0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün Sabancı Bulvarından geçerken kapanan ALJ'nin (eskişehir yolu) bulunduğu yere AKOTA diye bir tabela dikildiğini gördüm, sanırım AKOTA yeniden açılıyor. Bilgisi olan var mı?
Merhaba Murat bey,Toyota'nın yağ temini konusunda haklısınız, hatta varille alıyorlar.Herkes gibi sizde parayı zor kazandığınız için ve aracınızda yeni olduğundan, bende sizi bu konuda uyarmak için zaten yağın standartı ve cSt değerinden bahsediyorum, eğer sizin dışarıdan aldığınız yağın bu özellikleri servistekinden düşükse aracınız zarar görecek ve size ilave masraf açacaktır. Yada yağ nedeniyle başka bir arıza meydana gelirse, bunun karşılığını nasıl talep edeceksiniz? Dışarıdaki aldığınız yağla servisteki arasında gerçekten 100TL fark var mı? Sizin aracınızın yağı serviste zannedersem küçük perakende kutulardan kullanılıyor, üzerlerinde özellikleri yazması gerekir, dolayısiyle paranızın karşılığını dışardaki yağdan aldığınızı görmenin yolu, her ikisinide karşılaştırmak olacaktır. Umarım dediğiniz gibi dışarıdaki yağ daha ucuz olduğu halde servistekiyle aynı yada daha üstün özelliklere sahiptir. Ben servislerimizinde 5 yıldız olduğunu düşünüyorum, araçlarımıza ve bizlere yapılan bu kaliteli servisin ve ev sahipliğinin devamını sağlayabilmeleri için bazı bedeller ödememiz gerekiyor. Bu sınırlar delinmeye başlarsa yakın gelecekte aynı kaliteli servisi ve hizmeti beklememeliyiz, babında o benzetmeyi yapmıştım. Arızasız ve ekonomik yıllar dilerim.
değerli arkadaşlar Malum serviste takılan park sensörü bozulmuştu. Bende müsait zamanda yetkili servise gidip onarımını yaptırmayı ya da yenisini taktırmayı düşünüyorum.Normalde yetkili servise pek gitmem ama sensör serviste takılmış belki ücretsiz değişim falan yapabiler yapmazlarsa da adam akıllı bir şey olsun diye gideceğimAnkara'da işini iyi yapan özellikle elektrik aksamı konusunda titiz çalışan beni yolmayacak bir yetkili servis tavsiye edebilir misiniz? Çünkü hiç gitmedim ve sizin tavsiyelerinize göre gideceğimteşekkürlerServis konusunda bilgi sahibi olmadığımdan yardımcı olamayacağım ama sensör arızasının neticesinden bilgi verirseniz sevinirim.