Gönderen Konu: Auris Makyajlı kasa silecek konusu ?  (Okunma sayısı 21651 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 64 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris Makyajlı kasa silecek konusu ?
« Yanıtla #20 : Kasım 06, 2012, 15:22:40 »
Muz tipi silecek almayın.

Sürücü tarafı uzun olduğu için uçlara yeterince basınç uygulayamıyor. Bu nedenle uçlar tam temizlemiyor. Bunda camın eğiminin de etkisi var. Çünkü aynı silecek başka araçlarda sorunsuz çalışıyor.
Ama orijinal dışında, görüntü olarak muzu andıran ancak kemer yay baskılı üzerinde Toyota içindir yazanlar var. Arkadaşım bana göstermişti ama ben Bosch aerotwin aldım. Uçlardaki sorun devam ediyor. eskiyinceye kadar kullanacağız mecburen.
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 06, 2012, 15:22:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 11, 2012, 23:40:29 »
Muz tipi silecek almayın.

Sürücü tarafı uzun olduğu için uçlara yeterince basınç uygulayamıyor. Bu nedenle uçlar tam temizlemiyor. Bunda camın eğiminin de etkisi var. Çünkü aynı silecek başka araçlarda sorunsuz çalışıyor.
Ama orijinal dışında, görüntü olarak muzu andıran ancak kemer yay baskılı üzerinde Toyota içindir yazanlar var. Arkadaşım bana göstermişti ama ben Bosch aerotwin aldım. Uçlardaki sorun devam ediyor. eskiyinceye kadar kullanacağız mecburen.

Özer abi nasıl silecek alalım? Elinizde link var mı servisten almak istemiyorum sileceği.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Kasım 22, 2012, 14:47:48 »
Arkadaşlar aşağıdaki silecek ve fiyat nasıl? Bu silecek hakkında bilgisi olan var mı kaliteli bir marka olduğundan bahsediliyor.

http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/2487/Toyota-Corolla-Auris-Silecek-Takimi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 22, 2012, 14:54:46 »
Serkan abi bende silecek bakıyordum yorumları bekleyelim bakalım .

Geçen sene ben muz aldım ama Özer abinin dediği gibi sakın almayın eğer bu ürün hakkında da yorum olmazsa ben orjinal alacam .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Kasım 22, 2012, 15:25:26 »

Geçen sene ben muz aldım ama Özer abinin dediği gibi sakın almayın eğer bu ürün hakkında da yorum olmazsa ben orjinal alacam .

Mahmut servise fiyat sordun mu? Onlar 120 TL filan diyorlardı galiba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #25 : Kasım 22, 2012, 15:43:48 »
Mahmut servise fiyat sordun mu? Onlar 120 TL filan diyorlardı galiba.

Ne 120 tl mi ? Vazgeçtim abi iyi ki dedin ben 80 tl gibi birşeydir diyordum kendi kendime . 120 tl ye birtane adam tutar eline bez verir sildiririm camı . :)

Neyse özen ticaretteki trico silecek takımı güzele benziyor yorumları bekleyelim olmazsa benim silecekler idare eder ama az bir şey ses yaptığı için değiştirmeyi düşünüyordum . Ses az da olsa çok rahatsız ediyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Kasım 22, 2012, 15:58:29 »
Ne 120 tl mi ? Vazgeçtim abi iyi ki dedin ben 80 tl gibi birşeydir diyordum kendi kendime . 120 tl ye birtane adam tutar eline bez verir sildiririm camı . :)

Neyse özen ticaretteki trico silecek takımı güzele benziyor yorumları bekleyelim olmazsa benim silecekler idare eder ama az bir şey ses yaptığı için değiştirmeyi düşünüyordum . Ses az da olsa çok rahatsız ediyor .

Servisi şimdi aradım önler için sadece lastiğini değiştirirsen 75 TL, komple süpürge değiştirirsen 115 TL'imiş :) Bizde arka silecekte var onun fiyatıda süpergeli 28 TL. Arkyaya lastik takmıyorlarmış komple değiştiriyorlarmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #27 : Kasım 22, 2012, 16:05:25 »
Servisi şimdi aradım önler için sadece lastiğini değiştirirsen 75 TL, komple süpürge değiştirirsen 115 TL'imiş :) Bizde arka silecekte var onun fiyatıda süpergeli 28 TL. Arkyaya lastik takmıyorlarmış komple değiştiriyorlarmış.
Tamam abi bilgilendirme için teşekkürler . Ama sadece lastik içinde 75 tl çok . Çok kararsızım aslında benim silecekler iyi siliyor ama hafif ses yapıyor olmazsa eskilerle devam edip seneye değiştireceğim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #28 : Kasım 22, 2012, 16:17:14 »
Özer abi nasıl silecek alalım? Elinizde link var mı servisten almak istemiyorum sileceği.

Orijinal sileceğin aynısı gibi kemerli 4 yaylı olanlar var. Uçlarda ana yaydan ayrı birer küçük yay daha olduğu için cama baskı daha fazla oluyor.

En güzeli orijinal sileceğin sadece lastiği bosch gibi kaliteli bir markayla değiştirmek. 65cmlik bosch alıp önce olduğu gibi takın silmesinde sorun yoksa kalsın . beğenmezseniz lastiğini çıkartıp orijinale takın derim ben.

Mahmut kardeş. Seyhan oteli arkası özcan otoda orijinalin aynısı silecek var. Yolun düşerse uğrayıver.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #29 : Kasım 22, 2012, 16:24:07 »
Orijinal sileceğin aynısı gibi kemerli 4 yaylı olanlar var. Uçlarda ana yaydan ayrı birer küçük yay daha olduğu için cama baskı daha fazla oluyor.

En güzeli orijinal sileceğin sadece lastiği bosch gibi kaliteli bir markayla değiştirmek. 65cmlik bosch alıp önce olduğu gibi takın silmesinde sorun yoksa kalsın . beğenmezseniz lastiğini çıkartıp orijinale takın derim ben.

Mahmut kardeş. Seyhan oteli arkası özcan otoda orijinalin aynısı silecek var. Yolun düşerse uğrayıver.

Özer abi fiyat konusun da bilginiz var mı . Geçen sene muz tipi aldım ama çıkardığım orjinaller daha iyiydi geri orjinalleri taktım bu sene orjinaller çok az bir şey ses yapıyor ve sürücü tarafı silecek ortada bir yerde iz yapıyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Kasım 22, 2012, 16:37:07 »
Benim silecekte 2 sene oldu gayet güzel ama hafif iz bırakıyor şöför tarafında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #31 : Kasım 22, 2012, 21:48:25 »
Ben Auris için konuşuyorum. Sürücü tarafı çok uzun (26" 65cm). Ayrıca camın eğimi, bombesi de çok etkilidir. Belki Corolla'da böyle sorunlar olmayabilir.

Dediğim yerde kısa 20 uzun 25tl idi yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #32 : Kasım 22, 2012, 22:15:32 »
Ben Auris için konuşuyorum. Sürücü tarafı çok uzun (26" 65cm). Ayrıca camın eğimi, bombesi de çok etkilidir. Belki Corolla'da böyle sorunlar olmayabilir.

Dediğim yerde kısa 20 uzun 25tl idi yanlış hatırlamıyorsam.

Özer abi fiyat çok güzel yolum oraya kolay kolay düşmüyor ama uğramaya çalışacam .

Teşekkürler .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Aralık 05, 2012, 21:04:26 »
Bugün özen ticaretteki TricoFit marka silecekleri 68 liraya aldım. İlk izlenimlerim gayet güzel. Çok iyi siliyor önceki sileceklerle kıyasladığımda gayet tatmin edici. Dışarıda çifti 20 TL ye de silecek vardı 40 TL ye de. Orjinali Denso markaymış, servis 125 TL dışarıda 150 TL dediler :) Servis sadece sileceklerin lastiğini değiştirmeye 55 TL istedi.  Biraz araştırınca Triconun dünyada çok meşhur bir marka olduğunu gördüm. Almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Bu arada silecekler Meksika üretimi.

İncelemek isteyenlere Tricoya ait web sitesi:
http://www.tricoproducts.com/

Satın aldığım ürün,
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/2487/Toyota-Corolla-Auris-Silecek-Takimi

TRICO "seeing you through" TV ad

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #34 : Aralık 05, 2012, 21:17:01 »
Serkan abi bilgilendirdiğin için teşekkürler . Özer abinin dediği yere daha gidemedim önce bir oraya uğrayim olmazsa bende bunlardan alacam .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Aralık 05, 2012, 21:20:54 »
Geçenlerde eniştemin golfun silecekleri değiştirdik bosch marka önler için 2 tane aldık 50 tl sanayiden.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Aralık 05, 2012, 21:26:02 »
Serkan abi bilgilendirdiğin için teşekkürler . Özer abinin dediği yere daha gidemedim önce bir oraya uğrayim olmazsa bende bunlardan alacam .

Mahmut birde buradan würth ün mazot katkısını aldım. O da 24.50 TL ye geldi. Bugün depoya ekledim :)

Geçenlerde eniştemin golfun silecekleri değiştirdik bosch marka önler için 2 tane aldık 50 tl sanayiden.

Mustafa Özer abinin yukarıdaki yorumuna istinaden boscha hiç bakmadım bile.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #37 : Aralık 05, 2012, 21:31:45 »
Mahmut birde buradan würth ün mazot katkısını aldım. O da 24.50 TL ye geldi. Bugün depoya ekledim :)

Mustafa Özer abinin yukarıdaki yorumuna istinaden boscha hiç bakmadım bile.
Abi hayırlı olsun.

Harbiden ben sizler için shellden fiyat alacaktım . Abi iyi hatırlattın . :)

Ben opetin katkısını kullanacam 7.5 tl ama sizler için bir ara fiyat alacam shellden .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Aralık 05, 2012, 21:37:13 »
Abi hayırlı olsun.

Harbiden ben sizler için shellden fiyat alacaktım . Abi iyi hatırlattın . :)

Ben opetin katkısını kullanacam 7.5 tl ama sizler için bir ara fiyat alacam shellden .

Tamam Mahmut bekliyoruz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Aralık 05, 2012, 21:48:28 »
   Ben arabayı ilk aldığımda silecekler tam bakış hizamda ince bir çizgi bırakıyordu, bu yüzden gece öndeki araçların stoplarının ışığı dağılma yapıyor ve görüş kalitesini azaltıyordu......Servise danıştım, sarf malzemesi olduğu için garantiye sokamayacaklarını söyledi ve bana da bahsi geçen fiyatlar verildi....Bir gün sanayide bir arkadaşımın yanına gittim, oradaki yaşlıca bir ustayla tanıştım, muhabbet arasında bu konu geçti....Usta senin araba bu mu delikanlı dedi evet dedim....çırağına çaydanlığı getirmesini söyledi ....1 çaydanlık kaynar suyu camın üzerine dökmeye başladı ,  bana da silecekleri yavaş ayarda çalıştırmamı söyledi....Hava buz gibi soğuk cam patlayacak diye ödüm koptu ama usta yaptığından çok emin işleme devam etti....Sonuçta silecekler bu işlem sayesinde cama tam uyum sağlamış olacak ki ,2 senedir sıkıntısız problemsiz kullanıyorum....Haaa bir diğer husus 3 -4 sene kullandıktan sonra silecek yönünü ters çevir, aynı kaynar su işlemini yap, bi o kadar daha kullanırsın diye de tavsiye etti...Test edildi onaylandı.... :D ;)