönünden gayette tatminkar görünmesine rağmen bu arabaya 57500TL verilip alınabileceğini düşünmüyorum.
Toyotaya sıcak bakmayanlar avensis yerine bunu tercih de edebilirler belki.
bu araba için 57000 gereğinden çok fazla.37 000 olsa satış rekorları kırar.yakıt konusundada dün 4x4 3.0 turbo dizel isuzu pick up a bindim,aracın yol bilgisayarında 100 km de 5.3 litre yakıt harcadığını gösteriyordu.şaştım kaldım....
Fatih doğru söylüyorsun ama şöyle düşün, araç 2.0 olduğu için %80 ÖTV ile Türkiye'ye giriyor, yani 37.000'e satılabilmesi için yaklaşık 15bin bgibi bir fiyata mal edilmesi gerek...öte yandan şöyle 130-140 hp arası bir 1.6dizel motorla girseymiş keşke piyasaya, ozaman çok tatlı olurdu...
DAHA ÖNCEDE İLGİLİ KONULARDA YAZDIM ŞAVROLEDEN AĞZIMIN NASIL YANDIĞINI... GENE YAZIYIM...BELEŞE VERSELER ALIRSAM ADİYİM:) not: özellikle büyük yazdım... canımın nasıl acıdığı aklıma geldide haykırmak istedim...