Gönderen Konu: Bu Efsaneyi Hiç Unutma Toyota Corolla.  (Okunma sayısı 9867 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Bu Efsaneyi Hiç Unutma Toyota Corolla.
« Yanıtla #40 : Mayıs 27, 2012, 09:29:39 »

önceki araçlarımı en fazla 2 yıl kullandım sonuç: şiddetli geçimsizlik ve ayrılık

corollam ve ben 7 yıldır birlikteyiz  :asikadam:

95 Gli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 27, 2012, 09:29:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 238000
  • Model Yılı: '05
  • 14 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 28, 2012, 06:39:56 »

önceki araçlarımı en fazla 2 yıl kullandım sonuç: şiddetli geçimsizlik ve ayrılık

corollam ve ben 7 yıldır birlikteyiz  :asikadam:

Bende önceki aracıma 6 sene bindim , ama şimdi nasıl pişmanım anlatamam,1 senedir toyotamla mutlu,saygı ve sevgiye dayalı,sakin bir ilişkimiz var,ailelerde karışmıyor bu duruma,bir tek babam yere yakın olmasından hayıflanıyor ona da stw 86-88 renault 12 bulabilirsem bu durumdan da kurtaracağım kendimi :)
Eşekten şeker esirgenmez ama eşek yaratılışı bakımından otu beğenir..
Emektarlar:99 Passat TDI-98 Fiat Uno 70 S-97 Europa 1.4 RN-2004 Honda Jazz LS-1.6 XLİ 1998-Toyota Corolla 1.4 D-4D Terra Sedan-Honda Civic 2013

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ben toyota'yla büyümüşüm
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #42 : Haziran 26, 2012, 08:24:04 »
selam bende uzun zamandır üyeyim foruma . ufaktefek arıza sorgulamak dışında pek katkım olduğunu söyleyemem foruma. ama artık öyle değil. çünkü hakketen bana ait olduğunu düşündüğüm bir corollam oldu.
 babam çok arabalar eskitti. hatta mahallede 2 araba vardı biri bizim reno 12 sw. 80 li modeldi. babam haftada 4 kere itmemiz için bizi 5 kat aşşağıya çağırırdı. sonra lada sw aldı . düz yolda lastiği alıp başını giderdi. bazen. cok masraflıydı hep fren ayarı isterdi.. sonra murat 131 ; ozamanlar çok küçüktüm samsuna giderken arabada tek eğlencem kafamı cama yaslardım yol boyunca yüzümü titretir zangır zangır 12 saatte giderdik. hep sanayide zaman geçerdi. 93 yılında sıfır şahin aldık bende o arabada öğrendim şöfölüğü. 6 ayda bir fren yapılırdı. 3 yıldı kaportası sararmaya başladı.geldik 96 senesine.
babamla şahini satmaya götürdük galeri hemen aldı . daha satışını yapmadan başkasına 750 tl ye sattı.  babamla araba bakmaya gittik. o reno senin bu doğan benim gezedik . içimize sinmedi gitti hemde doğanı sıfır alacaktık  toprakrengi siparişi vermişti babam. aradan 2 gün geçti babam işten geldi ve ne göreyim bembeyaz corolla tipini ilk bakışta beğenmedik ama sonra vaz geçemedik. 1.3 xl ecotec motor. daha 42 000 de . 1.500.000 milyona almış. 2004 e kadar kullandık tık demedi bir ampulu dahi değişmedi. corolla ile iyiden iyiye şöför oldum 2004 senesinde 9 milyara sattık . 17 milyara avatrımdaki siyah touring corollayı aldık. klima - hidrolik dreksiyon . ayarlanan dreksiyon . kocaman bagaş demir korumalar. 1.6 110 hp araba uçak uçak. babam 2009 kadar kullandı ve emekli oldu . nadiren kullandı . sene 2012 ve evlendim. şimdi bu arabayı kullanmadığı için  babamdan devraldım. 1999 model xei touring wagon tam bir aile arabası.  ben toyota ile büyüdüm onu dostum kadar severim her sevincimi her hüznümü bilir. sorun çıkarmaz. sadece arada nazlanır oksanmak ister hepsi bu . periyodik bakım ve vergiler haricinde 100 tl masrafı vardır yoktur. arada 1 sene kullandığım c3 sürekli hata ve masraf çıkardı ön takımları 4 ayda bir değişir. masrafı bitmez. ama artık 96 yılında babamın yoyata ile tanışıp masrafı unutması misali bende artık sanayide değil yollarda olacağım :) ben toyata ile büyüdüm toyota ile yaşlanabilirim. bence hiçbir sakıncası yok. saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 26, 2012, 08:35:44 »
 :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

cok güzel hikayeniz olmus teşekkürler buraya yazdıgınız için :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • OFtrabzon61
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Haziran 26, 2012, 08:43:41 »
selam...
ben bu toyota sevdasını hala çözemedim...insanlar bayılıyor bu toyotalara... bende enson aldım bir 99 terra.. 124 000 hakatende güzel ve süper bir makina.3 aydır biniyorum hala tık yok..güzel bir araba ama ; 120 yi geçince direksiyon sanki boşa dönüyor gibi çok hafifliyor.... yani hıza gelmez gibi düşünüyorum..
At 'L' gitmez ; 1 kare gidip çapraza geçer HAYIRLI YOLCULUKLAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #45 : Haziran 26, 2012, 09:36:37 »
eski arabalarda dikkat daha ön plana çıkıyor özellikle abs nin yaygınlaştığı yıllarda yeni arabaların kaza oranı daha fazla idi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Haziran 26, 2012, 09:59:55 »
selam bende uzun zamandır üyeyim foruma . ufaktefek arıza sorgulamak dışında pek katkım olduğunu söyleyemem foruma. ama artık öyle değil. çünkü hakketen bana ait olduğunu düşündüğüm bir corollam oldu.
 babam çok arabalar eskitti. hatta mahallede 2 araba vardı biri bizim reno 12 sw. 80 li modeldi. babam haftada 4 kere itmemiz için bizi 5 kat aşşağıya çağırırdı. sonra lada sw aldı . düz yolda lastiği alıp başını giderdi. bazen. cok masraflıydı hep fren ayarı isterdi.. sonra murat 131 ; ozamanlar çok küçüktüm samsuna giderken arabada tek eğlencem kafamı cama yaslardım yol boyunca yüzümü titretir zangır zangır 12 saatte giderdik. hep sanayide zaman geçerdi. 93 yılında sıfır şahin aldık bende o arabada öğrendim şöfölüğü. 6 ayda bir fren yapılırdı. 3 yıldı kaportası sararmaya başladı.geldik 96 senesine.
babamla şahini satmaya götürdük galeri hemen aldı . daha satışını yapmadan başkasına 750 tl ye sattı.  babamla araba bakmaya gittik. o reno senin bu doğan benim gezedik . içimize sinmedi gitti hemde doğanı sıfır alacaktık  toprakrengi siparişi vermişti babam. aradan 2 gün geçti babam işten geldi ve ne göreyim bembeyaz corolla tipini ilk bakışta beğenmedik ama sonra vaz geçemedik. 1.3 xl ecotec motor. daha 42 000 de . 1.500.000 milyona almış. 2004 e kadar kullandık tık demedi bir ampulu dahi değişmedi. corolla ile iyiden iyiye şöför oldum 2004 senesinde 9 milyara sattık . 17 milyara avatrımdaki siyah touring corollayı aldık. klima - hidrolik dreksiyon . ayarlanan dreksiyon . kocaman bagaş demir korumalar. 1.6 110 hp araba uçak uçak. babam 2009 kadar kullandı ve emekli oldu . nadiren kullandı . sene 2012 ve evlendim. şimdi bu arabayı kullanmadığı için  babamdan devraldım. 1999 model xei touring wagon tam bir aile arabası.  ben toyota ile büyüdüm onu dostum kadar severim her sevincimi her hüznümü bilir. sorun çıkarmaz. sadece arada nazlanır oksanmak ister hepsi bu . periyodik bakım ve vergiler haricinde 100 tl masrafı vardır yoktur. arada 1 sene kullandığım c3 sürekli hata ve masraf çıkardı ön takımları 4 ayda bir değişir. masrafı bitmez. ama artık 96 yılında babamın yoyata ile tanışıp masrafı unutması misali bende artık sanayide değil yollarda olacağım :) ben toyata ile büyüdüm toyota ile yaşlanabilirim. bence hiçbir sakıncası yok. saygılar
Emre hayırlı uğurlu olsun touring wagon 98 yılında bizde almıştık seninkiyle aynı renk ve şukadarını söyliyeyim ben o araca hala aşığım yaaa.güle güle kullan kazasız belasız iyi günlerde inşallah bikaç resim paylaşsana bi konu açıpta ;)
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #47 : Haziran 26, 2012, 12:00:29 »
çok tesekkür ederim
kendim fotoğrafçıyım arabam şuan lpg dönüşümde. 2004 ten beri sıklıkla kullanırım ama artık benim himayemde . hafta sonu bikaç pro çekim yapmayı düşünüyorum . en kısa zamanda bununla ilgili kısıma resim ekleyeceğim.. benim özellikle kamp gibi alışkanlıklarım olduğundan aracı bir çok kez çadır niyetine kullanmışlığım vardır bu da onu sevmemde artıdır.