0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CVT-i sanjimanli olanlarida var
bu İ nedemek henüz ögrenemedim bilgisi olan varmı?
Intelligent
Hayret Türkiyeye akıllı yurt dışına akılsız veriyorlar.
Türkiyeye verilen araçlar CVT-İAma yurt dışına sadece CVT de veriliyor bu İ nedemek henüz ögrenemedim bilgisi olan varmı?
Türkiyede TCT var onlarda yok! Türkiyenin jeolojik yapısı gereği şanzımanlara daha fazla görev düştüğünden olsa gerek ki böyle bir uygulama yapılıyor.
Bir yerde Toyota-Turkey bazi parcalari Toyota-Thailand'tan aliyor diye okumustum ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum ama simdi bu sanjiman muhabbetinden sonra birazcik kafama yatar gibi oldu.
Kadir bey, sizde görüyor ve yaşıyorsunuzdur, her alanda teknoloji doğudan batıya doğru halklara sunuluyor.
Hep iyiye yormaya çalışıyorum ama ya tersi ise?Elin avrupalısı zaten akıllı akıllı şanzıman na hacet Türkler ...........Dilim varmıyor.Böyle olamaz her halde :p
ne zaman paylaşmış arabam.com sürekli bakarım ben otohaber ve autoshow dergilerinin sitesinede... allah allahhhhh. ben nası gözden kaçırdım böleee....... bugün göçmentürk toyotadan aradılar temmuzda gelir showroom aracımız dediler.. len bunları g...tü başı bir ayrı oynuyooo.. daha gecen haziran sonu gibi elimizde olur diyorlardı... bu arada 20 -25 yaşında küçücük kızlarla satış ekibi oluşturmuşlar ve araçların hiç birseyini bilmiyorlar... bir an önce düzgün bir ekip oluşturulmalı
Bu göçmentürk tam olarak nerde oluyordu, ben şu yeni corolla gelince bir gidip bakayım:))
alanyada:)))) güzel değiller salak salak kıyafetler giyiniyorlar.2 kere gittim bir cacık olmaz bunlarda profesyonel değil satıştakiler