0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muz tipi silecek almayın.Sürücü tarafı uzun olduğu için uçlara yeterince basınç uygulayamıyor. Bu nedenle uçlar tam temizlemiyor. Bunda camın eğiminin de etkisi var. Çünkü aynı silecek başka araçlarda sorunsuz çalışıyor.Ama orijinal dışında, görüntü olarak muzu andıran ancak kemer yay baskılı üzerinde Toyota içindir yazanlar var. Arkadaşım bana göstermişti ama ben Bosch aerotwin aldım. Uçlardaki sorun devam ediyor. eskiyinceye kadar kullanacağız mecburen.
Serkan abi bende silecek bakıyordum yorumları bekleyelim bakalım . Geçen sene ben muz aldım ama Özer abinin dediği gibi sakın almayın eğer bu ürün hakkında da yorum olmazsa ben orjinal alacam .
Mahmut servise fiyat sordun mu? Onlar 120 TL filan diyorlardı galiba.
Ne 120 tl mi ? Vazgeçtim abi iyi ki dedin ben 80 tl gibi birşeydir diyordum kendi kendime . 120 tl ye birtane adam tutar eline bez verir sildiririm camı . Neyse özen ticaretteki trico silecek takımı güzele benziyor yorumları bekleyelim olmazsa benim silecekler idare eder ama az bir şey ses yaptığı için değiştirmeyi düşünüyordum . Ses az da olsa çok rahatsız ediyor .
Servisi şimdi aradım önler için sadece lastiğini değiştirirsen 75 TL, komple süpürge değiştirirsen 115 TL'imiş Bizde arka silecekte var onun fiyatıda süpergeli 28 TL. Arkyaya lastik takmıyorlarmış komple değiştiriyorlarmış.
Özer abi nasıl silecek alalım? Elinizde link var mı servisten almak istemiyorum sileceği.
Orijinal sileceğin aynısı gibi kemerli 4 yaylı olanlar var. Uçlarda ana yaydan ayrı birer küçük yay daha olduğu için cama baskı daha fazla oluyor.En güzeli orijinal sileceğin sadece lastiği bosch gibi kaliteli bir markayla değiştirmek. 65cmlik bosch alıp önce olduğu gibi takın silmesinde sorun yoksa kalsın . beğenmezseniz lastiğini çıkartıp orijinale takın derim ben.Mahmut kardeş. Seyhan oteli arkası özcan otoda orijinalin aynısı silecek var. Yolun düşerse uğrayıver.
Ben Auris için konuşuyorum. Sürücü tarafı çok uzun (26" 65cm). Ayrıca camın eğimi, bombesi de çok etkilidir. Belki Corolla'da böyle sorunlar olmayabilir.Dediğim yerde kısa 20 uzun 25tl idi yanlış hatırlamıyorsam.
Serkan abi bilgilendirdiğin için teşekkürler . Özer abinin dediği yere daha gidemedim önce bir oraya uğrayim olmazsa bende bunlardan alacam .
Geçenlerde eniştemin golfun silecekleri değiştirdik bosch marka önler için 2 tane aldık 50 tl sanayiden.
Mahmut birde buradan würth ün mazot katkısını aldım. O da 24.50 TL ye geldi. Bugün depoya ekledim Mustafa Özer abinin yukarıdaki yorumuna istinaden boscha hiç bakmadım bile.
Abi hayırlı olsun.Harbiden ben sizler için shellden fiyat alacaktım . Abi iyi hatırlattın . Ben opetin katkısını kullanacam 7.5 tl ama sizler için bir ara fiyat alacam shellden .