selam bende uzun zamandır üyeyim foruma . ufaktefek arıza sorgulamak dışında pek katkım olduğunu söyleyemem foruma. ama artık öyle değil. çünkü hakketen bana ait olduğunu düşündüğüm bir corollam oldu.
babam çok arabalar eskitti. hatta mahallede 2 araba vardı biri bizim reno 12 sw. 80 li modeldi. babam haftada 4 kere itmemiz için bizi 5 kat aşşağıya çağırırdı. sonra lada sw aldı . düz yolda lastiği alıp başını giderdi. bazen. cok masraflıydı hep fren ayarı isterdi.. sonra murat 131 ; ozamanlar çok küçüktüm samsuna giderken arabada tek eğlencem kafamı cama yaslardım yol boyunca yüzümü titretir zangır zangır 12 saatte giderdik. hep sanayide zaman geçerdi. 93 yılında sıfır şahin aldık bende o arabada öğrendim şöfölüğü. 6 ayda bir fren yapılırdı. 3 yıldı kaportası sararmaya başladı.geldik 96 senesine.
babamla şahini satmaya götürdük galeri hemen aldı . daha satışını yapmadan başkasına 750 tl ye sattı. babamla araba bakmaya gittik. o reno senin bu doğan benim gezedik . içimize sinmedi gitti hemde doğanı sıfır alacaktık toprakrengi siparişi vermişti babam. aradan 2 gün geçti babam işten geldi ve ne göreyim bembeyaz corolla tipini ilk bakışta beğenmedik ama sonra vaz geçemedik. 1.3 xl ecotec motor. daha 42 000 de . 1.500.000 milyona almış. 2004 e kadar kullandık tık demedi bir ampulu dahi değişmedi. corolla ile iyiden iyiye şöför oldum 2004 senesinde 9 milyara sattık . 17 milyara avatrımdaki siyah touring corollayı aldık. klima - hidrolik dreksiyon . ayarlanan dreksiyon . kocaman bagaş demir korumalar. 1.6 110 hp araba uçak uçak. babam 2009 kadar kullandı ve emekli oldu . nadiren kullandı . sene 2012 ve evlendim. şimdi bu arabayı kullanmadığı için babamdan devraldım. 1999 model xei touring wagon tam bir aile arabası. ben toyota ile büyüdüm onu dostum kadar severim her sevincimi her hüznümü bilir. sorun çıkarmaz. sadece arada nazlanır oksanmak ister hepsi bu . periyodik bakım ve vergiler haricinde 100 tl masrafı vardır yoktur. arada 1 sene kullandığım c3 sürekli hata ve masraf çıkardı ön takımları 4 ayda bir değişir. masrafı bitmez. ama artık 96 yılında babamın yoyata ile tanışıp masrafı unutması misali bende artık sanayide değil yollarda olacağım

ben toyata ile büyüdüm toyota ile yaşlanabilirim. bence hiçbir sakıncası yok. saygılar