0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sabahtan akşama hiç sıkılmadan mağza mağza dolaşıp alışveriş yapabilecek kadınlar vardır, ama buna 2 saat dayanabilecek erkek çıkmaz herhalde )
Hakan'ın beyhude çabalarını gördükçe aklıma Korkunç Tilbe ve Soru Adamcıkları geliyor
bakıyorum kadın-erkek savaşına döndürmüşsünüz helal olsun....temizlik kadınlara hastır... erkeklerin büyük bir kısmı temizlikten temiz olmaktan anlamaz anladıklarını sanırlar sadece.... düzen tertip konusu da öyle eğer bir erkek düzenliyse annesinin ellerinden öpmek gerekir....kahvehane kültürü genellikle erkeklere hastır....ve son olarak hadi doğurun bakalım doğurabiliyorsanız beyler.....
Önce Özcan, sonra sen. Paçayı kaptıranlar bir bir dökülüyor. Özgürlük için direnişe devam. Betül hn., erkeklerin boylarından bana ne, beni bayanların ki ilgilendirir. Hem bir bayan benden uzun olsa benim açımdan sorun olmaz. İdeal erkeğin nesli hala yer yüzünde devam etmektedir ancak nadir rastlanan canlı gurubundadır. Koruma altına alınmaları gerekir. İdeal kadının varlığına dair rivayetler vardır ve arkeologlar arama çalışmalarını sahada sürdürmektedir. :D:D
temizlik kadınlara hastır... erkeklerin büyük bir kısmı temizlikten temiz olmaktan anlamaz anladıklarını sanırlar sadece.... düzen tertip konusu da öyle eğer bir erkek düzenliyse annesinin ellerinden öpmek gerekir....
kahvehane kültürü genellikle erkeklere hastır....
ve son olarak hadi doğurun bakalım doğurabiliyorsanız beyler.....
yazımı bile Hande hanım temizlemiş:)
http://www.ntvmsnbc.com/id/25311408/ muhahahah.....
Saçta bişe mi bıyık boyatıp geziyolar ya laaaaaaa
Hakan bey Hakan bey unutmayın ''bodur tavuk her daim piliçtir''
Peki Seyit abi, ''Tamponu yere yakın olandan korkacaksın'' mottosuna ne diyorsun