0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
itiraf etti benden hoşlandığını ama olamıcağımız yönünde konuşuldu herşey bu kadar alışmış bağlanmışken nasıl toparlıyabilirim..İncelikleri bile kaçırıyorum koruyucu olamıyorum aptallaştım..
Bugun de iki guzel soru ile karsinizdayim. Iyi eglenceler!------------------------------------------------------------SORU:------------------------------------------------------------Iyi gunler drek soze baslamak istiyorum , universite 2. sinif ogrencisiyim uzun zamandir bir kizdan hoslaniyorum , arkadas olarak sohbet etmeye basladim bende , telefonda mesajlasmalar falan 5-6 kere bi yerlere davet ettim tamamen arkadasca ve reddedildim sevgilisinin olmasina bagladim gecen gun mesajlasirken sevgilisinden ayrildigini ogrendim ve tekrar dostane konusmadan sonra bi yerlere davet ettim birseyler icmek icin ve reddedildim tekrar Benim merak ettigim kizinda bana ilgisi oldugu acik ilgisi olmasa neden konussun benimle en azindan degilmi ? Benim merak ettigim konu neden kiz benimle bi yerlere gelmiyor ve acilabilmem icin ornek bi konusma alabilrmiyim senden simdiden cok tesekkur ederim ------------------------------------------------------------CEVAP:------------------------------------------------------------ Merhaba Sordugun sorunun yaniti, bana attigin mesajda gizli. Kizi ARKADASCA bir yerlere cagirmissin. Ama bu kizla arkadas olmak istemiyorsun. Bir kizla aranda olan iliski ilk basta belli olur. Bir kizin seninle konusmasi sana ilgisi oldugunu gostermez. Benim de bir suru kiz arkadasim var. Hepsi benimle konusur. Bu ben onlari yataga atabilirim demek degildir. Kizlarin arkadaslari olabilir . Bu konuda fazla analiz yapma. Ilk olarak, kizin sevgilisi varmis, seninle gelmemesi normal. Ayrildiktan sonra da , o uzuntuyle disari cikmak istememis olabilir. Acilmak icin taktik istemissin. Kiz , acilmaman icin elinden geleni yapiyor. Yani " fazla ugrasma, sana ilgi duymuyorum " demek istiyor. Acilsan bile alacagin cevabi kestirebilirsin. Disarida milyonlarca guzel kiz var. Takilip kalma. ------------------------------------------------------------SORU:------------------------------------------------------------ eski bi sevgilm var ilk sevgilimdi. ilk sevgiliye ne kadar aptalca davranilirsa o kadar aptal ca davrandim. poh pohlamaktan baska bisey yapmadim yani.bu yuzden belki kizin hayatinda gordugu en iyi insan bnm ama ask konusunda sifirim. ayrilali 7 8 ay oldu. muhabbetimiz devam etmesede 10 15 gune bi mesaj cekerek kendini hatirlatiyo bana. bnse sadece onun mesajlarina karsilk veriyorum. artik hic pohpohlamiyorum. benim icin kiz degerli bi kiz. ilk ask oldugundan degil sadece. onun karsisinda guclu gozukmek icin ne yapmami onerirsin. cevabin icin sagol ------------------------------------------------------------CEVAP:------------------------------------------------------------Ayrilali 7- 8 Ay olmus. Eger hala sana mesaj atiyorsa, ben bu kizin iyi niyetinden suphe ederim. Neden mi? Kizlarda "duygusal tampon" diye bir olay vardir. Duygusal tampon, bir kizin her zaman yaninda olan erkege denir. Kiz erkek arkadasiyla tartistiginda veya ayrildiginda, o tampon olan erkege giderek, yaralarini sarmaya calisir. Yaralarini sararken o erkege hakaret eder, kotu davranir .. kisacasi onu kullanir. Sevgilisiyle baristigi anda da, duygusal tamponu oldugu gibi birakir ve yoluna devam eder. Onun karsisinda guclu gozukmek icin, o yokmus gibi davranmalisin. Mesajlarina cevap verme. Artik onun hayatinda yeri yok. Senin yeni diyarlara yol alman gerek. Baska kizlara yonel. Eski sevgilinin ozel olmadigini anlayacaksin. Kisacasi bos durmaman lazim. Surekli yeni kizlarla iletisim kur. Iste seni guclu yapacak sey budur. Johnny DeLusion
Ahh be Alpercim ne fırtınalar kopuyormuş içinde de haberim yokmuş.. Kimse yanlış anlamasın sen benim kardeşimsin ama sözü geçen kişiyle ortak noktamız var- aramızda 4 yaş var- ben de kendimi onun yerine koyarak yorum yapacağım.Öncelikle hadi senin çılgınlığını geçtim de onun sana karşılık vermesi yanlış. Acı ama gerçek ki o sıralar hayatında aksiyon yokmuş ve vaktini senle geçirmiş bence. Eğer onu arkadaş olarak düşünemeyeceksen ki yazdıklarından öyle anlaşılıyor, bırak gitsin yoluna yani.. Gözden ırak gönülden ırak. Devam etseydiniz bile ileride sonu gelecekti yani inan bana. 2 sene sonra bile o 25 sen 21, eğitim durumunuz mesleğiniz geliriniz beklentileriniz hep aranızda uçurumlar açacaktı... Dış görünüşüne lafım yok inanıyorum ki onun yanında küçük durmuyorsun ama benim bahsettiğim şeyler dış görünüşten çok daha ciddi meseleler, anladın bence sen onu. "Ailem sıkıyor"dan kastın nedir tam olarak bilemediğim için pek yorum yapamıyorum ama al karşına konuş açık açık, anlarlar merak etme. Herkesin hayatında dönüm noktaları vardır senin de gelmiş zamanın. İsyankar ol demiyorum tabii Umuyorum ki söylediklerimi çok bilmişlik olarak algılamazsın, yanındayım her zaman konuşabiliriz..
Afedersin ama bu ne tutarsız hareketler yahu.. Her hatun ilgiden hoşlanır, o da gayet iyi biliyor ki o istedikçe sen onun yanında olacaksın. Böyle gitmesin, izin verme bence.
Orçun kardeşim gezmek olsun yapmak istediğim şeyler olsun sağolsun arkadaşlarım saysinde oluyor yediğim önümde yemediğim arkamda ama olaybu değil..Hani ş.dışı olması kafamı dinlemek istemem görüş belirtmem ama hep ters gelmesi gibi anlatabiliyo muyum bunun gibi şeyler herşeye red cevap..
Hakan abi teşekkürler..Gerçekten burda aldığım görüşler iyi geliyor..Yaşca büyük yaşamış ,görmüş ,geçirmiş abilerim ,ablalarım gerçekten teşekkür ederim..Her konudan muhabbet açılmışken sesi yüzü hiç aklımdan çıkmazken nasıl bitirebilirim bilmiyorum..Gerçekten boşlukta olup beni mi kullanmak istedi sorusunu soruyorum kendime hayır olamaz diyorum ,ama bazen çok tutarsızlaşıyor..- yönlerimi çok vuruyor allak bullak oldum