0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.3 cdti , 1.4 d4-d , 1.6tdi ve 1.6 tdci motorlu araçların 60.000 tl leri geçtiği günümüzde , 2.000 cc 163 beygir bir araca biçilen 57.000 tl lik fiyat gayet makul kalıyor. 37.000 tl ye dizel araba kalmadı c sınıfında neredeyse , kaldı ki bu kadar ağır vergi yükü olan arabayı nasıl satacaksınız o fiyata?..
chevy nin burda dizeli yoksonra jeep lerinde yok dizeliama turkiyede hepsinin dizeli var motorlari nerden temin ediliyor bu arabalarin ?chevy opel motoru jeep te fiat motoru tasiyor olmali sanirimbilgisi olan?
Arkadaşlar merhaba.Ben Kansu. Tanışma kısmında kendimi tanıtmıştım.Sıkı bi toyota kullanıcısı olmama rağmen Chevrolet satış danışmanı olarak çalışıyorum.Tutkumuz ayrı mesleğimiz ayrı yani Sizlere şöyle kısa bi bilgi verim.Chevrolet araçlarımızda GM motorları kullanılmaktadır.Biliyosunuz Opel büyük bi krize girmişti ve bu kriz esnasında General Motor ile anlaşma sağladı.Opel in motorları ve Chevrolet in motorlarını tamamen GM üretmektedir.Bu arada Cruze Dizel araçlarımızın test araçları showroomlarda yerini aldı.Gayet tatminkar bir gidişi var.Düz vites aracın kalkışı otomatik vitese göre daha atik ve daha seri.Aslında bu normal ama inanın Cruze u böyle şahlanırken görmek baya değişik bi duygu Vergi sıkıntısı olmasaydı, inanın bu araç ciddi satış rakamlarına ulaşır.
kullandıkları motor kimin acaba malum önceki versiyonlarında opel in ecotech motorunu kullanmışlardı.ayrıca yurt dışında gene opel in kullandığı 1.4 turbo motorlu seçenekleride var.
Orada yazılan şehiriçi 7.3 değeri eğer benim gibi kısa mesafelerde kullanıyor iseniz 10 litreyi geçecektir.2010 model ford focus TDCI aracımın şehiriçi teknik verisi 5.5 olmasına rağmen ben yol bilgisayarında9 Lt civarı görüyordum çünki.. Ha siz devamlı uzun yolda kullanacak iseniz uygun.. Üstteki paylaşımımdadediğim gibi bana çok Saygılar