0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bagajdaki ıslak bez bile buna neden olabilir. Ayrıca yanda bulunan ve bagajın kolay kapanmasını sağlayan, tek yönlü kapakçıklarda da sorun olabilir.
Merhaba;Bahsettiğiniz tapalar sol tarafta iki ön iki arka olmak üzere dört adettir.Aşağıdaki parça referansları ile herhangi bir yetkili servise sipariş edebilirsiniz.90950-01841 Tapa 5,68TL 2 adet90950-01827 Tapa 5,92TL 2 adetNot: İstanbulda yada Konyada bu kış şartlarında tabandaki suyun buharlaşarak taban halısını aşması ve bagaj kapağında neme sebep olması biraz garip,aracınızın bagaj kapağında kalan geri vites ve kar sisi lambalarınızın bagaj kapağı ile arasındaki contaları ve cıvata sıkılıklarını kontrol edin dahada önemlisi aracınızdaki LPG tankının soğuk havadan dolayı nemlenme yapabileceğini ki bence bu daha yüksek bir ihtimal, lütfen unutmayın ve kontrolünü yaptırın.
benim bagaj terleseydi satardım o arabayı
ufuk bey ilginize teşekkürler,1.bahsettiğim bölgeler su ve çamur içinde2.bende stepne yerinde simit lpg tankı var ( öyle olsa sanki yine keçeyi aşamaz gibi geliyor )3.yinede bahettiğiniz kontrolü nerede yaptırabilirim.4.istanbul-ümraniyede oturuyorum
saygılarımla kemal abim ;her ay bir memur maaşını sadece ev kredisine ödeyince vede araçtan ciddi bir sıkıntım olmayınca hem zor hemde insan kıyamıyor
Sorunu çözebildiniz mi Abdullah bey ?