0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kullandığınız araç asfaltta değilde böyle yerlerde çok işe yarıyor Toyota Land Cruiser Pulls Mercedes
kia ve hyundai'de böyle arazi kabiliyeti var mı?
Cavid beyin aracı Prado değil anlı şanlı 200 kasa Land Cruiser, her kim olursa olsun 200 kasa hakkında olumsuz görüş bildirirken destur demeli. O dünyanın saygıyla baktığı bir efsane.
Neden Toyota aldınız peki?Elinizden çıkarıp Q7 , X5 ,Cayanne ya da lincoln alın.Amacınızı belirlerseniz daha iyi araç seçersiniz.Amacınız lüks mü ,görüntü mü ,marka ismi mi,offroad mı ,yol tutuşu mu ne?ben goruntu olarak begendiyim icin aldim LC-u.bmw ve mercedes kullanirken servise gitmekten bikmisdim. onun icin toyotayi secdim.evet dogru soyluyorsunuz LC arazi araci ve cok dayanikli. amma sadece bu, baska hic bir sey beklemek dogru degil LC 200-denhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-cadillac-2012-becker-cadillac-escalade-esv-platinum-vip-edition-hybrid-63667254/detay(Hybrid+VİP 6.0 V8)Bunları izlemenizi tavsiye ederim (özellikle sonunu mutlaka izleyin.Hummer patlatıyorlar) Diğer suv markalarının hiç birşey olduğunu göreceksiniz.The Marauder - Top Gear - BBCKnight XVKNIGHT XV - The World's Most Luxurious Armored Vechicle