Gönderen Konu: İzmir-Trabzon  (Okunma sayısı 2695 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
İzmir-Trabzon
« : Ocak 09, 2012, 21:53:17 »
arkadaşlar bana bir trabzon yolu gözüktüki sormayın 10 gün falan trabzonda kalıcam. ankara samsun ordu trabzon istikmetinde seyredicem 1400 km sanırsam daha önce bu yolları kullanan arkadaşlarım abilerim nelere dikkat etmem lazım . arabam yaklaşık  100 km de 6.5 litre yakıyor(uzun yolda) 1400 km de 91 ltre yani 391 lira benzin yakıcam . dönüşüde var tabi 10 gün orda kalıcam gidip gezeyimde diyorum karadeniz taraflarını . Uçakla gidip orda araç falan kiralasam mı daha mantıklı yoksa burdan kendi aracımla geze geze mi gideyim burdada on gün boyunca mecbur bir otoparka bırakıcam arabayı yalnızım burdada arabayı emanet edebileceğim kimse yok.Bide 22 plaka ile trabzonda sorun yaşarmıyım bazı illerimiz yabancı plakaları pek sevmiyor özellikle batı illerine ait plakaları.
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Toyota Club Türkiye

İzmir-Trabzon
« : Ocak 09, 2012, 21:53:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: İzmir-Trabzon
« Yanıtla #1 : Ocak 09, 2012, 22:30:32 »
Öncelikle trabzonda plakadan ötürü sorun yaşamazsın.... Sonra uçak bileti yakın tarih olduğu için min 80tl desek otoda 100tl en ucuz 1160tl sadece ulaşıma vereceksin ki bunun içinde yakıt parası yok.... Ki dediğin gibi aracıınıda 10gün başıboş bırakacağına vaktinde varsa eline kolay geçmeyen bir fırsat geçmiş kardeşim açıkcası...  Ki zaten Samsunda sahil şeridi yeni yola çıktığında o yol hiç bitmesin isteyeceksin ben daha fazla yazıp duygularımı karıştırmak istemiyorum ama mantık açısından baktığımızda da aracınla gitmen daha ağır basıyor ki birde + olarak avensis konforu var elinin altında ::)

Uzatma uzatma hayırlı yolculuklar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 09, 2012, 22:38:28 »
benim tavsiyem uçakla gitmen.kış günü arabayla sorun yaşayabilirsin.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ocak 09, 2012, 22:42:51 »
Öncelikle trabzonda plakadan ötürü sorun yaşamazsın.... Sonra uçak bileti yakın tarih olduğu için min 80tl desek otoda 100tl en ucuz 1160tl sadece ulaşıma vereceksin ki bunun içinde yakıt parası yok.... Ki dediğin gibi aracıınıda 10gün başıboş bırakacağına vaktinde varsa eline kolay geçmeyen bir fırsat geçmiş kardeşim açıkcası...  Ki zaten Samsunda sahil şeridi yeni yola çıktığında o yol hiç bitmesin isteyeceksin ben daha fazla yazıp duygularımı karıştırmak istemiyorum ama mantık açısından baktığımızda da aracınla gitmen daha ağır basıyor ki birde + olarak avensis konforu var elinin altında ::)

Uzatma uzatma hayırlı yolculuklar :D
Eyvallah sağolasın . Bazı illerde gerçekten sorun oluyor yabancı plaka. başıma gelen bir olay yüzünden tedirginim bende ondan bir fikir alayım dedim sonuçta 81 vilayetten bir sürü abilerimiz kardeşlerimiz oldu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 09, 2012, 22:49:33 »
Haklısın kardeşim mesela Düzce'de 14 plaka sevilmez :P

Üstteki mesajımı yazarken meteorojiye bakmaya üşenmiştim :lol: Tabi gideceğin tarihlerde önemli dostum malum artık mevsimler kayboldu, bugüne kadar günlük güneşlik geçirdik sadece bu hafta biraz soğuk başladı...

http://www.dmi.gov.tr/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ocak 09, 2012, 22:54:33 »
Eyvallah sağolasın bu perşembe yola çıkmayı düşünüyorum tahminimce 15 saatte varmış olurum .yolu 50 60 km kadar uzatıp eskişehire de gitmeye karar verdim perşembe gecesini orda geçirip sabah erkenden yola düşerim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ocak 09, 2012, 22:57:01 »
Çakaaaaaaaaaalll demeden edemeyeceğim sana kardeşim :D (affına sığınarak) 6 ay öncesine kadar 4 yılını Eskişehirde geçirmiş biri olaraaaakk bu kararını :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 09, 2012, 23:00:20 »
Eyvallah sağolasın bu perşembe yola çıkmayı düşünüyorum tahminimce 15 saatte varmış olurum .yolu 50 60 km kadar uzatıp eskişehire de gitmeye karar verdim perşembe gecesini orda geçirip sabah erkenden yola düşerim .
gediz  yolunu kullanma derim.kar yağdığında tehlikeli.hız kurallarına uyararak 15 saatte varamazsın.aydere falan çıkmayı da unut. :)
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ocak 09, 2012, 23:07:45 »
Çakaaaaaaaaaalll demeden edemeyeceğim sana kardeşim :D (affına sığınarak) 6 ay öncesine kadar 4 yılını Eskişehirde geçirmiş biri olaraaaakk bu kararını :alkis: :alkis:
haha eskişehir iyidir uğramaya değer:D
gediz  yolunu kullanma derim.kar yağdığında tehlikeli.hız kurallarına uyararak 15 saatte varamazsın.aydere falan çıkmayı da unut. :)
neden abi uşak kütahya yolundan 4 buçuk 5 saatte varıyorum eskişehire .hız limitlerini fazla zorlamamada gerek kalmıyor.120 km ortalama hızla . arabamda işin kötüsü kış lastiklerim yok paletlerim var bagajda ama lastik durumum iyi fazla zorlamaz diye düşünüyorum ama yinede ne olcağı belli değil.aydere çıkmayı derken abi bilmiyorum oraları zaten samsun istikametinden trabzona ulaşmayı planlıyorum ve açıkçası bilmiyorum yolu. Tavsiye almak için açtım konuyuda zaten .hangi istikameti kullanmamı tavsiye edesin abi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 09, 2012, 23:08:43 »
Bence şu mevsimde uçakla gelmen gayet uygun olur.
Zaten kış mevsimi geze geze, baka baka, arabanla gelsen ne olacak, aracına ,zamanına ,parana yazık riski cabası. Yaz günü olsa sana güzel bi program bile yapardık yolda uğraman , görmen gereken yerler için tavsiyelerde bulunurdum.
Ben İzmir' liyim görevim icabı Samsun'da bulunuyorum. Neticede, geleceğin bu yolu ,baya bi kat etmişliğim var. Buradan az yakan bi araç kiralarsın ama  gelmeden aracın rezervasyonunu yaptırmayı unutma zira pazarlamacı vs. çok insan geliyor ve havaalanında araç olmayabiliyor bazen. 20 gün önce İzmir'den kardeşim iş gezisi için geldi ,firması gelmeden kiralamış aracını, ona rağmen istenen aracı ayarlamamışlar, ellerinde son kalan diesel renault symbol aracı vermişler.
Karadenizde araba kullanmak zor. Herkesi aynı kefeye koymuyorum ama ,dolmuş ,minibüs ,otobüs şöförleri cellat gibi. Türkiye'nin hemen her yerinde araç kullanan biri olarak burda daha çok dikkatli olmak gerekiyor. Zaten bi şehir efsanesi var Trabzon'da il encümen kararıyla trafik lambalarını kaldırmışlar kaza oranı %50 azalmış :D :D ...Aracını seviyorsun madem kiralık araçla 10 günlük gezini tamamlamanı tavsiye ederim. Ama yinede aracımla gelecem diyorsan Samsun'a 35 km mesafede Çakallı diye bir  yer var ,menemeni dillere destan, damak çatlatan cinsten onu yemeden geçme......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 09, 2012, 23:14:23 »
sana tavsiyelerim doğuya doğru gideceğin için sabah yola çıkma.gediz yoluna hava karlıysa girme.ankaradan sonra zaten çorum üzerinden gidiliyor yol tek.kar lastiğin takılı değilse gece sakın ankara sonrası için yola çıkma.(izmirde kimsede kar lastiği olmaz zaten)perşembe gününden itibaren sıcaklıklar düşecek.karayolları tahmin sistemi var www.dmi.gov.tr de solda ordan bak.uzun göle yazlık lastikle çıkamazsın.sana tavsiyem bin uçağa git.ordan ucuza araç kirala.yol çok uzun sürer ben rizeden 13 saatte eskişehire gelmiştim.ama yaz idi.trabzondan izmir 15 saati geçebilir kış günü.bence hiç eskişehire gelme doğrudan ankara yolundan git.yanına mutlaka yağmurluk al :)
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ocak 09, 2012, 23:19:52 »
Bence şu mevsimde uçakla gelmen gayet uygun olur.
Zaten kış mevsimi geze geze, baka baka, arabanla gelsen ne olacak, aracına ,zamanına ,parana yazık riski cabası. Yaz günü olsa sana güzel bi program bile yapardık yolda uğraman , görmen gereken yerler için tavsiyelerde bulunurdum.
Ben İzmir' liyim görevim icabı Samsun'da bulunuyorum. Neticede, geleceğin bu yolu ,baya bi kat etmişliğim var. Buradan az yakan bi araç kiralarsın ama  gelmeden aracın rezervasyonunu yaptırmayı unutma zira pazarlamacı vs. çok insan geliyor ve havaalanında araç olmayabiliyor bazen. 20 gün önce İzmir'den kardeşim iş gezisi için geldi ,firması gelmeden kiralamış aracını, ona rağmen istenen aracı ayarlamamışlar, ellerinde son kalan diesel renault symbol aracı vermişler.
Karadenizde araba kullanmak zor. Herkesi aynı kefeye koymuyorum ama ,dolmuş ,minibüs ,otobüs şöförleri cellat gibi. Türkiye'nin hemen her yerinde araç kullanan biri olarak burda daha çok dikkatli olmak gerekiyor. Zaten bi şehir efsanesi var Trabzon'da il encümen kararıyla trafik lambalarını kaldırmışlar kaza oranı %50 azalmış :D :D ...Aracını seviyorsun madem kiralık araçla 10 günlük gezini tamamlamanı tavsiye ederim. Ama yinede aracımla gelecem diyorsan Samsun'a 35 km mesafede Çakallı diye bir  yer var ,menemeni dillere destan, damak çatlatan cinsten onu yemeden geçme......
Aynen abi benimde aklıma o geldi şehir efsanelerini çok duydum trabzonun olurda araca zarar gelirse mala gelsin cana gelmesinde birde trabzonda kaskodu sigortaydı serviste uğraşmayım.o minibüs şöförleri zaten her yerde aynı bucada yaşıyorum bende bucanın trafiğinide bilirsin doğaçlama resmen :) aracıma da zaten herkesin verdiği değerden fazlasını vermiyorum malum emek var üzerinde korumak kollamak lazımda birşey olursada çok üzülmem.mola verceğimi düşünmüyorum trbzona gidene kadar trabzonda arkadaşlarım var . onlar zaten biliyor onların rehperliğinde bu 10 günün işten kalan kısmını değerlendirmek istiyorum. Sonra orda günlük araç kiralama 70 liradan fazla ise zaten gerek yok kendi arabam la gelirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ocak 09, 2012, 23:22:37 »
sana tavsiyelerim doğuya doğru gideceğin için sabah yola çıkma.gediz yoluna hava karlıysa girme.ankaradan sonra zaten çorum üzerinden gidiliyor yol tek.kar lastiğin takılı değilse gece sakın ankara sonrası için yola çıkma.(izmirde kimsede kar lastiği olmaz zaten)perşembe gününden itibaren sıcaklıklar düşecek.karayolları tahmin sistemi var www.dmi.gov.tr de solda ordan bak.uzun göle yazlık lastikle çıkamazsın.sana tavsiyem bin uçağa git.ordan ucuza araç kirala.yol çok uzun sürer ben rizeden 13 saatte eskişehire gelmiştim.ama yaz idi.trabzondan izmir 15 saati geçebilir kış günü.bence hiç eskişehire gelme doğrudan ankara yolundan git.yanına mutlaka yağmurluk al :)
doğru diyorsun abi her zaman tecrubelere saygı duymuşumdur bize izmirde güzel gibi geliyor koşullar. aslında edirneye sürekli gidiyorum burdan bolu dağlarında bi kaç kez kara yakalandım 4 mevsimlik lastiklerle sorunsuz geçtimde stres i yetiyor insana. en iyisi arabayı çekeyim bir otoparka atlayım uçağa gideyim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ocak 09, 2012, 23:36:50 »
Aynen abi benimde aklıma o geldi şehir efsanelerini çok duydum trabzonun olurda araca zarar gelirse mala gelsin cana gelmesinde birde trabzonda kaskodu sigortaydı serviste uğraşmayım.o minibüs şöförleri zaten her yerde aynı bucada yaşıyorum bende bucanın trafiğinide bilirsin doğaçlama resmen :) aracıma da zaten herkesin verdiği değerden fazlasını vermiyorum malum emek var üzerinde korumak kollamak lazımda birşey olursada çok üzülmem.mola verceğimi düşünmüyorum trbzona gidene kadar trabzonda arkadaşlarım var . onlar zaten biliyor onların rehperliğinde bu 10 günün işten kalan kısmını değerlendirmek istiyorum. Sonra orda günlük araç kiralama 70 liradan fazla ise zaten gerek yok kendi arabam la gelirim

:D :D Bende Buca'lıyım zaten... :D :D  İzmir'de yazın trafik hiç çekilmez bilirim, herkesin siniri tepesinde oluyor çünki.
İzmir'den oyalanmadan direk Uşak - Afyon - Ankara - Kırıkkale - Çorum - Samsun yapsan, normal şartlarda 15-16 saat çeker, kışın 18 ve üstü oluyor. Ki Trabzon'a gideceksen bi 5-6 saat daha ekle .... Lastiklerin durumu mevsimlik ise hava karardığında devam etme derim. Araç kiraları 50-60-70 civarı gidiyor. Bence uçuk rakamlar değil. Çakallı dediğim yeri yol üstü olduğu için söylemiştim, oyalanmanı gerektirecek yada ana yoldan ayrılıp içeri girmeni gerektrecek bi yer olmadığı için yolda karın doyurmak için kaçırılmayacak bi şans......Unutmadan Rize merkezde Çaykur Botanik bahçeye ve özellikle Rize  kalesine de çıkmayı unutma !!!! çay hiç bu kadar güzel olmamıştı diyeceksin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ocak 09, 2012, 23:40:28 »
bende yeşilyurtluyum. :) buca eğitim mezunuyum .iyi bilirim şirinyer tanşaş önündeki sıkışıklığı...
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ocak 09, 2012, 23:47:58 »

:D :D Bende Buca'lıyım zaten... :D :D  İzmir'de yazın trafik hiç çekilmez bilirim, herkesin siniri tepesinde oluyor çünki.
İzmir'den oyalanmadan direk Uşak - Afyon - Ankara - Kırıkkale - Çorum - Samsun yapsan, normal şartlarda 15-16 saat çeker, kışın 18 ve üstü oluyor. Ki Trabzon'a gideceksen bi 5-6 saat daha ekle .... Lastiklerin durumu mevsimlik ise hava karardığında devam etme derim. Araç kiraları 50-60-70 civarı gidiyor. Bence uçuk rakamlar değil. Çakallı dediğim yeri yol üstü olduğu için söylemiştim, oyalanmanı gerektirecek yada ana yoldan ayrılıp içeri girmeni gerektrecek bi yer olmadığı için yolda karın doyurmak için kaçırılmayacak bi şans......Unutmadan Rize merkezde Çaykur Botanik bahçeye ve özellikle Rize  kalesine de çıkmayı unutma !!!! çay hiç bu kadar güzel olmamıştı diyeceksin.
Nedense hala karar veremedim p.tesi en geç trabzonda olmam lazım ağır ağır gidicem artık arabayla gidersem.ben direk km hesabı yaptığım için 15 saatte varırım dedim yol şartları hiç aklıma gelmedi sanki hep otobanda gidicem:) abi tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Az bir sıcak yokki insan sıcağı yedikçe birde trafik kilitlendikçe sinirlerine hakim olamıyor. Ama bucada ayrı bir sorun var sanki yollar çok dar bazı yollarda kaldırım bile yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ocak 09, 2012, 23:50:25 »
bende yeşilyurtluyum. :) buca eğitim mezunuyum .iyi bilirim şirinyer tanşaş önündeki sıkışıklığı...
Bende abi tınaztepe mezunuyum :) Şu deunun en güzel kampüsü var ya :) şimdi de tam eğitim fakültesinin orda kalıyorum i.m.y.o kapısının karşısında . birde çevik1 üçkuyular ölüm :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ocak 10, 2012, 00:01:11 »
Mehmet Bey
Trabzonda daha doğrusu karadeniz sahilinde yabancı plaka yüzünden hiç bir sorun yaşamazsın. Aksine büyük bir misafirperverlik görürsün. Ancak İzmirden Samsun sahiline çıkana kadar İzmir Ankara arasını bu kış şartlarında 8 saatten erken alamazsın. Bir çok arkadaşın da dediği gibi Ankara Samsun arasını da en az 5.5-6 saatte alırsın. İzmir Samsun arası etti mi sana 14-15 saat. Samsundan sonra da Trabzona kadar kafadan 5-6 saat. Hız limiti olarak 110'a uyarsan tabi. Bu yol boyunca göreceğin yer Samsundan sonra başlar. Yorgunluğun da cabası olacaktır. Bence de Atla uçağa sakin sakin in Trabzona kirala aracını sür keyfini. Haa illaki karadenizde araba kullanacağım dersen gidiş dönüşü Samsundan yap. Samsun Trabzon arasını kiralık araba ile yap. Samsundan Trabzona kadar yolda bütün dinlenme tesislerini kullanabilirsin. Uzungöle çıkabilirsen çık, tabi bu mevsimde pek kolay olmaz. Trabzonda kuru fasulye, akçaabat köfte, Ziganada et ve köfte ve elbette Hamsi Köyde sütlaç yemeden gelme. Tabiki karadenize gittikten sonra balıktan başka bir şey de yeme. Bu arada sitede Samsunlu, Ordulu, Giresunlu ve Trabzonlu bir çok arakdaş ar. Onlar da fikir vereceklerdir. İyi yolculuklar.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Ocak 10, 2012, 00:06:10 »
Mehmet Bey
Trabzonda daha doğrusu karadeniz sahilinde yabancı plaka yüzünden hiç bir sorun yaşamazsın. Aksine büyük bir misafirperverlik görürsün. Ancak İzmirden Samsun sahiline çıkana kadar İzmir Ankara arasını bu kış şartlarında 8 saatten erken alamazsın. Bir çok arkadaşın da dediği gibi Ankara Samsun arasını da en az 5.5-6 saatte alırsın. İzmir Samsun arası etti mi sana 14-15 saat. Samsundan sonra da Trabzona kadar kafadan 5-6 saat. Hız limiti olarak 110'a uyarsan tabi. Bu yol boyunca göreceğin yer Samsundan sonra başlar. Yorgunluğun da cabası olacaktır. Bence de Atla uçağa sakin sakin in Trabzona kirala aracını sür keyfini. Haa illaki karadenizde araba kullanacağım dersen gidiş dönüşü Samsundan yap. Samsun Trabzon arasını kiralık araba ile yap. Samsundan Trabzona kadar yolda bütün dinlenme tesislerini kullanabilirsin. Uzungöle çıkabilirsen çık, tabi bu mevsimde pek kolay olmaz. Trabzonda kuru fasulye, akçaabat köfte, Ziganada et ve köfte ve elbette Hamsi Köyde sütlaç yemeden gelme. Tabiki karadenize gittikten sonra balıktan başka bir şey de yeme. Bu arada sitede Samsunlu, Ordulu, Giresunlu ve Trabzonlu bir çok arakdaş ar. Onlar da fikir vereceklerdir. İyi yolculuklar.
abi zaten ilk defa gideceğim bir bölge olduğu için tavsiye almak istedim ilk defa karadeniz tarafına gideceğim. çok teşekkür ederim tavyeleriniz için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ocak 10, 2012, 00:09:34 »
abi zaten ilk defa gideceğim bir bölge olduğu için tavsiye almak istedim ilk defa karadeniz tarafına gideceğim. çok teşekkür ederim tavyeleriniz için

Ben 20 yıldır izmir - Ordu, Ağrı - Ordu, Malatya - Ordu, Balıeksir - Ordu yaptım. Şimdi de Ankara - Ordu yolunu katediyorum. Söz konusu yolu defalarca kullandım. Bu mevsimde en kolay ve seni en az yoracak yöntem uçaktır. İyi yolculuklar. 
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,