Gönderen Konu: Büyük aşk..ve sorunlar =(  (Okunma sayısı 2022 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Büyük aşk..ve sorunlar =(
« Yanıtla #20 : Aralık 30, 2011, 23:46:06 »
aslında nagihan cok güzel bi yorum yapmış..

Tutarsız olduğunu çoğu kez bende söyledim zaten..hatta bana kız arkadasını bile ayarlamaya çalıştı patladım ne geldiyse söyledim ondan sonra bende hoşlandığını itiraf etti..napıcağımı şaşırdım..

böyle bi aşk olamaz..! kırıcı olmak istemem ama yaşı her ne olursa olsun bir insanın hoşlandığı, ilgi duyduğu birine böyle bişeyi bırak teklif etmeyi düşünemez bile.. bence seninki tek taraflı bişey.. oda şuan ki durumunu bilmiyorum ama bi boşlukta olmandan kaynaklanıyor gibi geliyor bana. zira hislerin gerçek olsa ve dediğin gibi büyük olsa yaş maş hikaye..

umarım daha fazla üzülmezsin
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 30, 2011, 23:46:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 31, 2011, 12:30:38 »
Kendini bir ağaç ve bu duyguyuda bir tahta kurdu gibi düşün. Yanlış kişinin sende yaratacağı güzel duygular seni yer, bitirir.
Sen aklında sürekli onunlasın, peki o seninle mi? Sen şu anda onu düşünüyorsun, peki o seni? Değilse buradan bir ilişki çıkmaz. Ancak sen sevdiğinde senin hislerine karşılık veren varsa, onun hislerine sen karşılık verebiliyorsan, birbirinizi düşünüyorsanız, özlüyorsanız, hayatta ortak zevkleriniz, düşünceleriniz varsa, o zaman o kişi için savaş, o da senin için savaşsın. Araman gereken şey bu bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 31, 2011, 14:36:21 »
Abilerim ablalarım üşenmeyip düşüncelerini paylaştığınız için çok teşekkür ederim..Yanılgı dedim ya sanırım onun gibi birşey..Dün gece itibariyle kestim ilişkimi kendi isteğim doğrultusunda , konuşma tam olarak şuydu : (Soğuktu dün çok ,başından sağmalar falan mesaj atmamalar tak etti bende şu şekilde ayrılmayı seçtim ama eminim dönücek resmen maval okudu..
BEN: Düşündüm de senin kararsızlığın aklının estiğini yaptığın sürece ben ne aklında ne de hayatında olmayayım..kendine iyi bak
--: şok oldu gerçekten bunu istiyo musun diye sordu ?
BEN : Beni ölçme istediğim bu ,evet
--Yaptığın emin ol çok gereksiz ve sebepsiz..ayrıca bi karar aşamasında oldugumuzu bilmiyordum..dünden beri nelerle ugrastıgımı dahi bilmiyorsun..bu şekilde yargılanamada hiç şaşırmadım..bundan sonrasnın olmuyacagına dair söz verebilirim.aeo
BEN: Anlatmadığın sürece hiçbirşeyi bilemem..sende Allaha emanet ol..dedim kapattım..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 31, 2011, 14:55:49 »
.Arkadaş olarak kalmalıyız dedi pek gülüp konuşmadığım için genelde sessiz olduğum için çok sıkıcısın damgası yedim bunlar canımı sıkmaya başladı daha önceki ilişkilerinde kız arkadaşların nasıl tahammül ediyodu falan şakayla karışık yediriyodu..

Yani şu cümle bana tanıdık geliyor. Sıkıcılıkla alakası yok demiyorum mutlaka vardır ama bu söz aranızda geçip ağzından duydun ise büyük bir ihtimalle kafada her şeyi bitirmiştir tekrar birlikte olsanız bile artık bir yerde mutlaka kopukluk olacak Alper abicim. Kafana takma seni oyalayacak işler yap demek kolay ama uygulaması zor bir iş ama başarabilirsen mükemmel oluyor :) ani belki biraz ümitsiz konuştum ama işte dost kardeş acı söylüyor birazcık :-[
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 31, 2011, 16:19:11 »
hiç tavsiye etmem kendin büyük birisyle çıkmanı. 91'liyim bir arkadaş ortamında nasıl olduysa 88 'li bir bayanla tanıştık ve herşey o kadar hızlı geliştiki numarasını bile ne ara aldığımı hatırlayamadım bir an. gezme tozma sinema falan bunlarda sorun olmuyor ama sorunlar bir tartışmanızda başlıyor o senden daha mantıklı cümleler kurabiliyor o hep ileriye dönük birşey düşünür sen o kadar ileri gitmeye korkarsın geri çekilirsin. bunların hepsini yaşadım ve şimdi korku filmi gibi geliyor :D bırak herşeyi yoluna hiç kafana takma kimler gelir kimler geçer. şimdi üniversitede okuyorum. devlet yurdunda kalıyorum ortamımda erkek sayısı kızlardan az. cool takıl her zaman konuşma. hoşlandığın birisi varsa dediklerini can kulağıyla dinle ama dinliyormuş gibi yapma sallamıyormuş gibi takıl mutlaka o kızın dikkatini çekersin...
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 01, 2012, 14:15:02 »
Haklısınız en son yapılan konuşmadan beridir konuşmuyorum..
Aşk kaç beden giyer ? :)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega