0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan, eğer pasif ofsaytı da biliyorsa ağzındaki düdüğü çalmadan kaçmak lazım. Hem de arkaya bakmadan
erkekler hiç olan bir şeyi sorgularlar;- abi bi kola daha versene.+ (...) dolapta kalmamış ya.- hiç mi kalmamış? not: bi yerde gördüm hoşuma gitti..
Demek ki güvenemiyorlar. Bunun sebebi var ama. Emin olmak için, emin olmak için.
Bazen soru sormak, cevap almaktan daha önemlidir Gülsüm Hn.
burdan çıkardığımız sonuç, erkeklerin güven problemi oldugumu yoksa
savunmaya bak sen emin olmak için değilde gerçekten boş yere soru sormaktan hoşlandıklarından olmasın dedeciğim
Seneler önce bir gece hep beraber İzmir'e gittik. Gece geç olduğu için orada yaşayan babamı rahatsız etmedik ve öğretmen evinde kalmaya niyetlendik. Ablam öğretmen ve eniştem doktor. Onlar oda bakmak için içeri girdi. Bende araçtayım.Yarım saat sonra geldiler ve oda yokmuş dediler.Nasıl yani dedim. Durun, bir de ben sorayım dedim.Onlarıda alıp içeri girdik. Resepsiyonda bir bayan. Tabi benim saçlar falan açık. Dedim, bize oda lazım, bir şekilde ayarlayabilirseniz çok memnun olacağım. En azından bir bakın, belki vardır dedim.Sonuç: o gece iki oda tuttuk.
ya şimdi buna bi cevaP yazacam ama vallahi uyarı almaktan çekiniyorum diye yazamıyorum
Cevap mı? Soru nerede ki? İşte bayanlar, hemen savunma. Bir de gerçekleri kabul etseniz.Hmm, yoksa oradaki kızı tanıyor muydunuz? Siz uygun dille yine cevabınızı yazın isterseniz. Sorun olursa ben ceza veririm. :)Yazıyı silerim.
... ve bunu yaratanlar da kadınlar mı acaba...? Şimdi deniz otobüsü ya da şehirler arası otobüs terminalinde, -Falanca saate, falanca yere bilet istiyordum.-Kalmadı beyefendi.-Bakın, çok özel bir durum var ve kesin gitmem lazım.-Hmm, bir bakayım. Evet, bir yer kalmış.-Hemen alıyorum.Ne oldu? Hele bir erkek müşteri bayandan ya da bunun tam tersi olsun. İlgi, alaka nasıl değişiyor.Seneler önce bir gece hep beraber İzmir'e gittik. Gece geç olduğu için orada yaşayan babamı rahatsız etmedik ve öğretmen evinde kalmaya niyetlendik. Ablam öğretmen ve eniştem doktor. Onlar oda bakmak için içeri girdi. Bende araçtayım.Yarım saat sonra geldiler ve oda yokmuş dediler.Nasıl yani dedim. Durun, bir de ben sorayım dedim.Onlarıda alıp içeri girdik. Resepsiyonda bir bayan. Tabi benim saçlar falan açık. Dedim, bize oda lazım, bir şekilde ayarlayabilirseniz çok memnun olacağım. En azından bir bakın, belki vardır dedim.Sonuç: o gece iki oda tuttuk.
Teyzeciğim, bu konuda sana katılıyorum. Ama işte kadınlar o 1 doğru adamı keşfeder, gider 9 yamuktan tekini seçerler.