0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öyle yapmışken app plaka alacaksın eski plakaları kaldıracaksın yapıştırma yöntemiyle ses sorununu çözeceksin en mantıklısı bence bu hem app olunca güzel bir görüntü oluşuyor arka bagaj plaka ısıklarınıda beyaz led yapıcaksın tadından yenmez
İngilterede resmi olan bu plakalar ülkemizde yasal değildir aynı xenon ampul kullanımının başlangıç seviyelerinde ki gibi bir durumdadırlar. Benim plakaları ön ve arkada çift taraflı bant ile yapıştırdım, ses diye bir şey yok. Devam eden süreç şu anda 7.5 yıl
Tekin abi seninkilerde app sadece karakterler kalın değil bu tuvde sorun mu?
Selçukcum kusura bakma, bu app dediğiniz hani şu plastik olanlar değil mi? ben o plastik plakaların app olduğunu düşünüyordum.. !?Benimkiler trafikten alınan alüminyum plakalardır.Hemen küçük bir araştırma ve sonuç;http://www.volkanotoplaka.com/App_Plaka_YasakmI--15-sayfa.html
APP plaka dedigimiz olay, kalin puntolarla yazilan plakalara denir.Tekin beyin plakasinda her hangi bir durum boZuklugu yok yani ideal durumda.
+1 sizin oralarda app yapan biyer önerirmisin?
Ahmet bey sizin fabrikadan biri vakti zamanında 2.0 D4-D bordo renkli 2002 ya da 2003 model bir corolla satıyordu.Onu almayı çok istemiştim ama kısmet olmadı.O aracı biliyor musunuz ya da bilginiz oldu mu hiç.İlk kullanan fabrikadan bir müdürmüş...
Şimdi aklıma geldi o arabada navigasyonda vardı.
direk orjianl plakanın üstüne tabelacıda istediğin yazı tipini yapıştırt ben öle yaptım gayet güzel duryor 2 kerede yıkandı dökülme dağılma yapmadı...
Abi burda asıl amaç yazı tipi değil aslında bagaj kapağındaki plakalıkdan gelen sesi yok etmek hazır plakalıkdan kurtulmuşken app yapsam mı die karar veremedim çünkü trafikciler sorun çıkartıyor app oluncada görüntü bana güzel oluyor
Abi o araba 2.0 dizelmiydi? öyle bir araç hatırlıyorumda
Yapıştırmak yerine dediğim gibi şık bir krom çerçeve alın,hem ses yapmaz hemde çıkarması kolay olur.Bant,silikon vs iz yapar kaportada.
Evet2.0 dizel 128 hp SOLNavigasyonKoltuk ısıtmaFar yıkamaGibi extraları vardı.
Abi 2.0 D4D dizeller 90hp sonra 116hp oldu daha sonrada 126hp değilmiydi şimdi ise 124 hp avensisde ve rav4de var.
Selçuk dogru olabilir.2 tanecik midillinin aramızda lafımı olur.Zaten dynoda çok daha farklı çıkıyor.