0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Giden yok anlaşılan ben bu cumartesi için randevu aldım. kendim paylaşırım artık deneyimleri mi
Türkay arkadaşımız gitmiş ve arabasını fırçayla yıkadıkları için memnun kalmamıştı. Sıfır aldığı aracında yüzeysel fırça izleri oluşmuştu.Toyanı tavsiye ederim.
Toyan'i tavsiye ederim Murat bey.Yetkili servis olarak sayısız ödül sahibi Toyan... Erdem fircayla yıkasalar iyi yine.Kirli arabaya su tutup bezle silmişler.Kirli arabayı bezle sildikleri için aracın yer yeri çizilmişti.Gördüğümde sok olmuştum
Murat bey,20.000km bakımınız hayırlı olsun,Yetkili servisinizde yapılan işlemlerden, size karşı olan davranışlardan, ortam kalitesinden memnun kalmanız çok güzel birşey, böylesine bir kalite, hizmet ve servis verilebilmesi çok memnun edici bir şey elbette, eminim hemen hemen bütün yetkili servislerimizde böyledir.Yalnız, size söyleyeceğim şu konuyu lütfen mazur görünüz, öyle bir yere dışarıdan yağ alarak gitmeniz, 5 yıldızlı bir restoranta yanınızda bir şişe rakıyla gitmek gibi bir şey olmuş. Kaldı ki dışarıdan aldığınız yağın viskozitesi aynı bile olsa karşıladığı standartlar ve cSt değerlerinin aynı olma olasılığı çok düşük gibi.
arkadaşlar sitedeki numaradan ALJ a ulaşamıyorum. bildiğiniz başka numara var mı?