0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alper böyle bir durumu bende yaşadım babam ne kadar takmasada ben deli oluyordum.Sen takmamaya çalış keyifle bin aracına direklerden darbe yoksa problem yok üzme boşuna kendini
Alper bende Baban a yüklenme diyeceğim.Fakat sana şunu tavsiye edebilirim.Zamana yayarak babana yardım da ederek yenisi ile uzun vade yaptırarak değiştirmesi için ikna edebilirsin.Şimdi biz ne desek diyelim arabadan soğudun bir kere.Bu yaşa DELİKANLI çağı denir.Hiç merak ettin mi ?Tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır.(Türk atasözü)
Sat Alper Satonca parçası değişmiş arabaya binilirmi, için rahat etmezsat geçmişini bilmediğin bir şey al hiç olmazsa kafana takılmaz
Katılıyorum.Pek takmamanı öneririm..Ayrıca arabayı kimden aldınız onuda merak ettim(internettenmi?) & ekspertiz vs. gösterip mi aldınız ?
Alper bey, düz gidişte de titreme varsa balans ayarlarınızı yaptırınız. Kar lastikleri kar ve buz içindir, temiz yollarda, dişli olmasından dolayı mini-titreşim yapabilir diye düşünüyorum. O nedenle ses düzeyide daha fazladır.
dünya malı sonucunda babana karsı böle düşünmemelisin bence kardeşim