0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Orçun bey,Renault bu otomobili bedava verse ve aküsü her boşaldığında da bedava doldursa ve de bu otomobil 20 yıl trafikte kalsa, bu süre içinde sadece akü aylık abone ücretiyle, otomobilin ve yakıtının parasını geri almış olur. Sizce ekonomik bir yatırım olur mu?
Şirketler için bence tercih edilebilecek bir araç. Çık fazla km yapan şirket araçları var ve toplamda onlar için çık cazip olacaktır. Taksiler bu şekilde olabilir aslında.Bazı artı avantajları var. Ayrıca şehir içi gürültü ve hava kirliliğine karşıda olumlu bir şey.
bence bu araçları tamir edicek usta yok yetişmeside çok zaman alır
neresi ekonomik bunun??yılda 3000 lira akü kirası vereceksin + araç 60,000 liraama sessiz sedasız 100 km mesafeyi 1,5 liraya gideceksin (şimdilik 1,5 lira bu iş yaygınlaşırsa elektriğe genel olarak çok ciddi zamlar gelecektir)bana pek mantıklı gelmedi
10 liraya ankaraya gidiyor ama kaç saatte veya kaç günde gidiyor?
"Tam şarjla 160 km gidiyorFluence Z.E.nin 22 kwhlık elektrikli motoru 95 beygir güç üretiyor. Elektrikli araç tam şarjla maksimum 160 km yol katedebiliyor. Aracın azami hızı 135 km/s ile sınırlandırıldı. Elektrikli araç, evdeki priz sayesinde 6 saatte şarj edilebiliyor. Otopark, alışveriş merkezleri gibi mekanlarda kurulacak şarj istasyonlarıyla bu süre hızlı şarjla 30 dakikaya kadar inecek."
sağol orçun orayı görmemiştim, Böylece elektrikli Fluencea 60 bin lira ödeyen bir tüketici, İstanbuldan Ankaraya sadece 10 liraya gidebilecek.bu yazı için söyledim. batarya kullanıldıkca ömrü dolabilir ve maksimum 160 km yapan batarya 5 yıl içinde 20km'ye kadar düşmesin?