0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben perte çıkarayım ki anca öyle kurtulurum
şase zarar görmedi diye kazasız dememeliyiz.xsara ile elektrik direği devirdim aracın saseye kadar gitti motor gögüse yapıştı. traves falan çıkma alındı adam akıllı toplandı araç yani kaportacıda eniştemler zaten çok ince çalıştılar bir rotcuda bir kaportacıda araç gitti geldi lastiklerin yere basma olayı çok ince şekilde yapıldı arka torsiyon zarar görmüş onu düzelttirdik derken araç oldu ama ilk zamanki kadar olmadı. ayrıca dükkana eniştemlerin neler geliyor neler araba üstten resmen üstten gitmiş alt tarafta birşey yok ama aerodinamiği gidiyor kaza esnasında araçların bunu fabrikadan çıkmış gibi yapmak çok zor...
Merhaba Fatih bey,Ben yukarıdaki yazımda "bir yamulma meydana gelmediyse" demiştim, sizin örnek verdiğiniz araçta yamulmadık yer kalmamış ve yetkili serviste de tamiratları yapılmadığından düzelme olmamış.Sizin örneğinize ben de şu örnekle yanıt vereyim;xxxx yılı bir Mercedes aracıma ben dururken arkadan 50-60km/h hızla diğer araç çarptı/gömüldü. Benim aracımın arka lastikleri bile öne doğru yamuldu.Yetkili serviste yapılan çalışmaların tamamını her aşamada inceledim.Araç baştan yaratıldı, en ufak vidaya, perçine, plastik tapaya vs vs kadar,Hatta yeni olan aracımın kaza sonunda arka farın sadece biri kırıldığı halde yinede her ikiside değiştirildi.Sonuç, fabrikadan çıktığı gibi oldu.O aracı 7 sene sorunsuz kullanmıştım.
Babalar her daim haklıdır:)üzme canını
Ben söylüyeceğimi söyledim Tuncay abi,parayı alanada bir şekilde helal ettim..Gerisi Rabbimin işi..
Olan olmuş artı alper ne kendini nede babanı üzme..ALmış binsin sen kendi paranı kazanınca daha iyisini alırsın inşallah..
alper kardeşim araba dediğin bir torba civatadır babanı kırmaya değmez
ya alper hatırladığım kadarıyla uygun fiyata almıştınız bu arabayı zaten yine uygun fiyata satarsınız babam da aynen kazaya boyaya pek takılmaz babam gibi birini bulur satarsınız zor birşey değil artık araba satmak.