0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Servisten sipariş verin bence 24 lira tutuyor topu topu,Toyota stoklarında varsa ben kargolayayım size dilerseniz
yeriniz nerde ?yakınsa çayınızı içip kendim almak isterim.teşekkürler
Abdullah bey sorununuzun çözülmesine sevindim.Ufuk bey,benim aracımda da benzer bir durum var ama ben hala çözemedim.Sağ arka stopun bulunduğu yerden su alıyor,ayrıca stop içinde de buharlaşma var,işin enteresan tarafı stopta kırık çatlak vs yok.Sağ arkada herhangi bir darbe vs'de yok.Stoplar orjinal,sadece sağ taraf su aldığı için geri vites lambasının bulunduğu beyaz kısım kararmış,değiştirmeyi düşündüm,tekini değiştirsem,diğeri sırıtacak.İkisini değiştirsem o zaman da keyfe keder kendi ekonomimi baltalayacağım.Son çare,yazın kırmızı şeffaf folyo ile komple üstünden geçmeyi düşünüyorum.Su alma olayı ile ilgili 101 kasaların stoplarında herhangi bir conta var mıdır?
101'lerde stopların arkasında sert sünger şeklinde bir conta var ama sorununuzun bu olduğunu sanmıyorum açıkçası, stopta çatlak yoksa stobun dış kısmının folyo ile kaplanması da sorununuzu gidermez bence, iyi bir teste tabi tutmak lazım.
arka stop lambalarının plastik contası ayrı olarak satılır mı?serviste veya dışarıda farketmezsiz değerli dostlarımdan vede işi gereği Ufuk Sönmez den yardımlarını bekliyorum.