0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dizel versiyonları 2012'nin sonuna doğru ilk olarak Hatcback modellerde gelecekmiş.1.6 120hp olacakmış.Daha sonra sedan modellerinde yerini alacakmış.Eskişehir Honda bayisi bu yönde bilgi verdi.
yahu ben de almayı düşünüyorum ama benim araca 26000 fiyat verdiler 2011 1.33 yaris.sizce az değil mi? bir de 9.5 litre şehir içi yakıt tüketimi beni düşündürdü
2007 ve sonrası çıkan Honda Civic'ler, Corolla'dan daha iyi dizaynı olmasına rağmen, Honda yeni kasada çok acele etti. Haliyle tam bir fiyasko yaşandı... Güzelim Honda Civic'i perişan ettiler.
eskisine nazaran gidişi daha berbat tabi bu econ tuşunda böyle..şuan km ye 462 krş yakıyor.
Arkadaşım aldı elegance otomatiğini..eskisine nazaran gidişi daha berbat tabi bu econ tuşunda böyle..şuan km ye 462 krş yakıyor.Çok yüksek ve görüş açıları kısıtlı kör noktalar var yani..bana çok dandik geldi malzeme kalitesi..Her yerinden birşeyleri kapatmak adına fire vermişler süspansiyonları çok sert..Tüpüyle beraber 53 bine maal oldu fakat tüpünü aracı teslimden 1 ay sonra takıyorlar henüz takılmadı..Hiç tavsiye etmem tek güzel özelliği orjinal ekranlı yol bilgisayarı ve ön iki koltuk ısıtması dışında fıss..