Gönderen Konu: Ankara Toyota Alj Servisine giden var mı?  (Okunma sayısı 12941 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Ynt: Ankara Toyota Alj Servisine giden var mı?
« Yanıtla #20 : Ekim 01, 2013, 21:43:38 »
Dün Sabancı Bulvarından geçerken kapanan ALJ'nin (eskişehir yolu) bulunduğu yere  AKOTA diye bir tabela dikildiğini gördüm, sanırım AKOTA yeniden açılıyor. Bilgisi olan var mı?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 01, 2013, 21:43:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 02, 2013, 07:57:26 »
Dün Sabancı Bulvarından geçerken kapanan ALJ'nin (eskişehir yolu) bulunduğu yere  AKOTA diye bir tabela dikildiğini gördüm, sanırım AKOTA yeniden açılıyor. Bilgisi olan var mı?
Akota Fiat grubu ve Alfa ana bayisi oldu.Tekrar dönüş mü yapacaklar acaba?
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 02, 2013, 11:45:03 »
Temmuzda 30 bin bakımını ALJ'de yaptırdım. Randevu almak gerçekten zor oldu,10 gün sonrası için alabilmiştim. İlk kez de servis sonrası memnuniyet için aramadılar. ALJ  kaliteyi artırma için bazı bayilikleri iptal etti ama bence verdikleri hizmette bir fark yaratamadılar.  Ankaraya iki servis yetmiyor.

3. servis/plazayı Efe açacak diye duydum.
2012 Corolla D-4D Comfort Extra MMT 36.000 km

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 06, 2014, 20:32:50 »
Merhaba Murat bey,

Toyota'nın yağ temini konusunda haklısınız, hatta varille alıyorlar.

Herkes gibi sizde parayı zor kazandığınız için ve aracınızda yeni olduğundan, bende sizi bu konuda uyarmak için zaten yağın standartı ve cSt değerinden bahsediyorum, eğer sizin dışarıdan aldığınız yağın bu özellikleri servistekinden düşükse aracınız zarar görecek ve size ilave masraf açacaktır. Yada yağ nedeniyle başka bir arıza meydana gelirse, bunun karşılığını nasıl talep edeceksiniz? Dışarıdaki aldığınız yağla servisteki arasında gerçekten 100TL fark var mı?

Sizin aracınızın yağı serviste zannedersem küçük perakende kutulardan kullanılıyor, üzerlerinde özellikleri yazması gerekir, dolayısiyle paranızın karşılığını dışardaki yağdan aldığınızı görmenin yolu, her ikisinide karşılaştırmak olacaktır. Umarım dediğiniz gibi dışarıdaki yağ daha ucuz olduğu halde servistekiyle aynı yada daha üstün özelliklere sahiptir.

Ben servislerimizinde 5 yıldız olduğunu düşünüyorum, araçlarımıza ve bizlere yapılan bu kaliteli servisin ve ev sahipliğinin devamını sağlayabilmeleri için bazı bedeller ödememiz gerekiyor. Bu sınırlar delinmeye başlarsa yakın gelecekte aynı kaliteli servisi ve hizmeti beklememeliyiz, babında o benzetmeyi yapmıştım.

Arızasız ve ekonomik yıllar dilerim.

mesaj çok yanlı olmuş servisler göklere çıkarılmış..

çok kaliteli özel servislerde var hemde o övdüğünüz servislerden neredeyse yarı yarıya ucuz yapan yerler... yağın değerinden bahsetmişsinizde dışarıdan aldığımız yağlarında bir standartı var markası kalitesi aşikar zeytinyağı değil.... :nija:
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #24 : Mayıs 11, 2014, 17:23:55 »
değerli arkadaşlar
Malum serviste takılan park sensörü bozulmuştu. Bende müsait zamanda yetkili  servise gidip onarımını yaptırmayı ya da yenisini taktırmayı düşünüyorum.Normalde yetkili servise pek gitmem ama sensör serviste takılmış belki ücretsiz değişim falan yapabiler yapmazlarsa da adam akıllı bir şey olsun diye gideceğim

Ankara'da işini iyi yapan özellikle elektrik aksamı konusunda titiz çalışan beni yolmayacak bir yetkili servis tavsiye edebilir misiniz? Çünkü hiç gitmedim ve sizin tavsiyelerinize göre gideceğim

teşekkürler
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 11, 2014, 18:03:31 »
değerli arkadaşlar
Malum serviste takılan park sensörü bozulmuştu. Bende müsait zamanda yetkili  servise gidip onarımını yaptırmayı ya da yenisini taktırmayı düşünüyorum.Normalde yetkili servise pek gitmem ama sensör serviste takılmış belki ücretsiz değişim falan yapabiler yapmazlarsa da adam akıllı bir şey olsun diye gideceğim

Ankara'da işini iyi yapan özellikle elektrik aksamı konusunda titiz çalışan beni yolmayacak bir yetkili servis tavsiye edebilir misiniz? Çünkü hiç gitmedim ve sizin tavsiyelerinize göre gideceğim

teşekkürler

Servis konusunda bilgi sahibi olmadığımdan yardımcı olamayacağım ama sensör arızasının neticesinden bilgi verirseniz sevinirim.
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #26 : Mayıs 11, 2014, 19:30:52 »

tabii ki buraya yazıyorum zaten
cenmax servisini aradığımda ya buzzerde sorun vardır ya da beyinde dedi. eğer cenmax servisleri sensörleri boyayabilseydi cenmaxta yaptıracaktım ama servise elimiz  mahkum :-\