0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdoğan Bey, hesaplama yönteminizi anlayamadım. Yolda 100 YTL'lik mazot aldığınızı ve Zonguldak'a vardığınızda yakıt göstergesinin İzmir'den çıktığınız andaki seviyesi ile aynı olduğunu mu kastediyorsunuz. Depoyu tam doldurmadan yapacağınız bu tür hesaplamaların sağlıklı sonuç vereceğini sanmıyorum.
merhaba,2004 corolla 1.6 ile 160 tl. benzinle 530 km. yol yaptım istanbul şehiriçi (yoğun trafik, uzun yol göremedim daha 1 km 31 kuruş gözüküyor.100 km de 8,3 litre lpg taktırmalı mıyım diye düşünüyorum?bu değerler çok mu sizce?iyi akşamlar.
Değerler bence oldukça uygun değerler, benzin pahalı yapacak birşey yok. 160 tl 'lik LPG ile sanırım tahminen en az 700-750 km yol yaparsınız.
+1 800 km düşmez metin abi
Hasan heryerde karşıma çıkıyosun taktırtcan banada en sonunda LPG'yi valla gidermi 800 km 160 TL şehirçinde
Abi çok hızlı deilsen neden gitmesin
Hasan Şehir içi 50'yi geçmiyom ben inanki
Lpg takınca Ozaman araba az yakıyor diye gaza çok basma metin abi
Metin hemşerim..araca ve kullanıma bağlı olarak değişir yakıt tüketimi... benim kullanımımla 1298 cc Yaris aracımla ( araç ağırlığı 1170 +95 = 1265 kg ) şehir içi 1 gaz deposu 300-320 km şehirlerarası 360-375 km arası gidiyor gazı sonuna kadar bitirmek suretiyle ulaşılan sonuçlardır....