0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota nin ulkesinde sattigi e12 ler bile baya donanimli yaa.. otomatik katlanan ayna vs var.. 3.50 yi acin
bagaj kapağını bir kaç kere çarpınca içim ezildi
plakalik cok ayar edici bir ses çıkartıyor
Uzak doguda e110larda bile elektrikli katlanabilir ayna görebilirsiniz. Efsane kasanin amerikan versiyonunda cruise control görebilirsiniz japan e12lerde arka led farlar akıllı giriş sistemi sunroff xenon far elektrikli katlanabilir aynalar navigasyon bunları gördükten sonra bize gönderilen hatta ulkemizde üretilmiş e12 Afrika'ya gondericekken yanlışlıkla Türkiye'de piyasaya sunulmuş sandım
Selçuk, lotodan filan para çıkarsa ilk işim sana toyota corolla almak olacak forum forum olalı senden fanatiğini görmedi ( kötü anlamda söylemiyorum hemen fitili ateşlemeyin )
E12 dediginiz sanırım 2002 de çıkan modelŞirkette 1 adet proje döneminde Japonyadan gelen bir Corolla vardı.Ön grıllde direkt L amblemi vardı. (hatta direksiyondada)Genel olarak konfora yönelik farklar vardı ama ençok dikkatimi çeken kilometre göstergesinin içinde AT nin konumunu gösteren ışıklar idi. (2004 RAV4lerdeki gibi)
corollalarda bagaj kapağını biraz sert basmak lazım yoksa kapanmıyor ve plakalik cok ayar edici bir ses çıkartıyor
?......Plakanızı çift taraflı bant ile direkt kaportaya yapıştırırsanız normal sürüşlerde dahi bariz bir sessizlik oluştuğunu göreceksiniz.
Tekin hocam, bu konuda bir anlatım/yonlendirme yaparsan iyi olur.Plakalıgin alt kismindaki kaportada kabarıklık var zanirim. Dogru mu?
Aynen abi e12 2002 çıkışlı. Ayrıca Japonya'da senin dediğin durumu anlamamışımdır hiç bir zaman ön logo farklı bişey arka logo bildiğimiz toyota logosu
Lexus'un L'si olmasin?
Bak sen şu Allah'ın işine Opeldede vardı bu tarz şeyler.Yurtdışında ülkeden ülkeye değişiyordu semboller.
Tüm logolar Lexus un L idi.
Opelde durum daha farklı bence herşey aynı tasarım olarak fln ama vauxhall normal opellerden daha lüx oluyor galiba donanım zengini oluyor başka farkları varmı bilmiyorum
Lexus Toyota durumuda benzer şekilde aslında.Şasi aynı ama içerikte farklılıklar var.İçinden panter falan çıkıyor
Gayet güzel bir çözüm oluyor. Çift taraflı bant kullanılabileceği gibi silikon ile de plaka tampona tutturulabiliyor. Yapılışı da gayet kolay. Tamponlardaki plaka yerlerini iyice temizledikten sonra isterseniz çift taraflı bant ya da silikon ile plakaları yerine tutturuyorsunuz. Tutturduğunuz plakayı bir gün süre ile üzerinden bant ile de tutturduğunuz zaman da gayet sağlam oluyor. Böylece gerek hareket halinde gerekse bagajı açıp kapatırken duyduğunuz rahatsız edici ses kesiliyor ve şık görünüyor.