Boş boş konuşan herkese gıcık olurum
Birde biriyle bi sorunu olduğunda başkalarına anlatmasına (git sorunun kimleyse onla çöz eerkadaş yaww)
Ağabeyimin haftaiçi arayıp c.tes&pazar işin varmı demesi anlıyorumki arabaya sulanıcak
"Bakarız sözüne de gıcık olurum. Ne kadar belirsiz, kaygan yüzey lafıdır öyle.
Buna en yakın bir örnek vermek gerekirse;bir malın fiyatını sorarız "sen beğen hallederiz" denilmesi.Sen önce fiyatını söyle de ben ona göre beğeneyim.
Hiç tanımadığım esnafa fiyat sorduğumda "sana .... Lira olur" demesi
Mübarek nerden tanırsın benide, bana özel fiyat verirsin?
''Toyota arıza yapmaz.''
''Yolda kalmış Toyota görmedim.''
Adam pantolonu alır ve kasaya gelir....
Kasiyer 90lira beyfendi dediğinde adam şaşırmıştır tabi ki kasiyerin yaşayacağı şok karşısında bu hiç bişey, adam devam eder ama nasıl olur ''size 46'' yazıyor
Ahmet, nereden buldun bunu?

Çok iyidi ama.
Acaba bizler başkalarını nasıl gıcık ediyoruzdur?
Ben çok pis"Aaferiiimmmm" derim.
Ayneen katılıyorum abicim sana sonuna kadar sanki başkasına daha fazla paraya satacak
Biriyle bir görüşme yaparken laf arasında " bak kardaş yanlış anlama " deyip yanlış anlamamanın özel bir bir genişlik isteyecegi kelimeler kullanması .
Daha ikinci defa gördügüm bir kişinin " abi yabancımıyız " demesi sanki senelerdir arkadaşlık dostluk ediyoruz
Hülya AVŞAR ın " YESSSSS" diye bagırması beni deli ediyor .Birinci Yes ve No dan başka ingilizce bilgisi yok.İkinci televizyon izleyicileri sanki hepsi ingilizce konuşup yazışıyor.Üçüncüsü kendi acizligine millletide katıyor .
Ben bu işi 8 sene yaptım...

derler ya hani...
Adama baksan yaşı yok.. Ama bi mevzuu olunca ben o işi 8 sene yaptım.. Bilirim yani..
''Toyota arıza yapmaz.''
''Yolda kalmış Toyota görmedim.''
Kayseri'de okurken, esnafa fiyat sorduktan sonra öğrenciye kaça olur derseniz, genellikle zaten öğrenci fiyatı cevabı alırsınız
genel müdür veya insan kaynakları müdürü tarafından ofisine çağrılıp, "şirketimizde yeni bir yapılanmaya gidiyoruz..." diye başlayan konuşma. o an işten atılacağınız andır
Şahsen buğün yasadığım olayı anlatıcam

ayakkabı alıyordum bana bu fiyata baska yerde bulamazsın demesi bana içimden güzel sözler söyletti

...