Gönderen Konu: Yeni Honda Civic Türkiye Yollarına Çıktı.  (Okunma sayısı 14991 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Honda Civic Türkiye Yollarına Çıktı.
« Yanıtla #20 : Ocak 08, 2012, 18:04:24 »
Şimdi Honda bayisinden geldim ve Pc'min başına oturdum.Takas usulü almaya gittim.Fakat arabama piyasanın altında fiyat verdiler,anlaşamadık.Arabanın ön konsolu müthiş 10 numara.En üst donanımında öndeki iki koltuk ısıtmalı,sunrooflu ve fiyat manuel vitesli olanı 47.385TL lansman fiatı.süper fiyat.Start Stop yok.Toyota kadar içi geniş değil.Arka koltuklarda uzun boylular rahatsız olabilir.Bagaj kiliti, anahtardan açılıyor ve 440 Lt.Fakat genişlik en olarak değilde dikine verilmiş.6 hoparlör ve usb var.4 inç genişlğinde bir ekranı var.Usb den 3 fotoğraf koyulabiliyor.Eco modu var.Lastik basınç göstergesi var.Vites değiştirme göstergesi var.Ben ön konsoldaki gösterge ve ışıklara bayıdım.100 km ye 9.9sn çıkıyor.maksimum hız 200km.Çukur ve kavislerdeki arabayı zıplatma olayı maalesef japon otolarda devam ediyor.Yol tutuş iyi.Göstergeler dijital.Bir hayli gelişmiş yol b.sayarı mevcut Diğer özelliklerden bahsetmiyorum.Araçların en donanımlısında ne varsa yeni Honda'da bundan fazlası var.Bu arada test sürüşü yaptım.Ön camlar Honda'nın bilinen geleneksel yapısı olan sportif model olmasından dolayı Toyota'dan daha meyilli.Bu görüş açısını olumsuz olarak etkiliyor.Kısacası bu özelliklere bu fiat süper.Ben arabada genişliğe çok önem veriyorum.Çünkü boyum uzun.Oğlumunda boyu uzun Aracın arka koltuğunda tam ortaya oturduğumda başım tavana değiyor.Aracın önün
deki köşe kısımları volswagendeki gibi içe eğik yapmışlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 08, 2012, 18:04:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 08, 2012, 18:08:19 »
Dizel versiyonları 2012'nin sonuna doğru ilk olarak Hatcback modellerde gelecekmiş.1.6 120hp olacakmış.Daha sonra sedan modellerinde yerini alacakmış.
Eskişehir Honda bayisi bu yönde bilgi verdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '06
  • 14 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 08, 2012, 19:12:57 »
Eski cıvıc daha spordu bu model ise daha bi aile arabası gibi.Tercih meselesi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 08, 2012, 22:00:13 »
yaa tamam arka tipini bozmuşlar fakat donanım açısından da aman aman zengin değil.. o açıdan focus gönlümü çaldı benim :))
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #24 : Ocak 08, 2012, 22:05:59 »
Dizel versiyonları 2012'nin sonuna doğru ilk olarak Hatcback modellerde gelecekmiş.1.6 120hp olacakmış.Daha sonra sedan modellerinde yerini alacakmış.
Eskişehir Honda bayisi bu yönde bilgi verdi.
1.6 125 beygir süper bi satış olur civic için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 08, 2012, 22:11:03 »
yahu ben de almayı düşünüyorum ama benim araca 26000 fiyat verdiler 2011 1.33 yaris.sizce az değil mi? bir de 9.5 litre şehir içi yakıt tüketimi beni düşündürdü
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 08, 2012, 22:15:24 »
yahu ben de almayı düşünüyorum ama benim araca 26000 fiyat verdiler 2011 1.33 yaris.sizce az değil mi? bir de 9.5 litre şehir içi yakıt tüketimi beni düşündürdü

vtec zaten çok yakıyordu ama toyotadan iki boy önde gittiği için arpasını esirgemiyorlardı sahipleri.. hatta yalan bile söyleyenler vardı aman 18 krş yakıyo falan hikayeleri yani.. ama sonra ekonomiklik için vvti ile vtec in sentezi olan i vtec sistemine geçsede bence tam anlamıyla ekonomikliği sağlayamadı honda.. avensis 16 valvematic resmi rakamları 8.5 muydu neydi !!
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 08, 2012, 22:30:09 »
Yeni Cıvıc genç çizgi gitmiş.Corolla gibi ağır abi kasa olmuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 09, 2012, 00:40:06 »
Arkadaşlar hondanın forum sitelerine girdimde aracı beğeneni duymadım daha hepsi şok olmuş valla. Bence bizim corollalar malı götürür hala. ben 2010 kasımda aracımı alırken honda daha pahalıydı donanım seviyerine göre ama şimdi görüyorum ki bizim com. extra lar neredeyse elegance otom. daha pahalı.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 09, 2012, 01:15:37 »
ben yeni kasa civic beğendim, arka tarafı c sınıfı mercedesleri anımsatıyor,önü zaten çok güzel,eski kasa tamam güzeldi ama chevrolet cruze eski kasanın birebir kopyasıydı ve hondayı madara etti .ben 2007 yılında yeni kasa corolla dizel aracımı aldığım zaman millet banada kızmıştı, bu çirkin araba alınırmı diye, ön farları dışarıya çıkıkmış,arka stoplar kötüymüş bir sürü laf söylemişlerdi .zaman herşeyin ilacı,gözler bu arabayada alışır ,hemde çok beğenilir ,yollar bu arabalarla dolup taşar ,demedi demeyin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ocak 09, 2012, 17:49:21 »
bence bu fiyata alınacak araba.. c sınıfı benzinlilerin hepsinden daha donanımlı ve fiyatı makul.. tasarım olarak da objektif bakarsam c sınıfının en iyilerinden.. corolla , jetta , fluence , focus gibi araçlardan daha alımlı duruyor.. tasarım olarak mazda 3 ve civic favorim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 62000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Şubat 09, 2012, 15:17:30 »
yeni honda bence daha güzel olmuş, denildiği gibi bira eskisinin makyajlanmış hali gibi ama yine de güzel. bagaj hacminin artması çok iyi, ben sırf bu yüzden honda değilde toyota almıştım. Ek olarak yeni honda eskisine göre çok daha sessizmiş. deneyenler öyle diyor. zaten kullanıcılar 100'ün üstünde ses yalıtımından şikayet ediyorlardı, onuda iyileştirmişler.
Ama motorun değişmesi lazım bu motor heralde 1.6'lar içinde en çok yakan motor. hele otomatiği 2.0 benzinli gibi yakıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #32 : Şubat 10, 2012, 12:36:42 »
2007 ve sonrası çıkan Honda Civic'ler, Corolla'dan daha iyi dizaynı olmasına rağmen, Honda yeni kasada çok acele etti. Haliyle tam bir fiyasko yaşandı... Güzelim Honda Civic'i perişan ettiler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Şubat 10, 2012, 13:37:29 »
dış görsellik olarak eski kasa civic, corolla'dan bile hoş gözükse de kullanışlılık ve dizel olması dolayısıyla corolla'yı tercih etmiştim. elindeki tek ''+'' sı olan dış güzelliğini kaybetti bence de. önü iyi ama arkadan görünüm ve yan kısımdan arka stopların gürünümü tek kelimeyle görünce bile gıcık ediyor. sahip olmak istemeyeceğim bir hal almış. ayrıca bu kasayı getirirken kesinlikle dizel motorla giriş yapmalıydı piyasaya. belki dizel olunca satışları biraz daha iyi olurdu. fiyatına diyecek sözüm yok. satış fiyatı araca göre mantıklı. şeklini sevenler için tabi... toyota'nın abartıp,şımarttığı,şişirdiği fiyatlara göre çok iddialı bir rakam. şuan ki fiyatlarla sıfır km. araç alacak olsam toyotayı da elerdim açıkçası. corolla dizel elgant 61.100 TL den, corolla dizel elegant multimode 63.300 TL den satışta. şaşmışlar vesselam. toyota güzel de mercedes de değil ki bu yüksek rakamları haketsin... hak ettiği rakamlar bence liste fiyatının 8000 tl aşağısı olabilir. toyota kendi sitesinde yeralan ikinci el araç referans fiyat listesine bakıp kendini bir hizaya sokmalı bence.
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #34 : Şubat 10, 2012, 15:02:30 »
FB7 kasayı bende test ettim, arkadan görünüşü kötü sadece. Otomatik vitesti bizim test aracı, performans çok iyi olmasada çok kötü de denemez.

Ama en çok frenlerini beğendim, 130-0 fren mesafesi 3.5 - 3.7 saniye civarı. Şahane ;)
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Şubat 10, 2012, 15:06:21 »

Hasan bey benim eski aracımda aynısıydı ve bende de aynı sorun oluşmuştu. bununla ilgili başlık açmıştım..oraya bakarsanız belki yardımı dokunur..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Şubat 12, 2012, 22:12:54 »
2007 ve sonrası çıkan Honda Civic'ler, Corolla'dan daha iyi dizaynı olmasına rağmen, Honda yeni kasada çok acele etti. Haliyle tam bir fiyasko yaşandı... Güzelim Honda Civic'i perişan ettiler.

Haklısın valla Turgut
bende heralde artık toyotaya dönücem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Şubat 19, 2012, 04:09:43 »
Arkadaşım aldı elegance otomatiğini..eskisine nazaran gidişi daha berbat tabi bu econ tuşunda böyle..şuan km ye 462 krş yakıyor.Çok yüksek ve görüş açıları kısıtlı kör noktalar var yani..bana çok dandik geldi malzeme kalitesi..Her yerinden birşeyleri kapatmak adına fire vermişler süspansiyonları çok sert..
Tüpüyle beraber 53 bine maal oldu fakat tüpünü aracı teslimden 1 ay sonra takıyorlar henüz takılmadı..
Hiç tavsiye etmem tek güzel özelliği orjinal ekranlı yol bilgisayarı ve ön iki koltuk ısıtması dışında fıss..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #38 : Şubat 19, 2012, 04:36:24 »
eskisine nazaran gidişi daha berbat tabi bu econ tuşunda böyle..şuan km ye 462 krş yakıyor.
bence Econ mükemmel yeni Civicte..
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Şubat 19, 2012, 17:29:19 »
Arkadaşım aldı elegance otomatiğini..eskisine nazaran gidişi daha berbat tabi bu econ tuşunda böyle..şuan km ye 462 krş yakıyor.Çok yüksek ve görüş açıları kısıtlı kör noktalar var yani..bana çok dandik geldi malzeme kalitesi..Her yerinden birşeyleri kapatmak adına fire vermişler süspansiyonları çok sert..
Tüpüyle beraber 53 bine maal oldu fakat tüpünü aracı teslimden 1 ay sonra takıyorlar henüz takılmadı..
Hiç tavsiye etmem tek güzel özelliği orjinal ekranlı yol bilgisayarı ve ön iki koltuk ısıtması dışında fıss..

Batırdılar güzelim arabayı; dibe vurdu tam anlamıyla