0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence ekzoz iptali yaptirsaniz daha guzel olur.
şimdilik düşünmüyorum ama uzun yıllar kullanmaya karar verirsem ozaman yaptırabilirim 1-2 sene içinde aracı babama vermeyi düşünüyorum
Alman malı abi sonuçta kötü olacağını sanmıyorum.Arkadaşımda polo var Eibach yaya göre birazcık daha yumuşak demişti.
bendekiler eibach pro kit ve gayet sert (siyah) kırmızı olanlar yumuşak oluyormuş biraz daha ama t27 kasa için yok h&r yaylarda kırmızı, mavi ve siyah renklerin anlamını bilen varmı acaba? yardımcı olabilirse sevinirim?
maşallah çok güzel araç sportif ve oldukça şık Allah kaza bela vermesin
Aracınız çok güzell Allah kaza bela vermesin. Şunuda değinmeden geçmiyelim. Çirkin araç yoktur , leylek araç vardır Siz basabildiğiniz kadar basın bence araca ayrı bir hava katacağını ve dahada asil olacağını düşünüyorum.
+1 Jantlar Kapı kollarını krom yapsan ?
ben kromaj kapı kolu pek sevmiyorum ama kromaj çift çıkışlı egzoz ucu taktıracağım kısa zamanda spor ön ızgara, navigasyon falan öyle devam edeceğim inşallah
Eğer egzos çıkışları krom olursa -ki başka pek seçenek yok , kapı kolları da çok iyi olur bence önce dış görünüm navigasyon parasına birçok şey yapılabilir
Bayram bey sakın yanlı anlamayın aracınız maşallah çok güzel ancak ben siyah jantı yakıştıramadım. Kapaklı janlar olur ki bazıları siyah olanlar kapağını sökerler. Onun gibi durmuş diyeyim. Ben genel anlamda orjinal halini değiştirme taraftarı olmadığımdan böyle görüyor olabilirim. Dediğim gibi sakın yanlış anlamayın.
dış görünümde spor ızgara ve egzoz ucu harici yapacak bir şeyim kalmadı artık iç mekana geçmenin zamanı geldi orta konsolda ekran olması araca çok daha hava katacaktır bence ben artık dış güzelleğe değil iç güzelliğe bakmak istiyorum