0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu işte üçkağıt ve kandırmaca çok maalesef. Ic nin üstü kazınmış mı yoksa tam temizlemediniz mi? Ne yazıyor üstünde?
piyasadaki ürünlerin %90 ı sadece oksijen sensörünü kandırıyor yani ideal hava emişi varmış gibi gösteriyor buda bir kaç direnç ve diyotla yapılabilecek bişey
2 sene önce box olayı pek duyulmamışken piyasada digital en üst versiyon diye 500 tl ye aldığım box ın içini merak ettim ,devrenin üzeri katranla kaplanmıştı ,ben bu işlemi su geçirmesin diye yaptıklarını düşünmüştüm ama işin aslı öyle değilmiş, asıl amaç içindeki maliyeti 1 tl bile olmayan 10 tane smd direnci saklamakmış,katranlı tabakayı kazıdım altından tam bir fiyasko çıktı .arkadaşlar aldığınız boxın içine mutlaka bakın, race chip bu işi hakkıyla yapıyor boxın içini gösteriyor,sakına sakın piyasada satılan boxlara itibar etmeyin tam bir aldatmaca piyasası oluşmuş,maliyeti 2-3 tl olan şeyi millete 500 tl ye satmaya çalışıyorlar .işte size delilli ispatlı resimleri ,firmanın adını özellikle kapattım, üzerinede alman malı diye sticker yaptırmış uyanık.büyük ihtimalle bu boxlar türkiyede yapılıyor .bu arada en alta race chipin içini gösteren resimi koydum aradaki farkı göresiniz diye. resimleri bu siteye yüklemeyi beceremedim ,linkteki sayfanın en altına bakarsanız resimleri görürsünüzhttp://forum.donanimhaber.com/m_43940391/mpage_5/key_/tm.htm
Bunların aklı bu kadar çok ise niye Ülkemizin gelişmesi için kullanmazlar ki ?
Fırsat verilmediğinden.
Bir noktaya kadar haklısınız Çetin bey ancak olayın sosyopsikolojik derinligine inildiğinde yine sorun biz vatandaşlarda.Bir atasözsü aklıma geldi Türkçe dersinde 10 üzerinden 10 alabileceğim bir sınavdan 80 almama sebep olmuştu.Ki bu sebepten hiç unutmam"Ağlamayan bebeğe meme (Süt) veren olmazmış"
Çok haklısınız, beğendiğim bir atasözü. Ben gelişmiş ülkelere, yönetimlerine ve insanlarına baktığımda ülkemiz ile arasındaki en önemli farkın; gelişmiş ülkelerin insanlarının süt için daha çok ağlamalarını değil sistemin insanlara (vatandaşlarına) daha çok fırsatlar vermesi olduğunu düşünüyorum.
Örnek Modern toplumlarda çatıda biri görüldüğünde polis ve itfaye çağrılırken bizde atla ,atla,atla diye tempo tutulur
vmax performance ve mehmet gazihan bu işte profesyoneller. yazın durumlar düzelirse dayımın arabaya mehmet gazihanın orda ya chip ya da box taktırmayı düşünüyoruz...