0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Fehmi bey,Çevrecilik konuları, motor sistemlerinin, yakıtları en verimli biçimde yakacak şekilde geliştirilmesi konusunda zorladığından, artık eskisi gibi gaz pedalına tepki veren motorlar üretilmemektedir. Bu sadece Toyota da değil bütün markalarda böyledir.Zamanla alışacaksınız, karşılığında da önceki sisteme oranla, daha güçlü bir motorla daha ekonomik sürüşler gerçekleştireceksiniz.Güle güle kullanın.
Elektroniğin artması, yeni araçların eski mekanik araçlar kadar tepkili ateşli olması zor gibi biraz.
abi 2500 devir altında sollama yaparsan yavaş hızlanması gayet normal. ben 3500-4000 dd civarı sollama yapıyorum. gaz tepkisi dediğiniz gibi ama bence sadece ilk kalkış anında rampalarda kalkarken gaza bastığımda geç tepki alıyorum. normal sürüş esnasında geç tepki yok bence...
keşke gaz pedalları telli olsaydı değilmi
bende daha önce 1.6 passat vardı 102 bg olan şimdi nasıl anlatayım mesela araba rolantide çalışıyor, kaba tabirle gaza bir anda abandığımda yaklaşık 1 sn sonra tepki veriyordu araç, sizinkide bu durum olması lazım
abi bu sensörler verya ondan geç tepki veriyor.Gaz teli olsaydı daha farklı olurdu diye düşünüyorum..2004 avensis 110 vvti abi telli.2005 avensisler sensörlü oda aynı motor denemke lazım ikisinide.ABi bu tepkisüresini aza indirmek için speed bosster mı böyle cihazlar var..
şimdi benim araç 2007 avensis makyajlı kasa 1.6 vvt-i benimkide mi telli
bu speed boster'de ne oliki? tarhana çorbasıda yapıyormu?
normalde gaz pedalından motora tepki 1 sn de gidiyorsa sprint booster bu zamanı düşürüp .05 sn ye yapıoyor sayılar atmasyon örnek vermek için söyledim sadece