0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu forumdaki konulara bakıyorumda herkes sanki bie şeylerden şikayetçi,birazda iyi şeyler yazın be biraderler bu corolla bu kadarmı sorunlu olur.Sonuçta, ne olursa olsun ufak tefek her arabada olan sorunlar toyota corolladada var.Şunu belirtmek isterim;Corolla=Sağlam,Dayanıklı,Yakışıklı,Güçlü,Baba,motor ve süspansiyon olarak hangi arabayı getirirsen getir toyota her zaman sorun çıkarmayan araçlardandır.sanayideki (tanıdığınız)ustaları gezin,abi deyin,yeni sıfır bir araba alıcam ben şu üç araç arasında kaldım bana hangisini tavsiye edersiniz?(toyota-volkswagen-opel)harbi delikanlı gibi hangisini der sizce,eksozculara gidin senede kaç toyota eksozu tamir ediyorlar,motorculara gidin sorun, senede kaç toyotanın motor kapağını açmışlar,ön takımcılara gidin senede kaç toyota kapısına gelmiş daha yazılacak çok şey var ama afrikada kullanılan en sağlam araç,kutuplardaki en dayanıklı motor gibi yani toyota hakikaten hakkını veren bir araç,çıkın pazara satılık yazın camına anında yanınıza bir müşteri gelir,değerini kaybetmez Sizlere söylüyorum toyotacılar bakın keyfinize altınızda dünyanın en çok tercih edilen adam gibi arabası var.Saygılarımla Tekrar Görüşmek Üzere Hoşçakalın.
yakışır koçuma aynen devam bakımını yap,emniyet kemerini tak,asfaltı ağlat...
Dünyada ve de Türkiye'de satış rekorları kıran bir firmadır TOYOTA Herkes alıp benimsiyoorsa, Afrikadan tutunda Avrupanın ve diğer kıtaların hepsinde olması onun ne kadar kaliteli olduğunu gösterir. Aşağı yukarı 2 senedir kullanıyorum efsanemi Allaha çok şükür sadece buji, yağ, yağ filtresi değiştirmekten başka bir şey yapmadım... Sıfır aracında bakımları böyle değil mi?Eeeee ... Benim araç 97 model olmasına rağmen sıfır araçla aynı bakımları bu seneye rağmen yapıyorsa... Sıfır araç almaya ne hacet?
+1 aynen katılıyorum fakat şöyle bi durum var bi çok arkadaşımız işi düşünce foruma giriyor arıza acil acill diye konu açıyor yardımcı olununcada çekip gidiyor yani pek kimse güzelliklerden bahsetmiyor saygılar benden
kadın haklarını savunur gibi olmuş tövbe tövbe çok memnun olmayan satar başka marka alır zaten.
(CC, ESP, Yağmur ve aydınlatma sensörü, katlanır anahtar, otomatik ayarlı Xenon mercekli far, çift geri vites farı, elektronik klima, yeni nesil cama entegre anten vs. gibi) Toyota herzaman biraz fakir kalıyor. Ahmet Candil
Kaportanın sağlam olması için daha kalın olması gerekir, daha kalın olan kaportada ağırlık ve dolayısiyle fazla yakıt tüketimi anlamına gelir.1980 lerden bugüne, yapılan çarpışma testleri sayesinde de görüldüğü gibi artık yumuşak kabuk-sert çekirdek uygulaması en mantıklı teknoloji olduğu kabul görmüştür.Ahmet Can DİL arkadaşımızın dediği gibi elektronik oyuncak donanımları o kadarda önemli değil ama bazı ihtiyaçlar konusunda (CC, ESP, Yağmur ve aydınlatma sensörü, katlanır anahtar, otomatik ayarlı Xenon mercekli far, çift geri vites farı, elektronik klima, yeni nesil cama entegre anten vs. gibi) Toyota herzaman biraz fakir kalıyor. Ahmet Candil