0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar arkadaşlar 1993 model corona var araçta tekleme var buji yataklarını kompresörde ölçtürdüm 2 ve 3 nolu yataklar düşük çıktı fincanlardanmı yoksa pistonlardan dolayımı tekleme yapıyordu (tekleme 1 ci vitesten 2 ye attığımda normalde arabalar kompresöre oturur ve 1 veya 2 defa tekler sonrada araç akmaya başlar bende 10 defa felan tokatlama yapıyor sebebini bilen varmıdır iyi günler?
hocam bendede aynı sıkıntı vardı lpg'den kaynaklanıyor;varsa bildiğiniz sağlam bi usta ona yaptırın fazlasıyla farkeder ve hava filtresini değiştirin.
selam arkadaşlar bende corona aldım otomatik, daha öncede otomatik kullandım ama bunun gibi değil aldıktan bir hafta sonra rolanti düzensizligi basladı akabinde vitese atınca rolanti haliyle düşüyor ama stop etme durumuna geliyor bide normal kalkısta ( aracım atiker sıralı lpg li) sol taraftan sanki hava sızıyormus gibi gaz tepkimesine göre hızlanan ses geliyorbi arkadasım hava hortumun cıkmıs dedi ama bulamadım çıkmıs hortum düz sistem lpg olurda hortum atar patlamada sıralı sistemde böyle bi durum olurmu acaba acil yardımlarınızı bekliyorum
merhaba arkadaşlar 1994 toyota corona apex aracımı yeni aldım hararet göstergesi ile ilgili birkaç sorum olacak hararet göstergesi tam olarak sıcakken nereyi göstermeli benim aracımın hararet göstergesi araç sıcakken yarıyi asla geçmiyor doğru gösterdiğinden şüpheliyim ya da aracım ısınmıyor olabilir mi ayrica hararet göstergesi bazen birdenbire dibe düşüyor sonra tekrareski yerine geliyor hararet müşürü mü yoksa göstergemi arızali sizce?
benzin filtrelerini degistirip benzin bakimlarini yaptiriniz, gazi sirali sistem oneririm ama mevcut olani degistirmek istemiyorsaniz güzel bi gaz bakımı yaptirin. cartlamalar muhtemelen senkromectendir, hararetin düşmesi muhtemelen termostat arizasi, fiyat uygun geliyor ama modeliniz düşük ve km giderek artiyor zaman zaman sorun yasayabilirsiniz, bunlarida hesap ederseniz cokta hesaplı olmadığı konusunda bana hak verirsiniz. filtreler, bujiler, senkromec, termostat ve aracin istediginiz gibi olması icin yapilacak bakimlar falan nerden baksaniz 1000-1500 tl civari tutar, yada bu haliyle kullanacaksiniz tercih sizin
Bujiler, buji kabloları, hava filtresi, yağ, yağ filtresi, değiştirdim E1 TE1 arıza tesbiti yaptım arıza yok, boğaz kelebeğini temizledim sorun devam ediyor 3sfe den anlayan yokmu?