0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok kötüsünüüüüüüüüüzzzzzzzz
ya yine mi bişey yaptım yaa....
Sahi Hande bir ara senin arabanın iç resmini çekip bizimle paylaşsana.Ama hazırlık yok.Direk araca binerken çek ve bin o kadar yani:)
B*k götürüyo desem terbiyesizce olur ama başka ifade edecek söz yok....
yalnız o fotonun aksine benim odamda o halde oluyor, yani erkeklerin odası şeklinde olandan...
Ev ile bagaj aynı yani? Peki küçücük Yaris'te kayıp olan ayakkabıyı bulamıyorken mesela evde bu sorunu nasıl çözüyorsunuz efendim
şu şekilde: ''-...annneeeeeee benim o sarı kazağım nerdeydiiiüüüeee''
Karşılığı:A- bıktım senin şu dağınıklılığından mı?B- gardrop'unun içinde,üçüncü rafta mı?Aslında bende biraz dağınık bir yapıya sahibim.Ama evde annem varsa.Evde tek başıma olduğum dönemlerde müthiş titizimdir...
''evlense de kurtulsam'' şeklindeki mırıldanmalarını ben duymamazlığa geliyorum
http://www.izleveindir.net/2011/03/19/bir-kadin-bir-erkek--alis-veris/
yok garibim gidip bakıyor buluyor veriyor vermesine de o sırada ''evlense de kurtulsam'' şeklindeki mırıldanmalarını ben duymamazlığa geliyorum
Biz kızlar böyleyiz.Telefonda 5 saat dertleştikten sonra,aynı konuyu "detaylı" konuşmak için ertesi gün buluşuruz
Serdar bende bir kitap var.O kitabı okumadan önceye kadar bayanları anlamak zor geliyordu bana.Çekilen MR'lar da alış veriş anında kadın ve erkek beyninde çok farklılıklar tespit edilmiş.Hatta kitaba zarar vermeden tarayabilirsem MR görüntülerini buradan yayınlarım.Özetle o kitabı okumadan bayanları anlamak gerçekten çok zor...
desene bayanları anlamak için kılavuza ihtiyacımız var diye
O kılavuz henüz bulunmadı.Yukarıda ki ornegi alışveriş için verdim.Kitap sonrası bazı seyleri anca anlayabiliyorsun