Gönderen Konu: bir japon otomobiline bu kadar para deger mi?  (Okunma sayısı 2844 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2549 kere teşekkür edildi
Ynt: bir japon otomobiline bu kadar para deger mi?
« Yanıtla #20 : Ocak 04, 2012, 19:56:58 »
Merhaba Cavid bey,

Bir japon otomobiline bu kadar para değer!

Toyota'nın daha fazla olan beklentinizi karşılayabilmesi için, dediğiniz gibi daha fazla para biriktirip Toyota'ya vermiş olursanız o da sizin beklentilerinizi diğerleri gibi karşılar.

Ben yinede diğerlerine göre kat kat az masrafı olan aracınıza büyük keyifle binmenizi temenni ederim.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 04, 2012, 19:56:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 04, 2012, 20:34:45 »
bence de cahit bey aracınızı canınızı sıkmadan kullanın..çünkü gerçekten sorunsuz ve kaliteli bir araç sizinki
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 133000
  • Model Yılı: '01
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 04, 2012, 20:55:33 »
sat kurtul okadar parayla üstüne ekle beğediğini al..kemal abimin dediği gibi... :)
2001 1.6 terra sol special corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 04, 2012, 21:06:55 »
farklı bi amaçla aldığınız için beğenmemeniz normal.. ama bu o parayı haketmediği anlamına gelmiyor tabiki.. dış görünüşü hoşunuza gittiyse dışardan görenler beğenecektir sorun yok arazi kabiliyeti iyi olmayan almanlardan aşağı kalmaz.. içi hoşunuza gitmemiş alırken sadece dışına bakmışsınız galiba :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 04, 2012, 21:23:30 »
türkiyede resmi kurumlar bu jeepi  makam arabası olarak   alıyor ,özellikle doğudaki valilikler ,birde arapların altında çok görüyorum ,araplar tam bir toyota aşığı,ruslar daha çok bmw ,mercedes ve audinin jeeplerine hayranlar ,onlar işlevsellikten çok  görünüşe önem veriyorlar .eğer dağ,tepe zorlu arazilerde gezmiyecek ,sadece şehir içlerinde binecekseniz ,bence alman jeepi alın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 04, 2012, 22:05:21 »
bana göre jeep güvenliktir asfaltta otobanda bastınmı gidecek arabadır. donanımı full herşeyiyle mükemmel olmalıdır. bu anlattığım araç x5 x6 q7 q5'dir ancak aldığını araç arazi için yapılmış bir araç arazide 4 çekerden başka donanıma çok ihtiyaç yok :D yani sizin aracınızı alırken yanlış aracı yanlış yerde kullanmak için almışsınız...
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 05, 2012, 19:59:53 »
 Cavıd abi gel auris al içi daha kaliteli valla   :D
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 05, 2012, 20:28:00 »
bir japon otomobiline bu kadar para deger mi?

kime göre olduğuna bağlı bu sorunun cevabı.. eğer şehir içi kullanım için aldıysanız siz tercihinizi yanlış yapmışsınız demektir.. toyotanın suçu yok ki bu konuda.. fakat hem iç mekan kalitesi(bence buda yüksektir) yüksek olsun hemde ş.içi kullanıyım derseniz toyotanın çok çeşitli ürün yelpazesi var.. bakıp beğendiğiniz alın.. yada almanlara hayransanız Q7 on numara bir araç !
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ocak 07, 2012, 09:30:33 »
bir yakınım türkmenistan'da inşaat işi yapıyor.. orada land cruiser kullanıyor burada da eşi mercedes ml320 kullanıyor.. dediği şu: 'landcriser kullandıktan sonra ml 320 bana binek araba gibi geliyor'.. bundan sonra yorum sizin , tabi renkler ve zevkler tartışılmaz. Safkan bir arazi aracını asfalt suvları ile karşılaştırmak çölde deveyle midilliyi karşılaştırmaya benzer bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Ocak 08, 2012, 01:56:22 »
  Arkadaşlar, bu noktada lütfen daha nesnel olmaya çalışalım. Cavid arkadaşımız Land Cruiser'de neden hoşlanmadığını belirtmiş. İnsan bir şeyi % 100 beğenecek diye bir şey yok.
 Örneğin ben Q7 leri çok beğenmem ama bu o araçların iç kalitesi kötü demek değildir. Hatta bence oldukça iddialıdır da. Her aracın öne çıkan özellikleri olabilir. Bunları güzelce ortaya koyup, tartışabilmeliyiz.
Katılıyorum. Başlık altında ki yorumların çoğu 'kusra bakma ama beğenmiyorsan git başka araç al' diye hitap eden cinsten... Çok yanlış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyota_corolla_gli_97
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #30 : Ocak 08, 2012, 10:25:24 »
bende 97 model corolla var, arkadaşımda ise 97 model golf 3 var, ben aracımın herşeyinden  memnunum sadece iki noktası hariç, birincisi fren düzeni yani bi golf 3 gibi degil digeri ise hava yastıgı olmayışı, sonuçta golf alman arabası, ama gel gör ki performans hız yol tutusu ve dayanıklılıgı golf'ü ikiye katlar her aracın kendine göre özellikleri vardır. aracımdan memnunum harcadıgım her kurusu helal olsun...
corolla_gli_97