0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşım aldı elegance otomatiğini..eskisine nazaran gidişi daha berbat tabi bu econ tuşunda böyle..şuan km ye 462 krş yakıyor.Çok yüksek ve görüş açıları kısıtlı kör noktalar var yani..bana çok dandik geldi malzeme kalitesi..Her yerinden birşeyleri kapatmak adına fire vermişler süspansiyonları çok sert..Tüpüyle beraber 53 bine maal oldu fakat tüpünü aracı teslimden 1 ay sonra takıyorlar henüz takılmadı..Hiç tavsiye etmem tek güzel özelliği orjinal ekranlı yol bilgisayarı ve ön iki koltuk ısıtması dışında fıss..
İyi iyi Civic nihayet 5 yıldız aldı mı?
yildizlara takilmayin....5 yildizliya biniyorum diye kendinizi cok guvenli sanmayincarptiginiz seye ve hiziniza gore bu durum cok degisken...iste ornegicamry ile carpisan sozde 5 yildizli yarisin halini bir gorun ilk onceToyota Camry vs Toyota Yaris - Crash test compatibilità IIHS, Sicurauto.it
ya zaten eften püften , alakasız bir olayda (galiba yaya güvenliği ile ilgili bir eksiklik vardı)kıl payı (sadece 1 puan ile) kaçırmıştı 5 yıldızıgüvenliğinde sorun yok aslında
Fd6 kasa tip olarak çok güzeldi. Ancak şu an sıfır C sınıfı araç alcak bir imkanım olsa kesinlikle FB7 kasayı gözüm kapalı alırdım.. Tam bir f/p aracı..