0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"Burası Türkiye sözüne de gıcık olurum. Bunu söyleyen kesin bir haltlar yiyordur ve bunu normal göstermeye çalışıyordur.
Babamın senden adam olmaz demesi.( Bilmediğim bir laf söyleyese şaşardım )Annemin Ercan hani şu teyzenin kızı vardı yaa ... demesi ( Ne zaman bunu dese anlıyorum başımı yakmaya kalkıyor )Çevremdekılerın okul ne zaman bitecek demesi. ( Emin ol istesem çoktan biterdi varkı bıldıgım bıtırmıyorum )Yine çevremdekilerin sen ne zaman askere gidiceksin demesi. ( sankı ben askere gidince dukkana o bakıp bana o para göndericek )Yeni askerden gelmiş kişilerin askerliğini yap oğlum aradan çıksın askere gitmeyen adammı olur demesi ( Dünkü b.k askerden gelmiş sanki teroristle sıcak çatışmaya girdi. tuvalet temızleyıp kendınden küçük asteğmenden sopa yemeklemı adam oldun )Birde sabahın 4 ünde açık yer bulduğuna sevinmeyip bu çok pahalı BİM'de bu paraya satıyor demesi. ( Bu tipleri harbı dövesim geliyor ama bitmıceklerki .Madem Bim de daha ucuz 6 saat bekle gıt ordan al aks kafası )
"Burası Türkiye” sözüne de gıcık olurum. Bunu söyleyen kesin bir haltlar yiyordur ve bunu normal göstermeye çalışıyordur.
Babamın senden adam olmaz demesi.( Bilmediğim bir laf söyleyese şaşardım )Annemin Ercan hani şu teyzenin kızı vardı yaa ... demesi ( Ne zaman bunu dese anlıyorum başımı yakmaya kalkıyor )Çevremdekılerın okul ne zaman bitecek demesi. ( Emin ol istesem çoktan biterdi varkı bıldıgım bıtırmıyorum )Yine çevremdekilerin sen ne zaman askere gidiceksin demesi. ( sankı ben askere gidince dukkana o bakıp bana o para göndericek )Yeni askerden gelmiş kişilerin askerliğini yap oğlum aradan çıksın askere gitmeyen adammı olur demesi ( Dünkü b.k askerden gelmiş sanki teroristle sıcak çatışmaya girdi. tuvalet temızleyıp kendınden küçük asteğmenden sopa yemeklemı adam oldun )Birde sabahın 4 ünde açık yer bulduğuna sevinmeyip bu çok pahalı BİM'de bu paraya satıyorlar demesi. ( Bu tipleri harbı dövesim geliyor ama bitmıceklerki .Madem Bim de daha ucuz 6 saat bekle gıt ordan al aks kafası )
çok iyi ya
çok yaşa emi....