0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerekliydi zaten güzel olmuş bahadir abi
Hayirli olsun abicim
Maşallah Abi Ateş ediyorsun. Allah kaza bela ceza vermesin. Nazarladan saklasın. Gözü olanın gözü çıksın Bir an önce bir araya gelip ibretlik fotolar yapıştırmalıyız
hayırlı olsun bayram bey.Gövde ile birebir uyumlu.orjinal olduğu belli.Tuşlarından hatırladım.ebay üzerinden mi aldınız?
ne yalan söyleyim açıkçası sıfır cihaz sandım.muhtemelen ilk sahibi çok temiz kullanmış.ebay üzerinde görmüştüm bunların sıfırını ancak sizde haklısınız gümrük olayları filan sonra uğraşıp dururdunuz.güle güle kullanın.aracın içine farklı bir hava katmış kesinlikle...
Ürün gerçekten güzel kullanılmış ben çok memnun kadım tekrardan teşekkür ederim bekir bey.
hocam bu makyajlı kasanın double din i mi?. birde nasıl taktırdınız bunu
bu makyaj öncesi orjinal multimedya 2009-2012 arası. nasıl taktırdınız derken pek anlayamadım
Usb aux var mi acaba?
aux zaten mevcut 2009 kasalarda. usb 2012 makyajlı kasalarla birlikte geldi diye biliyorum. makyajlı kasaya uyumlu değil zaten.
benim bildiğim 2012 . 2. yarıda bu double dınlı modeller geldi 2009 da da var mıydı? diğer sorum cihaz yerine tam oturuyor ama bağlantılarını yapmak için gösterge paneli falan sökülüyor deniyordu da ona dedim
Talat bey gps anteni olursa servis montajinda km gösterge cercevesi sökülüp oraya takılıyor.Double ekranlı avensis makyajla birlikte geldi.Bir ara bende versoya düşündüm onun montaj semalarida bu şekilde.Avrupaya lastik basınç sensörlü navigasyon teyp veriyorlar.Türkiye ye verdiklerine bak