0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben olsam C sinifnda ilk Fb7'ye bakarim
kemal bey ikinci el alacaksanız 1.8 avensis de tercih edebilirsiniz hem otomatik hem de vergi dilimi 2.0 araçlardan daha insaflı.
Kasayı gerçekten katletmişleriç malzeme kaliteside düşmüşpaçalıklar yok, kabin basık, normal stepneyide kaldırıp bisiklet tekeri koymuşlarhayatta almamniye 1. eli yokmu ki 1.8 lerin
makyajsız kasanın 1.8 lt hacminde motorunun satışı devam ediyor sanırım. biraz pazarlıkla güzel bir fiyata alınabilir.
yok o iş bitti artık .. 1.8 cc tarih oldu.. zaten 2011 model olarak satıyorlardı
Kadir orada kasa ve malzemede farklılıklar olabilirBurada 2.0 yok zatensadece 1.6 motor ile üretiliyorDaha önce sadece 1.8 olan HB leri 1.4 çıkardılar ama kimse sevmiyorcivic Türkiyede üretildiği için para tutacak, fiyatı arttıracak her şeyden kaçınmaya gayret ediyorlarburadakilerin iç malzeme kalitesi bana çok düşük geliyorfd6 nın içi daha kalitelistepneyi küçültmeleri bagajda az da olsa yer açmış ama o stepne de insana güven vermiyoro tekerleği takmak zorunda kalınca arabanın halini düşünmek bile ürkütüyor insanıbir de o stepneyle hız yapamıyorsun, ilk lastikçiye varana kadar sürünne sürüne gideceksin ve en fazla 50 km. kullan deniliyoruzun yolda gece lastik inse yandın demektir
http://automobiles.honda.com/civic-sedan/
140 hp mi??yeni kasa civic.
İzmir Çanakkale arasında yoğun bayram trafiğinde epey yeni kasa Civic gördüm...kasa tutmuş galiba..