Gönderen Konu: Büyük aşk..ve sorunlar =(  (Okunma sayısı 2072 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Büyük aşk..ve sorunlar =(
« : Aralık 29, 2011, 23:11:58 »
Merhaba abilerim yine bu Alper başımızın etini yicek uzun uzun yazmış diceksiniz , ama benim sorunlarım hiç bitmez.. :( yine çıkmazdayım..kendinizden 4 yaş büyük birine aşık oldunuz mu hiç ?
  Ya da bunu bilmeden ilk tanışma olarak aracına not bırakıp kayboldunuz mu aşağılacı br teklifti kabul bu çok tartışıldı arkadaşları bunu yaptığım için benimle görüşmelerini istememişti, başta o sizi geri dönüp aradı mı  bir süre konuştunuz muhabbetiniz sarmadı gitti 1 hafta sonra geri dönüp mesaj attı.Sizden özür diledi orda başladı beraber vakit geçirdiniz herşey arkadaşlık olarak başlamıştı benim doğrultum bu yöndeydi ama Ben oldum aşık oldum fakat mükemmel olan dış güzelliğine değil , iç güzelliğine..edebiyatına namaz kılmasına cool görünüp pekte sosyalitesi olmamasına kendi başına takılmasına fakat yaş problemi çok oluştu ve hiç yapmıyacağım şeyleri yapmaya başladım misal bir mekana gittiğimizde sandelyesini çekme inceliğini yapmadım,arabaylayken kendi arabasının yanına bıraktığımda bastım gittim tam bir hödük gibi hareket ettim..
  Tabi bana beden olarak bir yerde gerçekten büyük geliyor ve bende küçük(bedenden kasıt düşünceler konuşmalar anlayamamam).. :( 6 seneye yakın kendi ayakları üzerinde durmuş bir kız arabası var hayatı güzel..ama hep bir yorgunluk var gözlerinde göz altlarında , tabi benim sorunlarım bitmediği için bende çok fazla yansıtıyorum..Arkadaş olarak kalmalıyız dedi pek gülüp konuşmadığım için genelde sessiz olduğum için çok sıkıcısın damgası yedim bunlar canımı sıkmaya başladı daha önceki ilişkilerinde kız arkadaşların nasıl tahammül ediyodu falan şakayla karışık yediriyodu..dedim ya bi garipleştim ağzımı açamıyorum üretgen olamıyorum..ona ulaşamıyorum..itiraf etti benden hoşlandığını ama olamıcağımız yönünde konuşuldu herşey bu kadar alışmış bağlanmışken nasıl toparlıyabilirim..İncelikleri bile kaçırıyorum koruyucu olamıyorum aptallaştım..Kalbim sıkıştı geçenlerde doktor psikoloğa yönlendirdi depresyon başlangıcı dedi(antidepresana başladım) bilmiyorum ne olucak..ailem bile o kadar sıkıyor ki kız çocukları benden daha rahat yaşıyor en sorumsuz arkadaşım bile benden rahat :(
Siz ailemle paylaşmak istedim yardım..  :(
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Toyota Club Türkiye

Büyük aşk..ve sorunlar =(
« : Aralık 29, 2011, 23:11:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Büyük aşk..ve sorunlar =(
« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2011, 23:17:58 »
uvvvv :(  Vallahi kardeşim biraz saçma olucak ama direk bu yazıyı ona aktarsan bile sana şans verir gibi bir his var içimde :( :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 29, 2011, 23:21:46 »
Alıntı
itiraf etti benden hoşlandığını ama olamıcağımız yönünde konuşuldu herşey bu kadar alışmış bağlanmışken nasıl toparlıyabilirim..İncelikleri bile kaçırıyorum koruyucu olamıyorum aptallaştım..

1-Dinamik ve soğuk kanlı ol.Ne olursa olsun kendini kaybetme.
2-Melankoliymiş arabeskmiş sakın bü tür müzikleri dinliyim deme.
3.Ağırdan sat kendini biraz.Başın dik olsun. Kendine güven.Etrafına bak kız heryerde var.Önemli olan içide dışıda güzelini denk getirmek.

Abicim mesajdada belirtmişsin yapıcı olun ikinizde.Her dediğine evet deme kızın. :D Heyecan yapma düşünme fazla. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Aralık 29, 2011, 23:27:00 »
Her sevgiden darbe yiyen bu gönül , ne zaman ferahlıcak bilmiyorum..Orçun kardeşim söylediklerinin tam tersi hep sorun orda işte..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Aralık 29, 2011, 23:27:32 »
Soru & Cevap : Arkadas Olarak Gorme ve Duygusal Tampon‏

Alıntı
Bugun de iki guzel soru ile karsinizdayim. Iyi eglenceler!
------------------------------------------------------------
SORU:
Iyi gunler drek soze baslamak istiyorum , universite 2.
sinif ogrencisiyim uzun zamandir bir kizdan hoslaniyorum ,
arkadas olarak sohbet etmeye basladim bende , telefonda
mesajlasmalar falan 5-6 kere bi yerlere davet ettim tamamen
arkadasca ve reddedildim sevgilisinin olmasina bagladim
gecen gun mesajlasirken sevgilisinden ayrildigini ogrendim
ve tekrar dostane konusmadan sonra bi yerlere davet ettim
birseyler icmek icin ve reddedildim tekrar

Benim merak ettigim kizinda bana ilgisi oldugu acik ilgisi
olmasa neden konussun benimle en azindan degilmi ?

Benim merak ettigim konu neden kiz benimle bi yerlere
gelmiyor ve acilabilmem icin ornek bi konusma alabilrmiyim
senden

simdiden cok tesekkur ederim

CEVAP:

Merhaba

Sordugun sorunun yaniti, bana attigin mesajda gizli. Kizi
ARKADASCA bir yerlere cagirmissin. Ama bu kizla arkadas
olmak istemiyorsun. Bir kizla aranda olan iliski ilk basta
belli olur.

Bir kizin seninle konusmasi sana ilgisi oldugunu gostermez.
Benim de bir suru kiz arkadasim var. Hepsi benimle konusur.
Bu ben onlari yataga atabilirim demek degildir. Kizlarin
arkadaslari olabilir :) . Bu konuda fazla analiz yapma.

Ilk olarak, kizin sevgilisi varmis, seninle gelmemesi normal.
Ayrildiktan sonra da , o uzuntuyle disari cikmak istememis
olabilir.

Acilmak icin taktik istemissin. Kiz , acilmaman icin elinden
geleni yapiyor.  Yani " fazla ugrasma, sana ilgi duymuyorum "
demek istiyor. Acilsan bile alacagin cevabi kestirebilirsin.

Disarida milyonlarca guzel kiz var. Takilip kalma.

SORU:

eski bi sevgilm var ilk sevgilimdi. ilk sevgiliye ne kadar
aptalca davranilirsa o kadar aptal ca davrandim.

poh pohlamaktan baska bisey yapmadim yani.bu yuzden belki
kizin hayatinda gordugu en iyi insan bnm ama ask konusunda
sifirim. ayrilali 7 8 ay oldu. muhabbetimiz devam etmesede
10 15 gune bi mesaj cekerek kendini hatirlatiyo bana.
bnse sadece onun mesajlarina karsilk veriyorum. artik hic
pohpohlamiyorum. benim icin kiz degerli bi kiz. ilk ask
oldugundan degil sadece. onun karsisinda guclu gozukmek
icin ne yapmami onerirsin. cevabin icin sagol

CEVAP:
Ayrilali 7- 8 Ay olmus. Eger hala sana mesaj atiyorsa, ben
bu kizin iyi niyetinden suphe ederim. Neden mi? Kizlarda
"duygusal tampon" diye bir olay vardir. Duygusal tampon,
bir kizin her zaman yaninda olan erkege denir. Kiz erkek
arkadasiyla tartistiginda veya ayrildiginda, o tampon olan
erkege giderek, yaralarini sarmaya calisir. Yaralarini
sararken o erkege hakaret eder, kotu davranir .. kisacasi
onu kullanir. Sevgilisiyle baristigi anda da, duygusal
tamponu oldugu gibi birakir ve yoluna devam eder.

Onun karsisinda guclu gozukmek icin, o yokmus gibi
davranmalisin. Mesajlarina cevap verme. Artik onun hayatinda
yeri yok. Senin yeni diyarlara yol alman gerek.
Baska kizlara yonel. Eski sevgilinin ozel olmadigini
anlayacaksin. Kisacasi bos durmaman lazim. Surekli yeni
kizlarla iletisim kur. Iste seni guclu yapacak sey budur.

Johnny DeLusion

Bu yazı yardımcı olabilir belki  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2011, 23:34:07 »
Ahh be Alpercim ne fırtınalar kopuyormuş içinde de haberim yokmuş.. Kimse yanlış anlamasın sen benim kardeşimsin ama sözü geçen kişiyle ortak noktamız var- aramızda 4 yaş var- ben de kendimi onun yerine koyarak yorum yapacağım.

Öncelikle hadi senin çılgınlığını geçtim de onun sana karşılık vermesi yanlış. Acı ama gerçek ki o sıralar hayatında aksiyon yokmuş ve vaktini senle geçirmiş bence. Eğer onu arkadaş olarak düşünemeyeceksen ki yazdıklarından öyle anlaşılıyor, bırak gitsin yoluna yani.. Gözden ırak gönülden ırak.

Devam etseydiniz bile ileride sonu gelecekti yani inan bana. 2 sene sonra bile o 25 sen 21, eğitim durumunuz mesleğiniz geliriniz beklentileriniz hep aranızda uçurumlar açacaktı... Dış görünüşüne lafım yok inanıyorum ki onun yanında küçük durmuyorsun ama benim bahsettiğim şeyler dış görünüşten çok daha ciddi meseleler, anladın bence sen onu.

"Ailem sıkıyor"dan kastın nedir tam olarak bilemediğim için pek yorum yapamıyorum ama al karşına konuş açık açık, anlarlar merak etme. Herkesin hayatında dönüm noktaları vardır senin de gelmiş zamanın. İsyankar ol demiyorum tabii ;)

Umuyorum ki söylediklerimi çok bilmişlik olarak algılamazsın, yanındayım her zaman konuşabiliriz..
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Aralık 29, 2011, 23:35:17 »
Teşekkürler Orçun kardeşim....Benden nefret ettiğini dile getirip bi yandan gitmek..bir yandanda beni çok sevdiğini beni bırakırsa eğer yasını fazlasıyla tutacağını söylüyen biri..canım sıkılır şurdayım derim gecenin bir saatinde çıkar gelir alır beni,bana normal olmadığımı söyler hep bende bir kaybetme korkusu var..sanırım üzerine düşüp sıkmam bundan..ama nasıl eşitlemeli birden kesmek belli eder tavır alındığını ama bazende cevap vermediğimde benden özür dileyip msj atar hep değişik çok değişik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Aralık 29, 2011, 23:42:47 »
Ahh be Alpercim ne fırtınalar kopuyormuş içinde de haberim yokmuş.. Kimse yanlış anlamasın sen benim kardeşimsin ama sözü geçen kişiyle ortak noktamız var- aramızda 4 yaş var- ben de kendimi onun yerine koyarak yorum yapacağım.

Öncelikle hadi senin çılgınlığını geçtim de onun sana karşılık vermesi yanlış. Acı ama gerçek ki o sıralar hayatında aksiyon yokmuş ve vaktini senle geçirmiş bence. Eğer onu arkadaş olarak düşünemeyeceksen ki yazdıklarından öyle anlaşılıyor, bırak gitsin yoluna yani.. Gözden ırak gönülden ırak.

Devam etseydiniz bile ileride sonu gelecekti yani inan bana. 2 sene sonra bile o 25 sen 21, eğitim durumunuz mesleğiniz geliriniz beklentileriniz hep aranızda uçurumlar açacaktı... Dış görünüşüne lafım yok inanıyorum ki onun yanında küçük durmuyorsun ama benim bahsettiğim şeyler dış görünüşten çok daha ciddi meseleler, anladın bence sen onu.

"Ailem sıkıyor"dan kastın nedir tam olarak bilemediğim için pek yorum yapamıyorum ama al karşına konuş açık açık, anlarlar merak etme. Herkesin hayatında dönüm noktaları vardır senin de gelmiş zamanın. İsyankar ol demiyorum tabii ;)

Umuyorum ki söylediklerimi çok bilmişlik olarak algılamazsın, yanındayım her zaman konuşabiliriz..
Teşekkürler...Evet bana dönüt yaparak iki kere yanlışın bende olmadığını kendinde olduğunu belirtti zaten..Ve bir itirafta bulundu arabamın marka model plakasını biliyordu üniversitede bir gününü ayırarak beni aradığını nasıl biri olduğumu merak etmiş,o sıralarda bizim fakültenin oralarda dolandığını görüp aramıştım tabi beni ilk reddedişinden sonraydı (daha görmemişti)bu meğersem aranan benmişim haberim yokmuş zaten arar aramaz hızla uzaklaştılar..Sonra aradan zaman geçtikten sonra ikinci dönütü yapmıştı yanıma geldi gördü herşey güzeldi..Bir gün yurdunun önüne geldim beni gördü şok oldu konuşulcak birşey yok diyip çekip gitti kalakaldım aradan 30 dkka sonra mesaj attı nerdesın yanına geliyorum geldi özür diledi baya konuştuk aynı akşam film izlemeek için teklifte bulundum kabul etti ev arkadaşı yanındaydı çağırdı gittim ,evine çok sohpet ettik sabaha kadar diyebilirim herşey çok güzeldi..Ama bahsettiğin gibi sonuç son kavramları ben kesiremedim hiç..
Ailem gerçekten çok bunaltıyor..hertürlü sebebi katabilirim maddi manevi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 29, 2011, 23:50:26 »
Afedersin ama bu ne tutarsız hareketler yahu.. Her hatun ilgiden hoşlanır, o da gayet iyi biliyor ki o istedikçe sen onun yanında olacaksın. Böyle gitmesin, izin verme bence.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Aralık 29, 2011, 23:56:00 »
Aynı durumlar hemen hemen herkeste var.Sevilecek kadın var sevilmeyecek kadın var.Ergenliğin başlarında benimde olduydu bi kıza karşı aşırı çoktu görme isteğim.Ne bileyim yaşayan bilir bu duyguları ama az yada çok anlaşılmaz elbette.2008-2009 du sanırım hoşlandığım zamanlar.Sildim attım kızı yinede uzun süre unutamıyor insan.Yapacak tek şey buldum onu unutmak için başkasına aşık oldum.Aşk değil basit bi hoşlanma ama daha iyidir.Sonra bu eskiden hoşlandığım kız iletişime geçmeye çalıştı benimle bende baya bi tersledim biraz başlarda sonra normal konuştum benimle görüşmek istermisin dedim fazla sıkmadan arada sırada sordum ilgisi varmı öğrenmek için.Telefon numarasını isteyip aradım konuştum hal hatır sordum.Mesaj falan çekmedim sadece bir defa aradım sesini duydum sadece. Kız ilgisini sürdürmedi bende üzerine gitmedim.Kafam bozuldu sildim.Engel gibidir bu kızlar her zaman kafa karıştırır.Kafanın karışmasını istemiyosan güçlü ve kesin kararlı ol.Aile sıkıyor diyosun aynı şeyleri bende düşünüyodum sıkıntı zamanında ,aslında sıkmıyorlar.Biraz para biriktir.Bu parayı sırf gezmeye dolaşmaya ,yemeğe harca kendine gel.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Aralık 29, 2011, 23:56:42 »
Afedersin ama bu ne tutarsız hareketler yahu.. Her hatun ilgiden hoşlanır, o da gayet iyi biliyor ki o istedikçe sen onun yanında olacaksın. Böyle gitmesin, izin verme bence.
Tutarsız olduğunu çoğu kez bende söyledim zaten..hatta bana kız arkadasını bile ayarlamaya çalıştı patladım ne geldiyse söyledim ondan sonra bende hoşlandığını itiraf etti..napıcağımı şaşırdım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Aralık 30, 2011, 00:00:30 »
Orçun kardeşim gezmek olsun yapmak istediğim şeyler olsun sağolsun arkadaşlarım saysinde oluyor yediğim önümde yemediğim arkamda ama olaybu değil..Hani ş.dışı olması kafamı dinlemek istemem görüş belirtmem ama hep ters gelmesi gibi anlatabiliyo muyum bunun gibi şeyler herşeye red cevap..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Aralık 30, 2011, 00:14:56 »
Orçun kardeşim gezmek olsun yapmak istediğim şeyler olsun sağolsun arkadaşlarım saysinde oluyor yediğim önümde yemediğim arkamda ama olaybu değil..Hani ş.dışı olması kafamı dinlemek istemem görüş belirtmem ama hep ters gelmesi gibi anlatabiliyo muyum bunun gibi şeyler herşeye red cevap..
Ona yorum yapamam. Hayırlısı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Aralık 30, 2011, 00:35:37 »
Alper, umarım burada sana faydalı olabiliriz.
Öncelikle yaşadığın, hissettiğin duygu çok normal. Kabakulak gibi. Tabi bırakabileceği marazlarda benzer.
Ben her zaman doğruları yapmak için çabalardım, Allah yazdı ise de olur. Zaten hayırlı ise olsun.
Diğer yandan Nagihan ablanı dinle derim. Bazı konularda hanımların düşünce yapısı erkeklerden daha gelişmiş olabiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Aralık 30, 2011, 00:46:45 »
Hakan abi teşekkürler..Gerçekten burda aldığım görüşler iyi geliyor..Yaşca büyük yaşamış ,görmüş ,geçirmiş abilerim ,ablalarım gerçekten teşekkür ederim..
Her konudan muhabbet açılmışken sesi yüzü hiç aklımdan çıkmazken nasıl bitirebilirim bilmiyorum..Gerçekten boşlukta olup beni mi kullanmak istedi sorusunu soruyorum kendime hayır olamaz diyorum ,ama bazen çok tutarsızlaşıyor..- yönlerimi çok vuruyor allak bullak oldum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Aralık 30, 2011, 03:08:09 »
Alper kardeşim ikimizde aynı yaştayız seni gayet iyi anlıyorum.Senin dediğin sıkıntılar dil ile ilgili rahat konuşamıyorsun kızla.Ben de senin gibiydim bi kız geliği zman ezilip bükülürdüm neden bilmiyorum şimdi ise gayet rahat ve kendimden emin konuşuyorum.Diyeceğim o ki bi kıza fazla bağlanmak iyi değildir aranızda yaş farkı çok her yaşın ayrı bir tecrübesi var o yaşamış ama sen daha yeni yaşıyorsun bu hep böyle devam edecek.bir ortama girdiğiniz zaman veya onun arkadaşlarıyla beraber oldugunuz zaman bu yaş farkını daha iyi anlarsın.Yani bu sevdadan vazgeçmelisin.Kendi yaşında biriyle takılmalısın sevmesin yaşadıgınız hergünü her seneyi bilmeden yaşayacaksınız bu da iyi birşey.Umarım kısa zamanda çözülür ve mutlu olursun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Aralık 30, 2011, 04:06:49 »
Hakan abi teşekkürler..Gerçekten burda aldığım görüşler iyi geliyor..Yaşca büyük yaşamış ,görmüş ,geçirmiş abilerim ,ablalarım gerçekten teşekkür ederim..
Her konudan muhabbet açılmışken sesi yüzü hiç aklımdan çıkmazken nasıl bitirebilirim bilmiyorum..Gerçekten boşlukta olup beni mi kullanmak istedi sorusunu soruyorum kendime hayır olamaz diyorum ,ama bazen çok tutarsızlaşıyor..- yönlerimi çok vuruyor allak bullak oldum
Vay alper :) sıkma canını hayatta her alanda olduğu gibi net ol kararını ve kararının arkasında dur.ilk zamanlar zor oluyor tabi ama zamanla aklına bile gelmiyor gelsede gülüp geçiyorsun.Önemli olan o kararı verdikten sonra azcık sabır ve inat gerisi kolay.Sesi de gidiyor yüzüde gidiyor bir ismi kalıyor oda hatıra oluyor .
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Aralık 30, 2011, 21:07:02 »
Dönüm noktam..ya da yanılgılarımdan biri sanırım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 30, 2011, 21:08:07 »
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Aralık 30, 2011, 23:34:32 »
Alper kardeşim
Öncelikle geçmiş olsun. Yazını okuyunca taaa uzaklara gençliğime döndüm. Yapman gereken şey gayet basit. Bizler bu yaşlara gelebildiğimize göre ve her erkeğin ve kadının başına buna benzer olaylar gelebildiğine göre aslında abartılacak o kadar büyük bir şey yok. Ne yapacaksın? Sadece ve sadece rahat olacaksın, kendine güveneceksin. Bırak inceldiği yerden kopsun. Hakanın da dediği gibi nasipse olur. Nasip kısmetten ötesi boş. Akıllı ve sakin ol. Bu hayata bir kere daha gelemeyeceksin ve bu hayatı ne kadar yaşayacağın belli değil. Kendini üzmeden yaşamana bak. Olacaksa zaten olacaktır. Olmayacaksa da ucunda ölüm yok. Sadece SAKİN OL. Yeter.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,