Gönderen Konu: 2011 avensiste farklı bir gaz sorunu  (Okunma sayısı 5027 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ne mutlu toyota'm var diyene!
    • toyotaclub
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: 2011 avensiste farklı bir gaz sorunu
« Yanıtla #20 : Ocak 08, 2012, 23:59:39 »
bide fehmi  abi senin şu silecek olayından sonra dikkat etmeye başladım diğer markalara mercedes c kasa passat bmw 3 serisininde silecekleri aynı avensisteki gibi camın ortasında da kalıyor, sensörler açıkken kontağı kapayınca :)
demek öyle. hayret acaba bunu düşünememişlermi?
2011 avensis elegant extra

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 08, 2012, 23:59:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ne mutlu toyota'm var diyene!
    • toyotaclub
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Ocak 09, 2012, 00:02:43 »
abi alışverişi hızlandırıyor işte daha ne olsun...
abi hangi alışverişi
2011 avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 09, 2012, 01:32:53 »
2005 model 1.6 vvti motorlu corolla hb aracımın motoru hala damağımda kaldı ,araba resmen gti gibi ivmeleniyordu beygiri 110 olmasına rağmen muhteşem bir motoru vardı,yeni kasa 124 beygirlik corolla ilk çıktığı zaman, arabayı test sürüşüne çıkarmadan siparişini verdim ,aklımsıra 110 beygirliği böyle gidiyorsa 124 beygirliği uçar demiştim,aracı almaya gittiğimde test sürüşüne çıktım ,resmen attan inip eşşeğe binmiş gibi oldum ,satıcıya arabanın arızalı olup olmadığını sordum ,satıcı herkesin bunu döylediğini ,birde dizeli denememi söyledi,dizelin 1800 devirde turboyu açıp ivmelenmesi eski kasa corollamdaki ile hemen hemen aynıydı ,benzinli almak için gittiğim bayiden dizel alıp çıkmıştım.eski kasada kullanılan motor vvti idi ve her devirde performansı çok güzeldi ,yeni kasalarda kullanılan dual vvti da gaza bastığınızda resmen 1-2 saniye düşünüyor ve performansını etkiliyor  ,buda motor teknolojisiyle ilgili ,ben bu özelliğini sevemedim .