0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
olabilitesi var mı?
ama o fiyatlarda olsun ne olur ki he toyotayı bilmeyen arkadaşlarda bu sayede toyotanın nasılbir araba olduğunu öğrenirler hadi hadi bu seferlik olsun hem bunca hukukumuz var ne olacak bkii
Ben de cok isterim de cikks cok katilar yapmazlar Selcuk Reno Fluence Corollanin asla rakibi olamaz sirket araclarindan baska bir isr yarayacagini sanmiyorum, Megane hb desen tamam Aurisin disli rakibi ama Reno Fluencei tamamen satmak icon uretmis bence.
Selcuk Reno Fluence Corollanin asla rakibi olamaz sirket araclarindan baska bir isr yarayacagini sanmiyorum, Megane hb desen tamam Aurisin disli rakibi ama Reno Fluencei tamamen satmak icon uretmis bence.
fluance bence full donanımıyla baya bir yakışıklı oluyor. marşpiyel falan. fiyatları ne durumda bilmiyorum ama ordumuz yeter renaultu kalkındırmaya
Valla ne yalan söyleyeyim fluance bence sadece görüntü olarak var.Kalite olayı düşük,ayrıca bilmiyorum denediniz mi ama biraz sert bir frende aracın arkası kayma eğilimine giriyor hemen.Birde Dacia gibi iç malzemede asbest korkusu var tabi.Fiyat olarakta geri kalmıyor corolladan.Ortalama 55-65000 arasında fiyatları onunda.
valla fildişi rengi makyajlı marşpiyelli var mahallede gördükçe bakıyorum arabaya. ama hiç kullanmadım uçarmı kaçarmı taklamı atar bilmem