0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bazı arkadaşlarım BOSH un sileceğini öneriyor bana, kaliteli olduğunu düşünmeye başladım. ama çok pahalıymış.
Ben aracımdaki silecekleri,aracı aldığımdan bu yana hiç değiştirmedim ve 15 aydır kullanıyorum silecek ön camı sildikten sonra sol taraftaki orta kısımda incecik bir iz yapmaya başladı, bu sileceğin ömrünü tamamlandığının bir göstergesimidir,değiştirmelimiyim sizce ?
arkadaşlar 40 000 km bakımına gittim ön silecekler değişmeli dediler ne kadar diye sordum sadece lastikleri 75 tl dediler bende muz alır takarım diye düşünmüştüm ama bu konuyu okuyunca kararsız kaldım ne yapsam diye.
Bugün Metropost geldi. Haftaya cuma günü sileceklerde indirim başlıyormuş.BOSCH AEROTWİN MUZ TİPİ SİLECEK ADETİ 14.90TLBOSCH NORMAL SİLECEK ADETİ 4.90TLAyrıca kışa yönelik birçok üründe ve motor yağlarında/katkılarında indirimler var. Bir inceleyin belki ihtiyacınız olan ürünler vardır.
2012 Auris aracımda silecekler sabitken cam suyu püskürttüğümde su direkt cama çarpmak yerine sileceklere çarpıyor ve etrafa dağılıyor bu durum diğer aurislerde de böylemidir? fıskiye ayarı yapmak mümkün mü? nasıl?