0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seyahat iyidir.Bu güzergahın detaylarını bilmiyorum ama, Ankara-Samsun arası ve özellikle bu hafta, hesaplanandan çok daha uzun sürebilir. Bence kış lastiklerin yoksa uçağa yönel. Macera istiyırsan aracı seç ama her şeye hazırlıklı ol. Aracında da su, çikolata, battaniye ve bol yakıt bulundur.Şimdiden iyi seyahatler ve güzel eğlenceler.
sağol abi vazgeçtim arabadan yalnızım zaten yolda kalsam itecek biri bile yok arabayı. En iyisi uçak bileti bakmaya başlayım ben teşekkür ederim abi tavsiyelerin için.
http://bulucak.com/ Bu link her zaman kurtarıcım olmuştur, en güncel fiyat verilerini, ayrı ayrı havayolu şirketlerinin sitelerini gezmeden, burda bulabilirsin.... Ayrıca doğru karar vermişsin kanımca tespitinede çok güldüm gece gece....
ne çok buca'da oturan bir izmir'li grup varmıs bu forumda eee beni görmüşsünüzdür
birde tek şöför adamı kasar okadar saat araba kullanmak kimse bunu söylememiş yaz olsa 5 saatte ankara ya girersin izmirden gerisini bilmem ama kış.. 6 saatte afyonu geçememe ihtimalin var.
sağol abi çok teşekkür gerek yok o kadar yorgunluğa aklıma geldi sonradan bir keresin edirne bursa eskişehir izmir tekrar edirneye geri dönmüştüm ara ara uyuyyarak yaklaşık 1200 km tutmuştum 2 gün kendime gelememiştim . arabayı havaalanının otoparkına çekerim artık abi ordanda atlarım uçağa giderim senin yolculuk ne zaman abi.
Ben Denizli'den Samsun'a 5 yada 6 kez tek başıma bazen gece ,bazen gündüz seyahat etmek zorunda kalmıştım. Gerçekten acaip zorluyor insanı....