0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ohoooo abi bence sen biraz motora yüklen derim filtre cart curt bulunur birşeyler mutlaka
tek sıkıntım motor be ercüment, gitmiyor
İste abi bir tane sprint booster bir tane hava filtresi belki egsozla ilgili birsey yapabilirsin abi :-)
Aracınız çok başarılı görünüyor, kazasız nazarsız inşallah.Lastik ölçülerini de paylaşır mısınız,Avrupa modellerinde araştırmıştım, 18 jant mevcut 245 45 18 lastikle beraber sunuluyor, sizdeki nasıl?
Dogrudur mehmetcan kardesim dun isimiz vardi bankalarda. enez'de yazlik var oyuzden kesan'a geldik enez'de malum sadece ziraat bankasi var kesan'da baya avensis gordum sen korna calarken ben napiyordum? )
Arabanin en pis halini gordun mehmet can kismetse gorusuruz birdahaki gelisimde insallah
abi arabayı beğendim bu arada fotoğraflardakinden çok daha iyi kazasız belasız kullan inşallah
maşallah bide farlara en incesinden siyah folyo ile kaplarsan 10 numara olur
süper olmuş hayırlı sürüşler...ah birde motoru hafif modlasak şöyle 180 nm torkları görsek ömür billah satmam ben bu aracı birde bagaj spoyleri orjinal mi nerden buldunuz fiyat nedir
jant secimi rengi çok iyi yay var bilmiyorum ama spacer lazim olursa efsane olur
maşallah araba konuşuyor.. allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.. 1.8 beyazından da bana nasip etsin